- 11 Mart 2021
- 518
- 165
- 32
-
- Konu Sahibi Ladyblack3
Yok yani çok gecikmişsiniz gecikmeden sonuçlanması lazımCanım zaten başlıkta yazdm ya dış gebelik mi diye teşhis koyulmadı
nasıl rahat 1 ay geçirebiliyorsunuz bu değerler normal değil 2 günde bir kan verilip bakılması lazım normal artmıyorsa değerler, alttan muayene ile sorunu bulup çözümlemesi lazım doktorların. sakın geciktirmeyin sakın. dış gebelikse eğer ve gecikirseniz iç kanamaya sebep olur Allah korusun. bu işin peşine düşün derim..Kızlar değerim en son 105 e çıkmıştı daha sonra 54.20 iki gün sonra 70 şimdide 90 a çıktı bu dış gebelik mi? Dış gebelikse tüplerime zararı olmuş olabilir mi? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. (Öğreneli neredeyse tam 1 ay olacak bu arada)
Çok riskli durumunuz beklemeden metotreksat uygulamasına başlamalılar. Serum yoluyla verdiler bana ama özele gitmiştim canım. Devlette iğne ile olabilir.Canım zaten başlıkta yazdm ya dış gebelik mi diye teşhis koyulmadı
Teşekkür ederim saolun bugün özel hastaneye gittim alttan bakıldı bişey gözükmedi ve kürtaja aldılar biyopsi yaptılar sonuç çıkınca dış gebelikse ilaçla sonlandırıcaklarmış çok korkuyorum allah yardımcım olsunnasıl rahat 1 ay geçirebiliyorsunuz bu değerler normal değil 2 günde bir kan verilip bakılması lazım normal artmıyorsa değerler, alttan muayene ile sorunu bulup çözümlemesi lazım doktorların. sakın geciktirmeyin sakın. dış gebelikse eğer ve gecikirseniz iç kanamaya sebep olur Allah korusun. bu işin peşine düşün derim..
Teşekkür ederim allah razı olsun bugün kürtaj oldum biyopsi aldılar çarşamba sonuca göre dış gebelikse ilaç verecekler inşallah gerek kalmaz ilaca ama gerek kalırsa inşallah banada serum olarak verirlerÇok riskli durumunuz beklemeden metotreksat uygulamasına başlamalılar. Serum yoluyla verdiler bana ama özele gitmiştim canım. Devlette iğne ile olabilir.
Metotraxe diye bi iğne veriliyor dış gebeliği yeni atlattım ben de. İlk dozda düşmedi 2. Dozda ancak düştü...Teşekkür ederim allah razı olsun bugün kürtaj oldum biyopsi aldılar çarşamba sonuca göre dış gebelikse ilaç verecekler inşallah gerek kalmaz ilaca ama gerek kalırsa inşallah banada serum olarak verirlerbu arada sizede geçmiş olsun zor bir işlem miydi? İlaç verilmesi felan
Bana 2 doz serum yoluyla yapıldı değerim 900 lerdeyken. Sizinki inşaallah tek doz ile düşer. Zor bir işlem asla değil. Kürtajda olmaya gerek kalmamıştı metotreksat yeterli gelmişti. Bebeğimizi kaybetmek o kadar zor ki insan başka birşey düşünemiyor ancak ameliyattan çok korkmuştum gerek kalmamıştı Allah’ıma şükürler olsun. Şimdi ilk bebeğime hamileyim bende. Bir yıl sonra yine aynı tarihlerde kendiliğinden gelmek istedi bebeğimiz. Çok şükür şimdi herşey yolundaTeşekkür ederim allah razı olsun bugün kürtaj oldum biyopsi aldılar çarşamba sonuca göre dış gebelikse ilaç verecekler inşallah gerek kalmaz ilaca ama gerek kalırsa inşallah banada serum olarak verirlerbu arada sizede geçmiş olsun zor bir işlem miydi? İlaç verilmesi felan
Allahım yardımcımız olsun allah inşallah bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ederMetotraxe diye bi iğne veriliyor dış gebeliği yeni atlattım ben de. İlk dozda düşmedi 2. Dozda ancak düştü...
Allah bağışlasın inşallah bebeğiniziBana 2 doz serum yoluyla yapıldı değerim 900 lerdeyken. Sizinki inşaallah tek doz ile düşer. Zor bir işlem asla değil. Kürtajda olmaya gerek kalmamıştı metotreksat yeterli gelmişti. Bebeğimizi kaybetmek o kadar zor ki insan başka birşey düşünemiyor ancak ameliyattan çok korkmuştum gerek kalmamıştı Allah’ıma şükürler olsun. Şimdi ilk bebeğime hamileyim bende. Bir yıl sonra yine aynı tarihlerde kendiliğinden gelmek istedi bebeğimiz. Çok şükür şimdi herşey yolundayani bu günler geçecek ve sende bebeğini alacaksın kucağına buna İnan ve güçlü ol canım..
Mrba hamilelik belirtileriniz nelerdi.benim Regl ne 3 gün var bir haftadır rahmim ve alt kısma vuran ağrıları m vardı.bugunde sırtımin ortası inanılmaz ağrıdı.turulmus gibi dış gebelik olabilir miKızlar değerim en son 105 e çıkmıştı daha sonra 54.20 iki gün sonra 70 şimdide 90 a çıktı bu dış gebelik mi? Dış gebelikse tüplerime zararı olmuş olabilir mi? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. (Öğreneli neredeyse tam 1 ay olacak bu arada)
Kanama lekelenme vs var mıMrba hamilelik belirtileriniz nelerdi.benim Regl ne 3 gün var bir haftadır rahmim ve alt kısma vuran ağrıları m vardı.bugunde sırtımin ortası inanılmaz ağrıdı.turulmus gibi dış gebelik olabilir mi
Allah bağışlasın inşallah bebeğiniziinşallah geçer bugünlerde ve bizimde bebeğimiz olur inşallah motive için de çok teşekkür ederim
Peki değeriniz 900 lerdeyken nasıl anladınız dış gebelik olduğunu.. Beta hcg artışı orantısız olmasıyla mı nasıl teşhis konulduBana 2 doz serum yoluyla yapıldı değerim 900 lerdeyken. Sizinki inşaallah tek doz ile düşer. Zor bir işlem asla değil. Kürtajda olmaya gerek kalmamıştı metotreksat yeterli gelmişti. Bebeğimizi kaybetmek o kadar zor ki insan başka birşey düşünemiyor ancak ameliyattan çok korkmuştum gerek kalmamıştı Allah’ıma şükürler olsun. Şimdi ilk bebeğime hamileyim bende. Bir yıl sonra yine aynı tarihlerde kendiliğinden gelmek istedi bebeğimiz. Çok şükür şimdi herşey yolundayani bu günler geçecek ve sende bebeğini alacaksın kucağına buna İnan ve güçlü ol canım..
Muayeneler sürekli kan verdim artış düzensizdi kesinlikle, alttan muayene de tüpümde kese göründü..Peki değeriniz 900 lerdeyken nasıl anladınız dış gebelik olduğunu.. Beta hcg artışı orantısız olmasıyla mı nasıl teşhis konuldu
Benim 9 haftalikken farkedildi dis gebelik oldugu degerlerim cok cok yüksekti. Senin daha çok başında. Benim bile zarar görmedi hic bir seyim . Ameliyat olmak durumunda kalmıştım. Allahin izniyle hic bir sorun olmaz . Igneyle atlatırsın. İhmal etmeKızlar değerim en son 105 e çıkmıştı daha sonra 54.20 iki gün sonra 70 şimdide 90 a çıktı bu dış gebelik mi? Dış gebelikse tüplerime zararı olmuş olabilir mi? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. (Öğreneli neredeyse tam 1 ay olacak bu arada)
Ha bir de once yüksek çıkıp sonra dusuk deger çıktıysa saglikli gebelik olma ihtimali yok. Bosa zaman kaybetme belki kese görünür muhabbetine. Büyüyüp hayatını tehtid etmeden tuplere zarar vermeden müdahale edilsinKızlar değerim en son 105 e çıkmıştı daha sonra 54.20 iki gün sonra 70 şimdide 90 a çıktı bu dış gebelik mi? Dış gebelikse tüplerime zararı olmuş olabilir mi? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. (Öğreneli neredeyse tam 1 ay olacak bu arada)
Teşekkür ederim allah razı olsunBenim 9 haftalikken farkedildi dis gebelik oldugu degerlerim cok cok yüksekti. Senin daha çok başında. Benim bile zarar görmedi hic bir seyim . Ameliyat olmak durumunda kalmıştım. Allahin izniyle hic bir sorun olmaz . Igneyle atlatırsın. İhmal etme
mrblar, degeriniz sifirlandi mi. insallah kurtulmussunuzdur. yoksa ayni öyküyü ben de anlaticam size. benimki 3 ay sürdüKızlar değerim en son 105 e çıkmıştı daha sonra 54.20 iki gün sonra 70 şimdide 90 a çıktı bu dış gebelik mi? Dış gebelikse tüplerime zararı olmuş olabilir mi? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. (Öğreneli neredeyse tam 1 ay olacak bu arada)
Merhaba bana da o iğneden yapıldı bugün. Değerim 600’lere çıkmıştı. İnşalalh iğne düşürür değerimiMetotraxe diye bi iğne veriliyor dış gebeliği yeni atlattım ben de. İlk dozda düşmedi 2. Dozda ancak düştü...
Merhaba malesef sıfırlanmadı dr lar beta değerim çok yüksek değil diye tam teşhis koyamıyor başka şehire geldim inşallah burda teşhis koyup geç olmadan tedavi olurummrblar, degeriniz sifirlandi mi. insallah kurtulmussunuzdur. yoksa ayni öyküyü ben de anlaticam size. benimki 3 ay sürdü
Sizin hikayeniz nasıldı?mrblar, degeriniz sifirlandi mi. insallah kurtulmussunuzdur. yoksa ayni öyküyü ben de anlaticam size. benimki 3 ay sürdü