mersa_liz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 2.122 18 66 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #21 ben çok beğendim gerçekten.. kuaförün nerede?
asu_de Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 424 1 0 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #22 mersa_liz .!.: ben çok beğendim gerçekten.. kuaförün nerede? Genişletmek için tıkla... akderede isterseniz özelden tam adres yazabilirim
mersa_liz .!.: ben çok beğendim gerçekten.. kuaförün nerede? Genişletmek için tıkla... akderede isterseniz özelden tam adres yazabilirim
mersa_liz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 2.122 18 66 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #23 çok sevinirim... akdere neresi:)))
asu_de Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 424 1 0 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #24 mersa_liz .!.: çok sevinirim... akdere neresi:))) Genişletmek için tıkla... burdan yazayım ya ne farkeder kii akderede, gülay kuaför.. tüm mahalle orada tavsiye ederim eklemeyi unuttum ankara'da Son düzenleme: 5 Nisan 2012
mersa_liz .!.: çok sevinirim... akdere neresi:))) Genişletmek için tıkla... burdan yazayım ya ne farkeder kii akderede, gülay kuaför.. tüm mahalle orada tavsiye ederim eklemeyi unuttum ankara'da
mersa_liz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 2.122 18 66 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #25 biz ankarada yeni sayılırız... sen bana telefonunu verir misin? ben arayıp tarif alayım.. böyle anlayamadım pek:)
biz ankarada yeni sayılırız... sen bana telefonunu verir misin? ben arayıp tarif alayım.. böyle anlayamadım pek:)
asu_de Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 424 1 0 Ankara 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asu_de #26 mersa_liz .!.: biz ankarada yeni sayılırız... sen bana telefonunu verir misin? ben arayıp tarif alayım.. böyle anlayamadım pek:) Genişletmek için tıkla... canm kuaförün nosunu bilmiyorum ki :S
mersa_liz .!.: biz ankarada yeni sayılırız... sen bana telefonunu verir misin? ben arayıp tarif alayım.. böyle anlayamadım pek:) Genişletmek için tıkla... canm kuaförün nosunu bilmiyorum ki :S