• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar diktirdiğim gelinliğim nasıl olmuş:(((

bende kollar geniş duruyor diyecektim ama yakından inceleyince bence
kilonuza ve boyunuza göre çok doğru bir seçim yapmışsınız.kollarıda bence çok hoş olmuş.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Kollar hariç benim gelinliğimin aynısı sanki :1: ben de geçen sene temmuz da evlendim.Duvak ayakkabı derken benim de yaklaşık 2.000'e gelmişti.İnci kolye ve küpe kullanmıştım.saçlarım da topuzdu, boyum kısa olduğu için o da iyi olmuştu.herkes beğenmişti.şimdiden mutluluklar dilerim :16:

Ben de begendim canim, vucuduna gore kesinlikle dogru bir secim olmus, soyledigin kiloyu da hic gostermiyorsun, icin rahat olsun...
Mutluluklar dilerim canim:nazar:

Fiziğinize uygun bir model seçmişsiniz... güzel durmuş üstünüzde... Mutluluklar dilerim :)

bende böyle kollu bir gelinlik gördüm geçenlerde ve çok beğenmiştim ayrıca senin gelinlikte çok şık hiç yüzünü asma harika görünüyor. buna bir de duvak vs gelince.. ama makyajını doğallıktan yana seç bence mutluluklar :)

kızlar hepinizin güzel dilekleri ve sözleri için teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur çok kısa bi zaman kaldı benım iki aile çok gerilimli başlamıştı bu işe ama hayırlısı ile güzel olur..iki kınam olacak biri ailemin olduğu yerde adana da diğeri de burda istanbulda:) bide adanadaki kına da gelinlik giyinicem son bir saat... inşallah sıkıntısız stressiz bir düğün olur. çok sağolun:):nazar:

kolları sonradan takılma emanet gibi sanki.ama genel olarak güzel.

$0464.jpg

o kadar yazdım fıkır aldım sızden e son halını de eklıyım :) dedımm saoluunnn:)

tatlım her gelin zarif ve güzel, kaldı ki gelinliğini çok beğendim.
güle güle giy mutluluğun daim için rahat olsun
peri gibi olacaksın inşallah o gün : ))

fotoğraftan kilolu gibi gelmiştin yanılmamışım kilolu olduğundan kollar güzel olmuş zayıf olaydın o kollar fazla diyecektim

Back