canım gelinlik güzelde sanki bol gibi duruyor .
Ben gelinliği begendim sade ve şık :) Kilolu duruyordan ziyade ben sen kilolusun sandım üzerine çok güzel oturmuş çünkü , fiyatı bir gelinlik için normal ama bunun için fazla almışlar gibime geldi yinede kumaştan kumaşa farkeder o da fazla olmayabilir, güle güle giy çok yakışmış
Kollar ,yaka çok değişik ve güzel.Mutluluklar dilerim.:123:
200 tl ye geldi herhalde değilmi? kumaş parası olarak ben açık konuşayım kollarınızın özellikle iç kısmının kısa olması olabilir yani kol boyu kollarınızı tombik gibi göstermiş askılı olsa daha zayıf dururdu ben kol kısmında bir şeylerin olmadığını düşünüyorum gelinlik üzerinize oturduğu için fena değil
tatlım 200 liraya orjınal fransız dantelinden gelinlik var mı? :)))) varsa biz baya bi kazık yedik demektir.
Bence kollar vs. çok güzel bir seçim olmuş güle güle giy, mutluluğun kapısını açsın Allah herşeyi gönlünüze göre versin :). Straples gelinliklerden gına geldi valla :)
Gelınlıgın ustunuzde durus seklını tamamen gorseydık daha guzel olurdu..
Kollar cok guzel bır detay bence, sureklı zorla sıkıstırılırmıs gogus dekoltelı gelınlıkler gormekten bıkmıs bırı olarak bu detay bence cok cok guzel ..
İnci küpe, uzun sade bır duvak ve şık bır topuz bu gelınlıgı tamamlayabılır
Hayrlı olsun,
Mutluluklar dılerım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?