Sivilceli Ciltler kızlar dıkkat sıvılclerımden kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
selam kızlar bana ıyı gelen bıseyı sızınle paylasmak ıstedım
benım her yaz sanırım sıcaktan yuzumde isilik gibi seyler cikardi hele bide denize gidip pgunes kremi surersem baya artardi kullandigim gunes urunun markasi ne olursa olsun farketmiyordu
gelelim bu yazaaa

bu yaz gunes kremi olarak lancome kullandim ama hicbisey farketmedi sonuc yine aynydi ben once onemsemedim ama temmuzda birde yumurtaligimdaki kistten ameliyat oldum hormaonlarim bi tuhaf oldu bide ustune sikintili bir donem yasayinca yuzum berbat otesi bisey oldu
bitin yuzum sanki isilik dokuyormusum gibi oldu ve cikan isilik gibi seyler kizarmaya basladi ama sivilce gibi iltihapli degil resmen bisey yemisimde dokunmus gibi cildime dokunmak istemiyordum artik cidden yuzum korku filmi gibiydi
bir suru sey denedim fayda etmedi en sonunda baktim is ciddiye gidiyor doktora gittim doktor uzaktan sole bi bakti akne dedi ki cok sasridim iltihap falan yoktu neyse SIVEX die bir ilac yazdi once cok inanmadim cunku yuzume 10 metre oteden bakip yazdi ilaci neyse ilaci kullanmaya basladim ama sadece aksamlari cunku malum hala gunes var leke kalsin istemedim

evt benim yontemim sabah aksam kukurtlu sabunla yikayi aksamlarida suvex surdum ama sabrediceksiniz biraz tam 1 ay oldu daha yeni gecmeye basladi ama ise yaradi fakat daha devam edicem zaten doktorda 2 3 ay dedi
darisi basiniza kizlar :lepi:

ben kullandım cnm kalıcı olmuyo psikoljik biraz bu sivilceler ne kadar az takarsan o kadar iyi oluyo

arkadaşım tebrik ederim ama sıvexi bende kullandım çok kalıcı bir çözüm değil....bir iki ay yok oluyor ama bırakınca tekrar başlıyor
ımex ve kenocort çok ii bu konuda
bir de kızlar limon çok ii cildi hem yumuşatıyor hem de sivilceleri kurutyor..

X