- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 28
- Konu Sahibi imasleeper
Öncelikle başından beri bu sitedeyim biliyosunuz. Hamileliğimi de çok erken öğrendim. Değerlerim artana kadar akla karayı seçtim resmen arttı bebeğim tutundu çok şükür. Şimdide kesemin etrafında kanama olduğunu gördüm. Bir iki gün kahverengi lekelenmeler gördüm iç çamaşırımda hafta sonuna denk geldiği için gidemedim. Hafta içi gittiğimde doktorum kanaman var düşük riskin var dedi. Progestan verdi yolladı. Ama ben bu doktora çok kızgınım. İlk başta zaten değerim az diye sen bu değerle nasıl hamile kaldın umutlanma ama ultrasonda bişey göremeyiz büyük ihtimalle dedi bana. Sonra da kese de kanamayı görünce senin tiroidin de yüksek zaten ben düşüğü bekliyodum beklediğimiz bişeydi diye bu sefer de daha çok moralimi allak bullak etti
Çok umutsuzum ve artık hiç sevincim kalmadı heycanım bitti napıcağımı bilmiyorum. Bebeğim kurtulur mu? Anne olur muyum ne olacak hiç kestiremiyorum çok üzgünüm ya çok
Çok umutsuzum ve artık hiç sevincim kalmadı heycanım bitti napıcağımı bilmiyorum. Bebeğim kurtulur mu? Anne olur muyum ne olacak hiç kestiremiyorum çok üzgünüm ya çok