kızlar delirmek üzereyim:(((

tan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
168
1
96
41
İstanbul
eylülüm bir hafta sonra iki aylık olacak ama sürekli ağlıyo hiç durmadan emmediği bütün zamanı ağlamakla geçiyo bazen dayanılmaz bi hal alıy her şeyi denedik gaz ilaçları da dahil ama hiçbişeyin faydası olmuyo nolur bana yardımcı olun aynı şeyleri yaşayan var mı bu durum ne kadar sürer....

sütün yeterlimi acaba?sadece emdiğinde ağlamıyorsa ya doymuyo olabilir yada alışlanlık yapmıştır memeyi. istersen bide emzirdikten sonra mama vermeyi dene içecekmi sonra susacakmı böylece anlarsın doyup doymadığını doyuyosa ağlıyosa istersen bide emzik vermeyi dene almıyosa bi kaç gün dene istersen alıştırmaya çalış aklıma bişey gelmiyo vallahi canım başka

gazı olsa sanırım emmez o zmanda ağlar .gaz sorunu yaklaşık 4aya kadar şidettli devam eder benim kızımda gazdan 3,5 aylıkken arada bi çatlicak gibi 10dk kızarana kadar ağlıyodu şimdi 5,5 aylık sorunumuz yok mşllah nerdeyse

canım sütüm yetiyo bol bol mamayı veriyorum almıyo emzik de verdim sanırım gaz çünkü kasılıyo ağlarken kıpkırmızı oluyo eğer gazsa problem ne kadar sürer bazıları 4 ay diyo bazıları bir yaşına kadar dört ay sabredilir ama bir yaşına kadar sürermi sizce

aynı durumu bende yasadım...hep aglamakla geçtı ...gaz vardı bızdede...ne gece ne gunduz...
mutlaka akrabalardan yardım alın...dınlenmeyede ıhtıyacınız vardır mutlaka...

adilemir teşekkür ederm gerçekten kendimi çok bitkin hissediyorum peki kaç ay sürdü bu ağlamalar???

canım öncelikle allah yardımcın olsun.eğer gaz ise zor bir durum.benim bebeğime Z..O isminde bitkisel bir damla kullanıyorum işe yardı.ama bazı arkadaşlarımın bebeklerinde işe yaramadı.istersen damlanın ismini verebilirim.ama burada isim vermek yasak mı değil mi bilemediğim için şimdilik ismini yazmadım.bunun haricinde bir de kimyonu dene.kaynamış az bir suya bir tutam kimyon at ve karıştır.ılıt ve 5-6 çay kaşığı bebeğine ver.bu da baya işe yarıyor.inşallah bebişin en kısa zamanda düzelir canım.

teşekkür ederm cnm yazdığın damlayı denedim ve başka bir şurup ve bir damla demedim hiçbiri işe yaramadı zamanla düzelicek inşllh ama kimynu denicem.

ahh cnm.Allah kolylık versin.buna KOLıK diyoruz ki bizi de mahvetti ve tam da geçmedi.şu an 4 aylığız .
çok beter bilirim.3 ay kafayı yememek için kendime yaptığım telkinlerin bile beni rahatlatamadığı zor bir dönemdi.ala huysuz bizimki.zor uyur.uyurken bile devam etmesi için ayakta sallıyoruz.o dönemden kalma pis bi alışkanlık işte.çok topik açtım bu konuyla ilgili.ne denediysem fayda etmediği için şunu yap bunu yap demiycem.ama en çok zinco işe yaramıştı bizde de.hala da sab-simplex kullanıyoruz.özelden msj atıp dilediğini sorabilirsin.yardımcı olmaya çalışırım cnm..allah kolaylık versin

aynı şeyleri ben de yaşadım valla mahvoldum, benimki 3 ay olmasına 2-3 gün kala biraz düzeldi en azından gece 3-4 'de uyanan bebeğim 7'de uyanmaya başladı.biraz sabır,benimki şu an 7 aylık herşey çok daha güzel...bebek için birşey öneremiyorum ama senin için imkanın varsa yardım al fazla üzülme herşey geçecek

tam 14 haftalıkken bitti sürekli ağlaması , gece 9 da bir başlardı 12'ye kadar durmadan ağlardı , kabus gibiydi , Allah sabır versin size

ne çok çektim o dertten,bir yere gidesim gemezdi,sürekli ağlardı,kucaktan inmezdi,4.aydan sonra azcık düzeldi,6.aydan sonra daha iyi oldu,ağaması bitti ama kucak sevdası o zamanlardan kaldı,şuan 15.5 aylık ve sadece kucakta uyuyor(

canim Allah kolaylik versin. burdaki arkadaslarinda yazdigi gibi bende çok cektim. bu kolikden..
ilk bebegimdi oyle çoktu ki inan dogurduguma dogurcama bin pisman oldum ya
ne yapsam susmak bilmiyordu ne gece ne gunduz soyle 1-2 saat uyudunu bilmem 1 yasina kadar falan surdu. aman Allahim hatirlamak bile istemiyorum o gunlerimi...
kizimda ise hiç boyle bir sey olmadi.
onlarda nasil bir aci cekiyorlarki boyle agliyorlar kim bilir ama iste çok zor ya...
ins cabuk gecer

canım bencede gazı olabilir bazı bebekler normalinden daha çok gazı olur zincoyu denedinmi tatlım bide bebeği rahatlatması için rezene yada papatya çayı veriliyo hem rahatlıyo hem uykusunda rahat ediyo benim bebğimde çok ağlıyodu canım 4 aya kadarf böel devam ediyo bazı bebekler anne karnından çıkınca dışarıya uyum sağlamaları zor oluyo bu yüzdende huzursuz oluyolar bi dr a git bence en azından için rahat etsin belki kulağında iltihap vardır çoğu bebekte oluyo bu banyo yaparken dikkat et içine çok su kaçmasın

merhaba eğer gaz ise nurse harveys vermeni tavsiye ederim iyi geliyor birde bitkisel gece çayları var rahatlatıyor geçmiş olun benim oğlumda da vardı gaz problemi acile çok kaldırdık hastamı diye gaz en fazla 6 ay dürüyor sonra diş çıkardığı için huysuzlukları başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…