Kızlar deliricem böcek basmış:/

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
Kızlar çığlığı nasıl bi korkuyla attıysam artık hala tansiyonum düzelemedi..

Gardrobun kullanmadığım bi kısmı vardı oraya çok sık ihtiyaç duyulmayan yemek kitaplarını dizmiştim. Birazı kuşe kağda birazı saman kağıda baskı. Saman kağdın böceklendiğini kurtlandığını duydum ama böylesini beklemiyodum:/

Elimi kitaba attım üstünde siyah siyah lekeler. Kitabın üstten görünüşünde yani sayfaların üst kenar kısmı işte tam anlatamadım

Arkasını bi çevireyim dedim dört tane siyah böcek koca koca elime doğru geliyo allahım deliricem gözüm karardı bağrırken
Normalde öyle ay ben böcekten korkarım diyen tiplerden değilim ama birden görünce hem de o kadar çok ve elime milim kalmış halde çok korktum.

Ve şuan oturdum kara kara düşünüyorum.

Biraz fazla istiflemişim orayı. Kızlar ben napıcam korkuyorum orayı boşaltırsam yuvalarından aniden çıkarlar diye. Allah aşkına bi akıl verin boşaltmadan önce ilaçlıym mı napıym? Detan raidden baya baya etkili bikez almıştık ordan biliyorum. Yoksa o hakkından gelmez ilaççılardan al mı dersiniz.

İlk defa böyle oldum tansiyonum düştü mü yükseldi mi bilmiyorum da hala elim ayağım titriyo boşluğa düşmüş gibiyim.

Acaba siyah lekeler fare pisliği mi? Fare bassa diğer yerlere de gelirdi dimi? Mutfağı lavaboyu hep tertemiz tutarım ne işi var bunların benim evimde deliricem

Kızlar acaba fare öldü de onlar da ona mı üşüştü şuan var ya bağıra bağıra kaçmak istiyorum

Nolur akıl verin ya şimdi ilaç almaya gidicrm napıym nası temizliym of allahım...

Offf suan o korkuyu yasadim.cok cok korkarim boceklerden.
Evde senden baska biri var mi o halletsin. Ilaclandiktan.sonra temizle guzelce. Evide ilacla cikmazlar birdaha insallah.

Offf suan o korkuyu yasadim.cok cok korkarim boceklerden.
Evde senden baska biri var mi o halletsin. Ilaclandiktan.sonra temizle guzelce. Evide ilacla cikmazlar birdaha insallah.
Canım yok ki

Ya bende de suç var kitapların üstüne bişeyler tepiştirmişim o kadar sıkışık yere tabi gelirler

Ne varsa sokuşturmışum oraya. Bana da akıl olur yani ıyyyyy birsürü kitap ziyan oldu nasıl temizliycem onları:/

Rahmetli annemindi atmaya da kıyamam allahm öf:/
imkanın varsa bi kitaplık al ilaçladıktan sonra yardımcı al evine temizleyiversin sen tiksindiysen sonra temiz kitaplarını oraya yerleştirirsin.

Kitabı fırlatıp yere mi attınız ? Kitabın üzerindeki böcekler eve dağılmasın .En azından odanın kapısını kapatsaydınız .Birde dolabın kapağını tabi. Eve dağılırlarsa daha zorlaşır işiniz. O anı düşünüyorum da beni bile kaşıntı tuttu . Çok huylanırım bu tür şeylerden .Şimdiden kolay gelsin size . Bu arada fare olduğunu sanmam . Çünkü fare o kadar dar ve kapalı bir mekanda uzun süre duramaz kesin çıkardı oradan . Ölse de büyük ihtimalle çok kokardı eviniz mutlaka fark ederdiniz.

Evet attım baya korktum öyle elime o kadar yakın görünce. Normalde öyle narin değilim de yani ne biliym :/

sprey böcek ilacı al marketlerde de satılanlar var ya ondan al
Odanın camını aç iyice havalansın oda
çöp kovasını yanına getir eline de eldivenleri tak
Kitapları al çöpe atılacakları çöpe at böceklenmemiş sağlam olanalrı da balkona at havalansın iyice.
Kitabı kaldır baktın böcek yuvası var böcek var sık ilacı bekle ölsünler böyle böyle temizle hepsini.
Kolay gelsin

Eldiven almayı unuttuma ama hallederim onu. Detan aldım bide naftalin aldım. Çok afedersin pislemişler kitaplara:/ birine gösterdim öyle dedi. Siyah lekeler oymuş. Şimdi hiçbişeyi boşaltmadan dolabın içine sıkıp spreyi, kapağı kaptıcwm. Geberdiklerindr de temizlerim. Tosun gibiler mübarek bir de etli butluydular ki sorma. zor ölürler biraz.

kitapları da atın bence, yumurta vardır onlarda. sayfaları tek tek temizleyemezsiniz.
önce ilaçlayın. sıkı sıkı kapatıp bekletin. sonra ne varsa çöp poşetine tıkıp, ağzını bağlayın.
temizledikten sonra iyice havalandırın böcek tabletlerinden koyun. birsüre boş dursun iyice havalansın.
kitap kurdu deriz ya gözle görülmez ama sayfaların ciltlerin arasında yaşar. sizinkiler epeyi semirmiş.

Baktım şimdi bi cesaret. Ordaki hiçbir şeyde eser alamet yok. Yalnızca benim çektiğim kitapta varmış. Heryeri leke dolu ve dört böcek vardı tam. Hepsine ilaç sıktım. Atmaya da kıyamıyorum rahmetli annem çok büyük meblağlar ödedi onlara ama napsam bilemedim şimdi

Fare ya da başka bir canlının ölmesi dolayısıyla böceklerin "cenazeye" geldiğini sanmıyorum, başka bir arkadaşımızın da dediği gibi onların cesedi kokar, öyle böyle değil hem de. Bildiğin ölü kokar.

Bunu kendinize dert etmeyin, hiç başıma gelmedi ama anlayabiliyorum, ben de çok tiksinirim böcekten. KK hanımlarında çare tükenmez, öneriler sonuç verecektir. Çocukken kiraladığımız evin birinin tuvaletinde ara sıra böcek gördüğümde bastığım çığlıkları hatırlattı konunuz bana. Halen de sevmem o canlıları. Büyük böcek dediniz, merak ettim. Hamam böceği falan mı yoksa başka bişey mi? En iticisi odur çünkü.

Kara fatma deriz ya hani. Gerçi kara böcek demek daha uygun diyorlar heh ondan işte. Ama ceset falan çıkmadı yalnızca elimi attığım kitabı mahvetmişler. Saman kağıttı o. Diğerleri kuşe kağıt. Hani yağlı bi yapısı var ya acaba o yüzden mi ona geldiler. İlaçladım dolabı kapadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…