17 kasımson regl tarihiniz ne zaman?
Biraz farklı mı oldu anlamadınson regl tarihiniz ne zaman?
Değerim 234son regl tarihiniz ne zaman?
gec dollenme olmus olabılır. sen ne zama kan verdın ?17 kasım
Cuma günü bugün çıktı iki gün oldu yani kav vereligec dollenme olmus olabılır. sen ne zama kan verdın ?
Değerim düşük anladığım kadarıyla 8 günlük bir adet gecikmem vargec dollenme olmus olabılır. sen ne zama kan verdın ?
son adet tarıhıne gore 5 olmusun kesenın boyutuna gore degerlendırır doktorunCuma günü bugün çıktı iki gün oldu yani kav vereli
Ama değerim 2 veya 3 haftalık g9züküyor anladığım kadarıyla doğrumu anladımBenim 3.gebeliğimde doktor ile yumurta takibi yapılmıştı ilişki üzerinden 14 gün sonra 264 çıkmıştı
Ama adetin ilk günüden hesaplanıyor seninki de 1 ay 6 günlük hesaplar muhtemelen
Sağlıkla ilerlesin
Amin ya benim bu üçüncü ama ikisi biri bis du diğeri gelişmemiş ti herşeyi vardı beslendiği damar falan kan pıhtılaşma var ondan biraz araştırıyorum doktora gidip iğne olmam gerekhafta sayıyla bellı olmaz demek ıstedım cok cıktı dıye erken dollenme az cıktı dıye gec dollenme denmez:)) eve 4+1 4+2 de de boyle cıkan var 4+6 da da kese boyutuna gore değerlendırıp haftasını soyler dr sen tekrar kan ver ve artısı gor. pazartesi gunu de keseyı gormeye gıdersın :) saglıkla ılerlesın ınslallah
o zaman sen direk kontrole git hiç vakit kaybetmeden ılac ne zaman baslanır kararlastırırAmin ya benim bu üçüncü ama ikisi biri bis du diğeri gelişmemiş ti herşeyi vardı beslendiği damar falan kan pıhtılaşma var ondan biraz araştırıyorum doktora gidip iğne olmam gerek
5 haftalık gübi duruyor ama değeriniz 5 haftaya göre düsük. gec döllenme olabilir.17 kasım
Yarına randevu buldum sabaha hayırlısı inşallaho zaman sen direk kontrole git hiç vakit kaybetmeden ılac ne zaman baslanır kararlastırır
Doktor daha net konuşur sen Bi git muayene ol değerlerine iki güne bir bakarlar hem deAma değerim 2 veya 3 haftalık g9züküyor anladığım kadarıyla doğrumu anladım
Acilen kan sulandırıcıya başlayın doktorunuza danışıp. Şuan gebelik haftasını düşünmeyin,ilaca başlamanız daha önemliAmin ya benim bu üçüncü ama ikisi biri bis du diğeri gelişmemiş ti herşeyi vardı beslendiği damar falan kan pıhtılaşma var ondan biraz araştırıyorum doktora gidip iğne olmam gerek
Evet haklısınız ben aslında çoktan baktiridim kendime ama adet sancısı yaşadım hep dedim ha bugün Olcam ha yarın bide yumurtam catlamiyormus benim bir tanesi o yüzden geç oluyormusum doktor sebebi bu demisti daha önce bende herhalde yine o yüzden geç Olcam dedimAcilen kan sulandırıcıya başlayın doktorunuza danışıp. Şuan gebelik haftasını düşünmeyin,ilaca başlamanız daha önemli
Amin inşallah gittim dediki kese yok dedi bana bı tedavi uygulayacaklar benim iki kere kürtaj oldum kan pıhtılaşma var iğne vurdurcajlar herhaldeBenim 3.gebeliğimde doktor ile yumurta takibi yapılmıştı ilişki üzerinden 14 gün sonra 264 çıkmıştı
Ama adetin ilk günüden hesaplanıyor seninki de 1 ay 6 günlük hesaplar muhtemelen
Sağlıkla ilerlesin
Kese 1500 değeri geçtikten sonra gözüküyor daha sağlıklı olsun yeter kiEvet haklısınız ben aslında çoktan baktiridim kendime ama adet sancısı yaşadım hep dedim ha bugün Olcam ha yarın bide yumurtam catlamiyormus benim bir tanesi o yüzden geç oluyormusum doktor sebebi bu demisti daha önce bende herhalde yine o yüzden geç Olcam dedim
Amin inşallah gittim dediki kese yok dedi bana bı tedavi uygulayacaklar benim iki kere kürtaj oldum kan pıhtılaşma var iğne vurdurcajlar herhalde