Kizlar değerim 234 kaç haftalık oluyor ben fazla anlamıyorum bı bakarmisiniz rica etsem

Belina

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
813
141
Benim iki kere düşük oldu iğne kullanmam gerek yada hap hastaneye gitcem bı bakarmisiniz rica etsem kaç haftalık oluyor

Benim 3.gebeliğimde doktor ile yumurta takibi yapılmıştı ilişki üzerinden 14 gün sonra 264 çıkmıştı

Ama adetin ilk günüden hesaplanıyor seninki de 1 ay 6 günlük hesaplar muhtemelen

Sağlıkla ilerlesin

Ama değerim 2 veya 3 haftalık g9züküyor anladığım kadarıyla doğrumu anladım

hafta sayıyla bellı olmaz demek ıstedım cok cıktı dıye erken dollenme az cıktı dıye gec dollenme denmez:)) eve 4+1 4+2 de de boyle cıkan var 4+6 da da kese boyutuna gore değerlendırıp haftasını soyler dr sen tekrar kan ver ve artısı gor. pazartesi gunu de keseyı gormeye gıdersın :) saglıkla ılerlesın ınslallah

Amin ya benim bu üçüncü ama ikisi biri bis du diğeri gelişmemiş ti herşeyi vardı beslendiği damar falan kan pıhtılaşma var ondan biraz araştırıyorum doktora gidip iğne olmam gerek

Amin ya benim bu üçüncü ama ikisi biri bis du diğeri gelişmemiş ti herşeyi vardı beslendiği damar falan kan pıhtılaşma var ondan biraz araştırıyorum doktora gidip iğne olmam gerek
o zaman sen direk kontrole git hiç vakit kaybetmeden ılac ne zaman baslanır kararlastırır

Acilen kan sulandırıcıya başlayın doktorunuza danışıp. Şuan gebelik haftasını düşünmeyin,ilaca başlamanız daha önemli

Acilen kan sulandırıcıya başlayın doktorunuza danışıp. Şuan gebelik haftasını düşünmeyin,ilaca başlamanız daha önemli
Evet haklısınız ben aslında çoktan baktiridim kendime ama adet sancısı yaşadım hep dedim ha bugün Olcam ha yarın bide yumurtam catlamiyormus benim bir tanesi o yüzden geç oluyormusum doktor sebebi bu demisti daha önce bende herhalde yine o yüzden geç Olcam dedim
Amin inşallah gittim dediki kese yok dedi bana bı tedavi uygulayacaklar benim iki kere kürtaj oldum kan pıhtılaşma var iğne vurdurcajlar herhalde

Kese 1500 değeri geçtikten sonra gözüküyor daha sağlıklı olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…