Kızlar danışmam gereken bi konu var

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
238
218
103
30
İyi akşamlar arkadaşlar. Düğün stresi filan derken ancak akşam katılabiliyorum size. Danışmam gereken konu şu.

Bu sabah masaya yaslanırken göğsümde oynayan bişey hissettim ve sağ göğsümün alt kısmında içerde erik büyüklüğünde bişey var ve dokunup bastırınca böyle fıtık gibi kayıyor. Fıtığı olanlar bilirler. Diğer göğsümde yok böyle bişey. Biraz daha bekleyip gözlem yapıp düğünden sonra mı gitsem yoksa hemen gideyim mi. Şuanda da adet dönemimdeyim. Eğer adet döneminde olabilecek bişeyse hiç sıkıntı etmem. Ve son olarak gidersem hangi bölüme gideceğim. Şimdidedn teşekkürler

Adet döneminde olabiliyor,yada süt bezi demişti sanki bana doktorum belirgin diye yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Ama görünmekte fayda var tabi.
Adetin bittiğinde git görün bence.
Genel cerrahi yanlış hatırlamıyorsa.

Hareketli ve etrafı duzgun yapıdaysa korkmanıza gerek yok fıbrokıstık meme.. Adet donemlerınde buyur ve hafif acı verebilir..
Icınız rahat etmezse doktora gorunun.
Meme polikliniğine gitmelisiniz

Vücudunuzda herhangi bir farklılık görürseniz kimsenin fikrini almadan hemen doktora gidin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…