• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar cuma günü kan verdim beta 16ydı salı kaç olması lazım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neoon

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
140
140
303
Yarın kan vereceğim cuma günü 16ydı sizce normal şartlarda kaç olması lazım? Bugün adet günüm ama olmadım daha.

Yarın kan vereceğim cuma günü 16ydı sizce normal şartlarda kaç olması lazım? Bugün adet günüm ama olmadım daha.

İki gudne iki katına çıkması lazım boş gebelik yada kimyasal gebelik değeri çünkü bende o şekilde ciktiydi üzmek istemem ama iki günde iki katı katlamasi lazım

İki gudne iki katına çıkması lazım boş gebelik yada kimyasal gebelik değeri çünkü bende o şekilde ciktiydi üzmek istemem ama iki günde iki katı katlamasi lazım
O zaman 64 falan mı olması lazım senin nasıldı değerlerin sürecin nasıl oldu

O zaman 64 falan mı olması lazım senin nasıldı değerlerin sürecin nasıl oldu

12 39 112 160 oldu ondan sonra adetden iki gün sonra 50 ye sonrada 20 ye düştü ve öyle geçti sonra zaten doktor kese gördü ama çocuk yoktu

12 39 112 160 oldu ondan sonra adetden iki gün sonra 50 ye sonrada 20 ye düştü ve öyle geçti sonra zaten doktor kese gördü ama çocuk yoktu
Sanırım iki katı yükselmediği için böyle oldu değilim canım? 😥 Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin sana da 😊

Bugün tekrar kan testi yaptım.

12 haziranda 16,46 çıkmıştı
16 haziran 48,28 çıktı.

Sonucu internetten gördüm daha doktorun yanına gitmedim. Korkuyorum sanki az yükselmiş gibi 😥

Bugün tekrar kan testi yaptım.

12 haziranda 16,46 çıkmıştı
16 haziran 48,28 çıktı.

Sonucu internetten gördüm daha doktorun yanına gitmedim. Korkuyorum sanki az yükselmiş gibi 😥
Merak ettim sizi sağlıklı ilerliylemu gebelik?

Merak ettim sizi sağlıklı ilerliylemu gebelik?
Ayın 18inde de kan verdim 88 çıktı normal dedi doktor 30una kadar bir daha kan verme dedi 30unda gideceğim ultrason bakılacak am açık korkuyorum hala ne olacağını bilmiyorum bir de ilk olunca çok stresli

Ayın 18inde de kan verdim 88 çıktı normal dedi doktor 30una kadar bir daha kan verme dedi 30unda gideceğim ultrason bakılacak am açık korkuyorum hala ne olacağını bilmiyorum bir de ilk olunca çok stresli
Biraz az ilerlemiş ama 48saatte%80 artış yeterli diyorlar inşallah sağlıkla ilerler 🤲🤲

Kanaman olmadıkça korkma ağır filan kaldırma güzelim, 30dan önce kan verme deme sebebi vücut 1 tüp kanı 2 ayda anca yerine koyuyor o yüzden✔️ rabbim korktuğuna uğratmasın 🤲🏽

Kanaman olmadıkça korkma ağır filan kaldırma güzelim, 30dan önce kan verme deme sebebi vücut 1 tüp kanı 2 ayda anca yerine koyuyor o yüzden✔ rabbim korktuğuna uğratmasın 🤲🏽
Çok dikkat ediyorum canım o kadar stresliyim ki geceleri bile uyuyamıyorum eşime söyledim heveside kursağında kalsın istemiyorum biz kızlar zaten bambaşka dünyada oluypruz öğrendiğimiz dakika 🤦🏻‍♀️bu kanama olursa ne zamana kadar oluyor canım

Çok dikkat ediyorum canım o kadar stresliyim ki geceleri bile uyuyamıyorum eşime söyledim heveside kursağında kalsın istemiyorum biz kızlar zaten bambaşka dünyada oluypruz öğrendiğimiz dakika 🤦🏻‍♀️bu kanama olursa ne zamana kadar oluyor canım
Kimyasal gıbı görünüyor ama olmayabılırde aşlaha kalmıs bıze laf dusmez eger kımyasal ıse 4 5 gun bılemedın 1 haftaya gelır kanama

5.yada 6.haftada oluyor olursa 😒

Düzensiz artışta kimyasal gebelikte olabilir dış gebelikte malesef..

Sanki kimyasal gibi canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur Allah vere de dış gebelik olmasın o daha kötü iki gün sonra da kan ister doktor
Düşük yükseliyor bir hafta bekleyelim dedi zaman vermeniz gerek dedi

Düşük yükseliyor bir hafta bekleyelim dedi zaman vermeniz gerek dedi
İnşallahh iyi bir artış olur Allah gönlüne göre versin inşallah bende yeni kimyasal atlattım yıpratıcı bir durum psikolojik olarak

İnşallahh iyi bir artış olur Allah gönlüne göre versin inşallah bende yeni kimyasal atlattım yıpratıcı bir durum psikolojik olarak
Hemde çok canım senin değerler nasıl oldu kaça kadar normal yükseldi en fazla kaç oldu

Back