kızlar country tarzını sevenler buyursun sizler için foto çektim :):)

Ya çok güzel çok imrendim size ben de almak istiyorum evim olsun istiyorum ama 2-3 yıl daha beklemek zorundayım :( napalım artık. ben de sizlerin evine bakıp bir şeyler öğreneyim öyle tatmin olayım. country vintage tarzı ev kesinlikle benim tarzım. İngiltere'ye gidince gördüm yaşadım harika birşey ya.Anladığım kadarıyla englishome dan çıkmayacağım peki salon takımı yatak odası takımları nereden alabilirim?

Ya çok güzel çok imrendim size ben de almak istiyorum evim olsun istiyorum ama 2-3 yıl daha beklemek zorundayım :( napalım artık. ben de sizlerin evine bakıp bir şeyler öğreneyim öyle tatmin olayım. country vintage tarzı ev kesinlikle benim tarzım. İngiltere'ye gidince gördüm yaşadım harika birşey ya.Anladığım kadarıyla englishome dan çıkmayacağım peki salon takımı yatak odası takımları nereden alabilirim?

cnm bu takımların hepsini ikeada çektim ikeaya bakabilirsin salon ve yatak odası takımın için:16:

country sevıyorsan Ankaradaysan sözlüm country ürünler (mobilya koltuk) yapıp magazalara satıyorlar sherwood olsun origami olsun
bekleriz canım

benım mobılyalarımdan bende ıkeadan aldım yatagım aynam koltuklarım aynı:52:

canım özelden msj atamadığım için buradan yazabiliyorum ikeadan mobilya almayı düşünüyorum da nasıl sağlamlar mı yatağı fln kullanıyorum demişsin hangi ürünleri var sende isimleriyle yazarsan çok memnun kalırım

Back
X