kızlar country tarzını sevenler buyursun sizler için foto çektim :):)

şu ikeayı doğru düzgün gezmek nasip olmadı :/ geçen tv ünitesini almaya gittik iftar telaşıyla aldık çıktık hemen:/

en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum sağlamlığna güvensem yatak odamı ikea düşünebilirim. göze hoş görünüyorlar

fotoğraflar için eline sağlık canım gözüm gönlüm açıldı : )

rica ederim cnm fotoları çekmek tam bir macera oldu benim için :9::9: beğendiğinize sevindim:34:

bu sitede ikea'nın mobilyala kalitesinin düşük olduğu yazıyor... ben de daha demin ikea kataloğuna bakmış, yorumlar neler diye siteye girip öğrenmiştm..

bu sitede ikea'nın mobilyala kalitesinin düşük olduğu yazıyor... ben de daha demin ikea kataloğuna bakmış, yorumlar neler diye siteye girip öğrenmiştm..

ikea'da kalite kalite seriler var canım, bak kullanan arkadaş varmış burda 7511 miydi nicki onla görüş istersen, benim ikea'dan pek mobilyam yok ama bildiğim kadarıyla hemnes, stockholm, liatorp gibi serileri oldukça kaliteli.

fiyatlarından da belli oluyor gerçi farkları. hemnes ayakkabılık almıştım bir de kitaplık almayı düşünüyorum yine hemnes'den kalitesi de oldukça iyi geldi bana dokununca anlaşılıyor zaten. bazı ürünler çok hafif ve karton gibi bazılarının normal mobilyadan hiç bir farkı yok. mutfak masa-sandalyelerimin üstünde masif ağaç yazıyordu mesela onları da ikea'dan almıştım. ürünlerin açıklamalarına dikkat etmek lazım, piyasadaki mobilyacılar gibi yalan söylemiyolar nyse onu yazıyorlar mobilyalarının üstüne :))

ikea'da kalite kalite seriler var canım, bak kullanan arkadaş varmış burda 7511 miydi nicki onla görüş istersen, benim ikea'dan pek mobilyam yok ama bildiğim kadarıyla hemnes, stockholm, liatorp gibi serileri oldukça kaliteli.

fiyatlarından da belli oluyor gerçi farkları. hemnes ayakkabılık almıştım bir de kitaplık almayı düşünüyorum yine hemnes'den kalitesi de oldukça iyi geldi bana dokununca anlaşılıyor zaten. bazı ürünler çok hafif ve karton gibi bazılarının normal mobilyadan hiç bir farkı yok. mutfak masa-sandalyelerimin üstünde masif ağaç yazıyordu mesela onları da ikea'dan almıştım. ürünlerin açıklamalarına dikkat etmek lazım, piyasadaki mobilyacılar gibi yalan söylemiyolar nyse onu yazıyorlar mobilyalarının üstüne :))

hemnes'i bakarken ben de çok beğenmiştim, birkeland da beğendiklerimden.. üzerinde ne yazması gerekiyor kaliteli olduğunu anlamak için, masif mi?
konuyu açan arkadaşım ben de ayrıca teşekkür ederim, kendini riske atıp çekim yaptığın için :)

hemnes'i bakarken ben de çok beğenmiştim, birkeland da beğendiklerimden.. üzerinde ne yazması gerekiyor kaliteli olduğunu anlamak için, masif mi?
konuyu açan arkadaşım ben de ayrıca teşekkür ederim, kendini riske atıp çekim yaptığın için :)

eed birkeland da kaliteli gardroplardan pax kaliteli evet bazılarında masif ağaç yazar onlar kalitelidir mesela.

hemnes'te falan ne yazıyor bilmiyorum çünkü o serileri bildiğim için açıklamalarını okumamıştım, masa sandalyelerimin adını duymamıştım onu okudum masif ağaç yazıyordu. sonra dikkat ettim bazı sehpalarda falan da yazıyor.

inşallah bulursun canım gönlüne göre :))

kızlar ben mobilya kalitesinden pek anlamam ama nişanlım anlıyo kimilerini beğendi kaliteli dedi kimilerine sunta bunlardan bişi olmaz dedi tabi alırken anlayan biriyle girmek lazım çünkü okadar güzeller ki insan onların büyüsüne kapılıp sunta bile alıp çıkabilir:53::52:

aman Allahım ben bunların hepsine ölürümmmmm :53:

canım emeğin için çok ama çok teşekkürler..zaten gidicektim ikeaya ama daha bi sabırsızlandım bunları görünce :69:

aman Allahım ben bunların hepsine ölürümmmmm :53:

canım emeğin için çok ama çok teşekkürler..zaten gidicektim ikeaya ama daha bi sabırsızlandım bunları görünce :69:

rica ederim cnm ne demen:16: valla canım berjerlerin fiyatı 450-500 ben bi hesap yaptım kendimce 2600 küsür liraya falan bi salon takımı alınabiliyo tabi internet sitesindeki fiyatlarından hesapladım bugün. klasik tarzda takımda alınsa hemen hemen bu fiyatlarda bişi alınır zaten
2600 ise zaten iyi fiyat dışardaki mobilyalarda bu fiyat çünkü hatda daha bile pahalı

2600 ise zaten iyi fiyat dışardaki mobilyalarda bu fiyat çünkü hatda daha bile pahalı

cnm dediğim gibi internet sitesinden üstün körü baktım ufak bi hesap yaptım hemen hemen öyle bi fiyat çıktı tabi içinde masa sandaley tv ünitesi falan yok sadece koltukar o fiyata bide yaptırabileceğim yerler araştıracam cnm olmadı daha uygun bulursam yapabileceklerinin garantisini verirlersen paylaşırım :34: nasıl olsa izmirdeyiz gideriz birlikte yaptırırız olmadı:9:

kırmızı beyaz çiçekli duvar kağıdı olan yere bayıldımmmmmmmmmmm ayılamıyorum :50::50:çok güzeller ya ama maalesef adanada ikea yok ya :51::51::37:

kızlar ikea şehir dışına nakliye yapıyor mu? istediğim tarzdan hiç yok yaşadığım şehir ve çevresinde. moralim çok bozuk, bulamazsam yatak odası almıcam. en son çare de ikea...

Back
X