kızlar country tarzını sevenler buyursun sizler için foto çektim :):)

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
bugün iş çıkışı ikeaya gittik nişanlımla saatlerce gezdik heryeri:9: ve bayıldıgım eşyalar odalar oldu fotolarını çektim ve sizlerle paylaşmak istedim foto çektirmiyorlardı fakat kendimi sizler için feda ettim:37::37: valla evini country tarzı döşemek isteyen varsa ikeaya koşsun derim pek ucuz değiller ama:31::31: bu arada nişanlımda bayıldı valla biz hiç çıkmak istemedik ama saat geç olunca dönmek lazım yatıya kalamıyoruz malesef:60::60:

Eklentiler

• $Fotoğraf1192.webp
    $Fotoğraf1192.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 627
  • $Fotoğraf1193.webp
    $Fotoğraf1193.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 448
  • $Fotoğraf1194.webp
    $Fotoğraf1194.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 778
  • $Fotoğraf1195.webp
    $Fotoğraf1195.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 983
  • $Fotoğraf1196.webp
    $Fotoğraf1196.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 357
  • $Fotoğraf1197.webp
    $Fotoğraf1197.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 336
  • $Fotoğraf1198.webp
    $Fotoğraf1198.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 351
  • $Fotoğraf1199.webp
    $Fotoğraf1199.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 377
  • $Fotoğraf1200.webp
    $Fotoğraf1200.webp
    46 KB · Görüntüleme: 369
  • $Fotoğraf1201.webp
    $Fotoğraf1201.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 379
  • $Fotoğraf1202.webp
    $Fotoğraf1202.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 387
  • $Fotoğraf1203.webp
    $Fotoğraf1203.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 364
  • $Fotoğraf1204.webp
    $Fotoğraf1204.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 342
  • $Fotoğraf1205.webp
    $Fotoğraf1205.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 4.516
  • $Fotoğraf1206.webp
    $Fotoğraf1206.webp
    39 KB · Görüntüleme: 411
  • $Fotoğraf1207.webp
    $Fotoğraf1207.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 341
  • $Fotoğraf1208.webp
    $Fotoğraf1208.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 348
şu perde benim yatak odamın perdesinden

attachment.php

ilk fotolardaki büyük güllüyü alma niyetiyle gitmiştim ama onun ölçüleri bize uymadı bunu aldım hem de baya uygundu tam hatırlamıyorum ama 50 miydi neydi çifti

süper canım ya harika bir seçim yapmışssın güle güle kullan:16: ben hepsine bayıldım aklım hala orada kaldı:31::31: sen nereden aldın bu arada perdeni

Son düzenleme:
o yukarıdaki fotoda sağda bi sehpa var ya yüksek bacaklı üstüne saksı koymuşlar ondan istiyorum dikkat ettim tüm country dekorasyonlarda kullanılıyor benim de bi köşem var boş bekleyen o sehpayla doldurmak istiyorum, üstüne saksı belki bi kaç çerçeve :D

bu ev eşyası ne almakla bitmeyen bi şeymiş kızlar yahu :D

o yukarıdaki fotoda sağda bi sehpa var ya yüksek bacaklı üstüne saksı koymuşlar ondan istiyorum dikkat ettim tüm country dekorasyonlarda kullanılıyor benim de bi köşem var boş bekleyen o sehpayla doldurmak istiyorum, üstüne saksı belki bi kaç çerçeve :D

bu ev eşyası ne almakla bitmeyen bi şeymiş kızlar yahu :D

valla hiç kaçırma al derim cnm ya sende güzel pembe bi çiçek alır koyarsın üstüne o köşede boş kalmamış olur:16: sen bitirdin çoğu şeyleri cnm ya allah bizlere kolaylık versin artık:31::31:

bugün iş çıkışı ikeaya gittik nişanlımla saatlerce gezdik heryeri:9: ve bayıldıgım eşyalar odalar oldu fotolarını çektim ve sizlerle paylaşmak istedim foto çektirmiyorlardı fakat kendimi sizler için feda ettim:37::37: valla evini country tarzı döşemek isteyen varsa ikeaya koşsun derim pek ucuz değiller ama:31::31: bu arada nişanlımda bayıldı valla biz hiç çıkmak istemedik ama saat geç olunca dönmek lazım yatıya kalamıyoruz malesef:60::60:
tşk. ederiz canımm bizim için kendini riske attığın içinn :9:

alıcam alıcam aslında ilk gördüğümde alıcaktım da emin olamadım vazgeçtim artık eminim o köşeye bu sehpa lazım :D

çoğu bitti benim ama işte bi türlü bitmiyor kafamda :/ mesela şu anda hol mü antre mi o ara kısımın eksikleri var onları kışa kadar alıp baharda da balkonu dekore etmek istiyorum. anca herhalde gelecek yaza biter benim ev :D

sonra da çocuk odasına başlarım artık allah'ın izniyle :emir_bebek:

inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şeyiniz kızlar sizin çeyizler de biter merak etmeyin allah sağlık versin insan istedikten sonra neleri halletmiyor halledersiniz siz de en güzelinden inşallah :))

Son düzenleme:
alıcam alıcam aslında ilk gördüğümde alıcaktım da emin olamadım vazgeçtim artık eminim o köşeye bu sehpa lazım :D

çoğu bitti benim ama işte bi türlü bitmiyor kafamda :/ mesela şu anda hol mü antre mi o ara kısımın eksikleri var onları kışa kadar alıp baharda da balkonu dekore etmek istiyorum. anca herhalde gelecek yaza biter benim ev :D

sonra da çocuk odasına başlarım artık allah'ın izniyle :emir_bebek:

inşallah hepinizin gönlüne göre olur her şeyiniz kızlar sizin çeyizler de biter merak etmeyin allah sağlık versin insan istedikten sonra neleri halletmiyor halledersiniz siz de en güzelinden inşallah :))

amin cnm nerde varsa herkesin istediği herşey gönüllerince olsun inş:16: allah kolaylık versin cnm sanada biter valla herşey bitiyo önemli olan insanın vakti ve isteği olsun:34::34: çocuk gibi bi planınız var mı cnm ya hadi hayırlısı olsunda en güzelleri o minicik bebişlerin olsun inş:48::38:

amin cnm nerde varsa herkesin istediği herşey gönüllerince olsun inş:16: allah kolaylık versin cnm sanada biter valla herşey bitiyo önemli olan insanın vakti ve isteği olsun:34::34: çocuk gibi bi planınız var mı cnm ya hadi hayırlısı olsunda en güzelleri o minicik bebişlerin olsun inş:48::38:

gelecek yazı devirip çocuk çalışmalarına başlamak istiyoruz ama nasip kısmet tabii ne zaman olursa artık :))

dediğin gibi her şey halloluyor benim tayinim bile çıktı ya her şey olur gibi geliyor artık bana :D

Harikalar ya bi ara gidip bkıcam az çok fiyatlarını görnmüşsündür varmı bir bilgin :26:Teşekkür ederiiiiiiiiiiiz :17:

şu ikeayı doğru düzgün gezmek nasip olmadı :/ geçen tv ünitesini almaya gittik iftar telaşıyla aldık çıktık hemen:/

en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum sağlamlığna güvensem yatak odamı ikea düşünebilirim. göze hoş görünüyorlar

fotoğraflar için eline sağlık canım gözüm gönlüm açıldı : )

Harikalar ya bi ara gidip bkıcam az çok fiyatlarını görnmüşsündür varmı bir bilgin :26:Teşekkür ederiiiiiiiiiiiz :17:

rica ederim cnm ne demen:16: valla canım berjerlerin fiyatı 450-500 ben bi hesap yaptım kendimce 2600 küsür liraya falan bi salon takımı alınabiliyo tabi internet sitesindeki fiyatlarından hesapladım bugün. klasik tarzda takımda alınsa hemen hemen bu fiyatlarda bişi alınır zaten

Back
X