kızlar country tarzı olanlar buraya aldıklarımızı paylaşalım :)

$Naamloos.webp

$Naamsdloos.webp

Buda benim odam..
Aslinda nevresimini degistirmek istiyorum ama hiic zevkime gore bulamiyorum..
Duvarlarin acik mavi olmasida biraz sorun oluyor..

country tarzı ne demek tatlım :26:

"country" ülke ve kır, şehirden uzak kırsal kesim anlamındadır...bu tarz da eski ingiliz çiftlik evleri, köy evlerinin sade tarzını ifade eder aslında...kır ve köyü yansıtan çiçekler pastel renkler kullanılır...

Cok tsk ederim canim. Aslinda degisikler yapmak istiyorum ama yas olmus 24. Henuz hayatimda yeni biri yok ama
Ne bilim her an giricekmis gibi bosuna masraf yapmayim diyorum :1:

:Eğer şu an ufukta evlilik yoksa, bence halı da bir değişiklik yapabilirsin. Halı odaya fazla gelmiş gibi, daha sade bir halı odana daha çok yakışır :)

tabak ve fincan koleksiyoneri olma yolunda ilerliyorum galiba :)

tüm fincanlarımı çekip koycam bi ara bunlar bugün elime geçenler ♥

Eki Görüntüle 560549

Eki Görüntüle 560550

Eki Görüntüle 560551

Eki Görüntüle 560552

bu da bir arkadaşımın ev hediyesi paşabahçeden almış sağolsun çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 560553

aman allahım fincanlarına bayıldım çok güzeller :16: bu fanustan bende istiyorum bulursam alıcamiyordum marka belirtmen iyi olmuş cnm paşabahçeye bakayım bende. çok güzel country tarzına çevirebilirsin cnm akrilik boyayla boyayıp üzerine cupcake desenleri yapıştırabilirsin harika olur:16::16:

Bu konuda çok araştırma yaptım ve birçok mekan arasında Türkiyede bu işi hakkıyla yapan bir yer buldum...

ANKARA -SİTELERDE....

BALOĞLU MOBİLYA diye bir yer...

gerçekten bu işin hakkını vererek iş yapıyorlar ve yıllardır da bu tarzda mobilyalar yapıyorlarmış...

oradaki bayanlar ilgileniyor zaten genelde.....ve ev dekorasyon uyumu sağlamada da da tek kelime ile mükemmeler...

çok uğraştım ama UĞRAŞTIĞIMDA DEĞDİ.....
hani insan bazen uğraşır da gider en kötüsüne rast gelir işte ALLAHTAN benimkisi öyle olmadı ve İYİKİ ÇOK ARAŞTIRMIŞIM VE İYİKİ böyle bir yer keşfetmişim....

bu tarz konusunda da YEMEK ODASI-YATAK ODASI-KOLTUK konusunda da gerek renk gerekse de ölçü ayarlama konusunda da her türlü özel isteğime de cevap verebilmişlerdi....

bir de internet sitesi olduğunu bilmiyordum ama orada da benim aldığım modelleri sergilemişler....

baloglumobilya.com Sitesine Hoşgeldiniz

bence bir bakın siz de derim.....

samimiyet --kalite ve uyumluluk konusunda bendne 10 puanı aldı burası...tşkler baloğlumobilya....telekkürler oradaki bayan dekoratör arkadaşlar....

kızlar bende evimi country tarz düzmek istiyorummm mobilyalar ve esyalar olarak hatta o kadar cok seviyorumkii bu tarzı simdiden havlularımı falan aldım
hatta yurtta kalıyorum kendi nevresim takımımda country tarz yastık ve yorgan fotoğrafı kırparak detayını göstermek istedim...
$IMG_0146.webp
45 tl almıstım bunu

bir de internet sitesi olduğunu bilmiyordum ama orada da benim aldığım modelleri sergilemişler....

baloglumobilya.com Sitesine Hoşgeldiniz

bence bir bakın siz de derim.....

samimiyet --kalite ve uyumluluk konusunda bendne 10 puanı aldı burası...tşkler baloğlumobilya....telekkürler oradaki bayan dekoratör arkadaşlar....

fiyatları nedir peki bilgi verebilirmisinz sitesini bende yeni gördümde

Çeyizime country tarzı şeyler alıyorum mobilyalarımızda öyle yaptıracağız inşallah. Bittiğinde paylaşmak istiyorum. Yazdıklarınız çok faydalı ve fikir veren şeyler. Teşekkürler hepinize.

Back
X