kızlar country tarzı olanlar buraya aldıklarımızı paylaşalım :)

tam bir yıldır su kk da kendimi yırtıyorum country vintage diye... ondan önce de 2008 yılında kuzenimin evlenmesiyle tanıstım bu tarzla tam anlamıyla...

o zamandan beri nerden gorsem arastırırım, kendim de uygulamak istiyorum senle gorduklerimden bildiklerimden bikaç sey paylasayım

bu tarzı sonradan sevenler ve benimseyenler cogaldı, ikea, english home ve acılan bloglar sayesinde daha cok tanımaya basladı insanlar... sonra herkes de bir country askı....

bu tarzın aslı İngiliz kır evlerinden gelir biraz da sahil kesimi ada yasantısının kokusunu barındırır içinde... oradaki evler de burdaki gibi apartman daireleri değil kocamanlar, bu yuzden eger bir garip apartman dairesi cocuguysan dikkat etmen gerek bazı noktalara ozellikle sececgin esyaların boyutuna....

aman sundan bes parca sundan on parca alayım demekle evini country yapamazsın...

zira denemiş ama olmamıs orneklerine cok rastlıyorum...

benden sana tavisye eger bu tarzı seviosan en ufak ayrıntısını atlmaman gerekiyor yoksa kendini pek gostermiyo ev ordan burdan alınmıs ortaya karısık konmus gibi oluyo

evindeki boyanın renginden perdenin desenine kadar uydurmalısın ki sırıtmasın... yoksa sırıtıyor bir garip oluyor bence

yani sadece country ceyiz alarak o ruhu evinde yakalayamazsın.... sadece esya alarak bile olmuyo, hepsinin bir butunluk icinde olması gerekiyo... he bir de bazıları da country yapıcam diye evi boguyo da boguyo allahım heryerden bir pembelik bir aksesuar bir sey fırlıyo ruhun daraldıkca daralıyo... onun bile kararında olması lazım kolay bir iş değil tam anlamıyla işte bu olanı yakalamak

Allah nasip ederse ben de kendi evime uygulayacagım ama simdiden uykularım kacıyo ya beceremezsem diye... durumumuz el verirse bir iç mimardan yardım almayı bile dusunuyorum...

herkese kolay gelsin :31:

canım bu sarev nevresimden aldım ben bak gitti gidiyorda şuan ki fiyatı 80 tl normal fiyatı 120 tlydi. bence kaçırma ve al. ben aldım bugun geldi inan burada göründüğünden daha güzel çok şirin

Canım paylaştığım resimler çeyizimde olan eşyalar zaten :) Ben 6 ay önce falan almıstım Sarev nevresimimi. Bilgilendirme için çok sağ ol.

evet siz yine şanslısınız forumda halen country çeyiz alan lajoie giz ve liva var bir arkadaş daha açmış hatta. ben ilk açtığımda kimse yoktu kimse derdimdn anlamıyordu fikir alış verişi yapacak kimse yoktu valla çatlıyordum burda tek başıma :D bir de pek bilinmiyordu böyle bir garip bakıyordu herkes :D

bu arada kızlar madame coco'da indirim var %50, ayın kaçına kadar bilmiyorum da bugün gittim bi şeyler aldım yine dayanamadım. 90 liralık masa örtüsünü 30 liraya aldım %50+%20 vardı masa örtüsü ve runnerlarda :D 10 liraya da runnerını aldım :D

ihtiyacınız varsa bir bakın derim

canım bn sadece siteden takip edebiliyorum onu:)

tam bir yıldır su kk da kendimi yırtıyorum country vintage diye... ondan önce de 2008 yılında kuzenimin evlenmesiyle tanıstım bu tarzla tam anlamıyla...

o zamandan beri nerden gorsem arastırırım, kendim de uygulamak istiyorum senle gorduklerimden bildiklerimden bikaç sey paylasayım

bu tarzı sonradan sevenler ve benimseyenler cogaldı, ikea, english home ve acılan bloglar sayesinde daha cok tanımaya basladı insanlar... sonra herkes de bir country askı....

bu tarzın aslı İngiliz kır evlerinden gelir biraz da sahil kesimi ada yasantısının kokusunu barındırır içinde... oradaki evler de burdaki gibi apartman daireleri değil kocamanlar, bu yuzden eger bir garip apartman dairesi cocuguysan dikkat etmen gerek bazı noktalara ozellikle sececgin esyaların boyutuna....

aman sundan bes parca sundan on parca alayım demekle evini country yapamazsın...

benden sana tavisye eger bu tarzı seviosan en ufak ayrıntısını atlmaman gerekiyor yoksa kendini pek gostermiyo ev ordan burdan alınmıs ortaya karısık konmus gibi oluyo

evindeki boyanın renginden perdenin desenine kadar uydurmalısın ki sırıtmasın... yoksa sırıtıyor bir garip oluyor bence

yani sadece country ceyiz alarak o ruhu evinde yakalayamazsın.... sadece esya alarak bile olmuyo, hepsinin bir butunluk icinde olması gerekiyo... he bir de bazıları da country yapıcam diye evi boguyo da boguyo allahım heryerden bir pembelik bir aksesuar bir sey fırlıyo ruhun daraldıkca daralıyo... onun bile kararında olması lazım kolay bir iş değil tam anlamıyla işte bu olanı yakalamak

Allah nasip ederse ben de kendi evime uygulayacagım ama simdiden uykularım kacıyo ya beceremezsem diye... durumumuz el verirse bir iç mimardan yardım almayı bile dusunuyorum...

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim aynı endişe bendede var inan. ya yapamazsam ya fazla boğarsam ya olmazsa gibi hep düşünüyorum. erkek arkadaşım bile sıkılda çok abartıyorsun düşünüyorsun diyor:) ama bilmiyor ki bu tarzı yakalamazk için gerçekten araştırmak uğraşmak gerekiyor bende ayarında yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi küçük detayla çok önemli. bende hep küçük detayları atlıyorum işte tek sorunum bu :)

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim aynı endişe bendede var inan. ya yapamazsam ya fazla boğarsam ya olmazsa gibi hep düşünüyorum. erkek arkadaşım bile sıkılda çok abartıyorsun düşünüyorsun diyor:) ama bilmiyor ki bu tarzı yakalamazk için gerçekten araştırmak uğraşmak gerekiyor bende ayarında yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi küçük detayla çok önemli. bende hep küçük detayları atlıyorum işte tek sorunum bu :)

bu tarzı ben de çok seviyorum, ama gerçekten de bu tar<ı yakalamk çok zor,şimdiden yabancı bloglar da dahil tüm interneti araştırdım,resimler topladım,onları grupladım,begendiğim ayrıntıları yakaladım.ben çok yoğun country tarzını sevmiyorum arkadasların dediği gibi boğuyor.ancak dekorasyon konusunda kendime güveniyorum,o kadar çok fikir birikti ki az zamanda bunlarla başa çıkmam lazım:52::52:

duvarlar,perdeler,esyalar,aksesuarlar uyumlu olmalı ki mesela ben evin içinde taş duvar çok seviyorum ve bu tarz ile iyi gidecğini düşünüyorum.erkek arkadasşım da dantel olayı hariç bu tarzı seviyor, hatta bak bu koltuğu beğenirsin fln diye bana gösteriyor.bi de tepe homedan bu tarz banyo ürünlerini hedıye aldı bana.

para ve zevk birleşirse yakışacak bi tarz.çok abartısı da mide bulandırıyor.

inşallah evimi hazırlamaya başladığımda ben de buradan paylaşırım.:54:

bu tarzı ben de çok seviyorum, ama gerçekten de bu tar<ı yakalamk çok zor,şimdiden yabancı bloglar da dahil tüm interneti araştırdım,resimler topladım,onları grupladım,begendiğim ayrıntıları yakaladım.ben çok yoğun country tarzını sevmiyorum arkadasların dediği gibi boğuyor.ancak dekorasyon konusunda kendime güveniyorum,o kadar çok fikir birikti ki az zamanda bunlarla başa çıkmam lazım:52::52:

duvarlar,perdeler,esyalar,aksesuarlar uyumlu olmalı ki mesela ben evin içinde taş duvar çok seviyorum ve bu tarz ile iyi gidecğini düşünüyorum.erkek arkadasşım da dantel olayı hariç bu tarzı seviyor, hatta bak bu koltuğu beğenirsin fln diye bana gösteriyor.bi de tepe homedan bu tarz banyo ürünlerini hedıye aldı bana.

para ve zevk birleşirse yakışacak bi tarz.çok abartısı da mide bulandırıyor.

inşallah evimi hazırlamaya başladığımda ben de buradan paylaşırım.:54:

:):):) aynen canım para ve zevk çok öenmli bu tarzda:) özellikle para tabi:)

Çeyiz topiğimde var amaa burayada koyayım sadece country olanları :16:
$141.webp$DSCN4369.webp$d65a4d07-f481-48ef-b3f4-01819ff0d3b4.webp$2fd3c940-d4d8-46c9-aeee-012087ae7591.webp$IMG_20121102_192428.webp$IMG_20121102_192404.webp$IMG_20121102_192351.webp$e37eef5f-2a0b-49bb-a168-b1333250f91c.webp$Porland-Porselen-24-Parca-Gunluk-Yemek-Takimi__30813695_0.webp$IMG_20121029_174519.webp$IMG_20121029_174442.webp$IMG_20121029_174248.webp$7c2c1675-ca86-4821-8919-ed3c4f552956.webp$Foto&#287;raf1743.webp$Foto&#287;raf1716.webp$Foto&#287;raf1706.webp$Foto&#287;raf1702.webp$Foto&#287;raf1701.webp$Foto&#287;raf1684.webp$Foto&#287;raf1676.webp$Foto&#287;raf1675.webpEki Görüntüle 544960 $IKEA-TRIPP-SAKLAMA-KUTU-SETI-GUL-METAL-3-ADET__55129936_0.webp$oc_eQ6ROr.webp$Foto&#287;raf1381.webp$Foto&#287;raf1316.webp$Foto&#287;raf1318.webp$08292fbb-ca1f-4ee7-a85c-0b664f4ebcae.webp$8699089110261_0_304x424.webp$1fe81afa-d54a-44a7-887c-573f4c08910a.webp$ed20a1d3-71a8-476e-8860-f2e07f03687a.webp$photo4.webp$pe&#231;etelik.webpEki Görüntüle 544977 $1623bb6d-c433-4098-802d-00c72edcbb29.webp$e8dd52c8-df3c-413f-8eab-9c361a04f4aa.webp$9c18996e-e048-4d39-b244-1aad82c85a3f.webpEki Görüntüle 544981 $01e84f4d-0aea-4ad7-ac93-cbecf1864f59.webp$Foto&#287;raf1303.webp$Foto&#287;raf1302.webp$shell-beyaz_1336725895.webp$shell-pembe_1332174906.webp$thumbs_Dr0QXYmnQcXLccNB_w325.webp$704_buyuk.webp$mia.webp

anladım canım.. ben bu tarz nevresim takımı alırım ozaman.. aman biirsürü nevresim takımım oluyor ozamanda
Bende bu 4 mevsim haricinde 4 nevresim takımı var başkada almıcam gelin yatak örtüsü ve pike takımım var zaten o komple takım nevresim pike ytak örtüsü vs.

Bende bu 4 mevsim haricinde 4 nevresim takımı var başkada almıcam gelin yatak örtüsü ve pike takımım var zaten o komple takım nevresim pike ytak örtüsü vs.

ben gelin nevresim takımı felan almadım.. benımde işte 4 nevresim takımım 2 tane pike takımım var..

ben gelin nevresim takımı felan almadım.. benımde işte 4 nevresim takımım 2 tane pike takımım var..
Yeterli o zaman almana gerek yok , bnm pike takımım yoktu yatak örtüsünüde bn öyle allı pullu gelinlik gibi hoşlanmıyorum hepsi içinde sade bişey bulduğumdan aldım bu tarz bişey bak

$pr_01_754_max.webp [TABLE="width: 267"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 105"]Ürün İçeriği[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64"]Adet[/TD]
[TD="class: xl66, width: 98"]Ölçüler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Nevresim[/TD]
[TD="class: xl66"]1[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]200 x 220[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Pike[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]240 x 260 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Çarşaf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Güpürlü yastık[/TD]
[TD="class: xl66"]2[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]50 x 70 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Düz Yastık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"] Havlu[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]50 x 90 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yeterli o zaman almana gerek yok , bnm pike takımım yoktu yatak örtüsünüde bn öyle allı pullu gelinlik gibi hoşlanmıyorum hepsi içinde sade bişey bulduğumdan aldım bu tarz bişey bak

Eki Görüntüle 546138 [TABLE="width: 267"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 105"]Ürün İçeriği[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64"]Adet[/TD]
[TD="class: xl66, width: 98"]Ölçüler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Nevresim[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]200 x 220[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Pike[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Çarşaf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Güpürlü yastık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"]Düz Yastık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65"] Havlu[/TD]
[TD="class: xl66, align: center"]50 x 90 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ewt çok güzelmiş benimde yatak örtüm çok abartılı değil zaten.. görmüşündür.

bu tarz tam benim tarzım bayılıyorum bu renklere:16:

kızlar ben çeyiz işlerini bıraktığım için burda bi şey paylaşmamıştım ama bunları paylaşmak istedim

$DSCN6002.webp

$DSCN6003.webp

Back
X