kIZLAR ÇOOOK SİLİK TEST

SİZCE HAMİLEMİYİM

• EVET

OY: 7 53,8%
  • HAYIR

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
Kuzum ne dıyım bende aynı durumdayım sılık cızgın gözüküyor Insallah ağrın bebegının agrısıdır adet olmazsan yazmaya devam et Insallah hamılesındır
Senin de mi adet şancin var benim bayagi bayagi hele şu an mideme vuruyor büyük bir boşluk ve doluluk hissi gibi midem kasiklarimda ağrı yok

Senin de mi adet şancin var benim bayagi bayagi hele şu an mideme vuruyor büyük bir boşluk ve doluluk hissi gibi midem kasiklarimda ağrı yok
Ben kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum şuan bıle çok fena nefes alırken bıle batıyor :(

İkiside silik çıktı kan testi negatif çıktı dimi canım senin çok mu adet şancin var seninde
Ben adete bır hafta kala test yaptım çook sılık çıktı mıratech dıye bı markanın sonra kan verdım negatıf çıktı ayın 14 verdım sonra 18 adet olmam gerekiyordu olmadım şuan adetım gecıkelı 6 gün olcak kan vereli 9 gün oldu bugün test yaptım sılık çıktı yıne perşembe kan vereyim dıyorum adetım bır hafta gecıkmıs olacak o zaman benım durum bu yani "(

Ben adete bır hafta kala test yaptım çook sılık çıktı mıratech dıye bı markanın sonra kan verdım negatıf çıktı ayın 14 verdım sonra 18 adet olmam gerekiyordu olmadım şuan adetım gecıkelı 6 gün olcak kan vereli 9 gün oldu bugün test yaptım sılık çıktı yıne perşembe kan vereyim dıyorum adetım bır hafta gecıkmıs olacak o zaman benım durum bu yani "(
Adetten 4 gün önce yapmışsın kan testini inşallah hamilesindir canım tabii bende birbirimizi haberdar edelim ikimizden biri bile olsa diğerine umut olur bariii

Adetten 4 gün önce yapmışsın kan testini inşallah hamilesindir canım tabii bende birbirimizi haberdar edelim ikimizden biri bile olsa diğerine umut olur bariii
Tamam canım ben perşembe kan verıcem ıste durumu paylasıcam sende paylaş olurmu Insallah Bebeklerımız bızımledır

benimde regli tarihim 18 marttı hiç günü şaşmaz ama bu ay şaştı .. reglime 3 gün kala test yaptım çıkmadı adet geçti 2 gün önce yaptım dün yaptım aynı senin gibi çıktı daha fazla dayanamadım doktoruma gittim kan testi verdim ondan önce de yaşadıklarmı vs. hepsini anlattım .. sen bi kan ver öyle konuşalım dedi 5. 30 gibi sonuç çıkar ara beni demişti aradım ve güzel haberini aldım bebeğimin .. hatta neden test yaptığımda çıkmadı o zaman diye sordum geç döllenmiş canım dedi ... bence testin doğru ... inşaallah hamilesndir

Merhaba, doğru yapılmış ve son kullanma tarihi geçmemiş idrarda gebelik testlerinde silik çizgi de genellikle gebeliğe işaret eder. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Kızlar sizce bu testte ipincecik pembiş bir çizgi var mı? Adetimi 3 gün geçti dün kan verdim 0.34 gece kahverengi leke geldi 2-3 damla bugün de 3-4 damla geç döllenme mi yoksa kırmızı kartı yiyecek miyim :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 83
benimde regli tarihim 18 marttı hiç günü şaşmaz ama bu ay şaştı .. reglime 3 gün kala test yaptım çıkmadı adet geçti 2 gün önce yaptım dün yaptım aynı senin gibi çıktı daha fazla dayanamadım doktoruma gittim kan testi verdim ondan önce de yaşadıklarmı vs. hepsini anlattım .. sen bi kan ver öyle konuşalım dedi 5. 30 gibi sonuç çıkar ara beni demişti aradım ve güzel haberini aldım bebeğimin .. hatta neden test yaptığımda çıkmadı o zaman diye sordum geç döllenmiş canım dedi ... bence testin doğru ... inşaallah hamilesndir
Ay canım ınsallah ya pekı senın kan değerin kaç çıktı bende yarın vercem ya Insallah vardır :(

Merhaba, doğru yapılmış ve son kullanma tarihi geçmemiş idrarda gebelik testlerinde silik çizgi de genellikle gebeliğe işaret eder. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Amın Insallah canım en kısa zamanda hayırlısı ıle ısteyen herkes kavuşur melegıne benımde meleğim benımledır Insallah :(

Kızlar sizce bu testte ipincecik pembiş bir çizgi var mı? Adetimi 3 gün geçti dün kan verdim 0.34 gece kahverengi leke geldi 2-3 damla bugün de 3-4 damla geç döllenme mi yoksa kırmızı kartı yiyecek miyim :KK43:
Canım benım Insallah kanaman devam etmez ondan snra yeniden kan verırısın hayırlı sonucu alırsın. Hıc lekelenme başıma gelmedi.

Back
X