Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırde bunlara bak belkı reaımdendırCanım ben çizgi göremedim ama tel ışığıyla alakalı olabilir eşine göster o görüyosa hamilesindir :)
Degerin mi 14 cikti?Bırde bunlara bak belkı reaımdendır
5 ve üzeri pozitif diye biliyorum sizin 14 çıkmış ?????Kan 14 negatıf çıktı canım 18 adet tarıhım ama olmadım beş gün geçti başka ıkı markadan test yaptım ve yıne sılıksende durumlar ne
![]()
Kan tahlılın ondordude yaptırdım canım degerımı 0.100du ayın 14 dundeDegerin mi 14 cikti?
5 ustu poziyif diye biliyorum ve seni her testte silik cizgi gozukuyor ://
Degerın 0.100 du kanı14 dunde vermıstımDegerin mi 14 cikti?
5 ustu poziyif diye biliyorum ve seni her testte silik cizgi gozukuyor ://
Önceki sayfalardakı testlerden snra negatıf çıktı kanda ama adetım gecıktı kanı vereli 8 gün oldu Buda yenı testım canımYani onceki sayfadaki testlerde silik cizgiyi gordum :))
Busenur çok haklısın canım ama ınsan duramıyo dayanmıyor canımHanımlar o testlere guvenmeyin hamile oldugunuzdan suphelendiginizde doktora gidin direk . Bebeginize 5-10 gundur hamile olabilirsiniz ve hamilelik idrarda 20 gun ve sonrasinda belli oluyor en guveniliri hastanede yapilan testlerdir. Bana o testler her defasinda hamile olmadigimi soyledi bende her defasinda hamile ciktim :)
18 adet tarıhım b gün le beraber 5 gün geçti canımAdet gununden emin misin kac gun gecti
ben göremiyorum ama canım benim testte silik çıkmıştı foto çekince belli olmuyodu sen görüyosan silik çizgi pozitif değerin 14 çıktıysa çok yenidir çatlatma iğnesi kullandın mıBırde bunlara bak belkı reaımdendır
Öyle yapıcam canım benımhe pardon 14 ünde negatif çıktı o zaman tekrar kan ver canım
Insallah canım çok saol bitanem Insallah canım perşembe yazıcam kan sonucunBuyuk ihtimal hamilesin hislerim kuvvetlidir. hormon degerlerinin yukselmesi icin biraz bekle hayirli haberlerini bekliyorum :)
Kuzum ne dıyım bende aynı durumdayım sılık cızgın gözüküyor Insallah ağrın bebegının agrısıdır adet olmazsan yazmaya devam et Insallah hamılesındırYarın adet günüm aşırı adet şancim var çok korkuyorum ya olsun artık bebegimmmm((