kızlar cok sık acıkıyorum normalmı

Merhaba kızlar bende 9. Hafta içindeyim. 64.4 ile hamile kaldım suan 67 yi gördüm galiba :KK43: 3 saatte bir acıkıyorum . Yemezsem başım dönüyo fenalaşıyorum. Daha ilk haftada bu neyin kilosu axıkması Alamıyorm .. Her hafta yarım kg alıyorm sanırım . Bir beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum . Bunu yapan var mı aranızda ? Meyve daha cok acıktırıyor beni. Koca bir muz yiyorum sanki hiç Birsey yememiş gibi aç oluyorm.. Ne olacak benim bu halim bilmem. Moralım bozuluyor git gide
Ben de senin gibi basta çok kilo aldım,12 haftada 5 kilo,hemen bunun üzerine diyetisyene gitmeye başladım. Bir de ben sigara iciyordum,hamile oldugumu ogrenince biraktim. Bu da istahimi cok acti.Simdi diyet listesine gore yiyorum yemek ve ara ogunleri. Kilo almadan bir sure gecirirsem mutlu olucam:))) Eğer benim gibi çok kilo aldiysan ve bu sende strese sebep oluyorsa git diyetisyene canım, için rahat etsin.

Benim durum berbat ya. Henüz 1.5 kg ye yakın kilo aldım ama sürekli açım. Ekmek vs yemiyorum genelde öğle ve akşamları. Az önce bolonez soslu bir tabak makarnayı indirmeme ragmen 1 saat bile geçmeden bir sey yememişim gibi açtım.. Doktor sana ne tür gıdalar tavsiye etti?

Benim durum berbat ya. Henüz 1.5 kg ye yakın kilo aldım ama sürekli açım. Ekmek vs yemiyorum genelde öğle ve akşamları. Az önce bolonez soslu bir tabak makarnayı indirmeme ragmen 1 saat bile geçmeden bir sey yememişim gibi açtım.. Doktor sana ne tür gıdalar tavsiye etti?
Ben öğlen et,balık,tavuk,salata,yogurt yiyorum.Akşamları ise sebze,salata,yoğurt yiyorum. 2saatte bir ara öğün meyve ve sut var. Ama bunlara rağmen ben de hep acim:)))
Sabahları mutlaka yumurta yersen tok tutuyor seni.
Diyetisyene ne kadar dayanirim bilmiyorum ama canım çok şey istiyor da kendimi tutuyorum:)))
Tatlı ile ara yoksa sanslisin, zaten 12. Haftaya gelmeden yemeklere saldırma durumu azalıyor.

Canım umarım dedigin gibi 12. Hafta sonrası bu iştah kesilir 3 hafta sonra kesileceğini bilsem razıyım :KK43: kendimi berbat hissediyorum .. Sabah eşim sonlandırdı kahvaltımı resmen :) 2 yumurta, kızarmış ekmek 2 dilim üzerine tereyağı reçel, peynir domates salatalık yedim. Eşim artık ekmek kızartmıyorum dedi de kestim yemeyi :)) sen hala açsan nasıl olacak bu iş bilemedim şimdi 9. Haftada karnım çıktı yahu.. Milletin 5. Ayda Karnı ancak belli oluyor, ben davul gibi olmam inşallah

11+3günlük oldum 68 kiloyla hamile kaldım şuan 72 oldum..Cok dikkat etmeme rağmen alıyorum...zaten vücut musait almaya :KK43: offf kilo almak canımı sıkıyor..

X