kızlar cok sık acıkıyorum normalmı

Acıkmak normal. Ben de o haftalarda sofrayı toplarken ben acıktım deyip geri oturduğumu bilirim. Ama gece acıkıp uyandığım olmadı hiç. Benim uykum ağırdır çok, belki ondan.
Acıkmak normal diye koyuvermeyin ama kendinizi. Az ve sık yiyin. Karbonhidrat yüklü gıdaları değil meyveyi sebzeyi teercih edin. Ben biraz fazla kilo aldım ama yapısal birşey herhalde, dikkat etmeye çalıştığım halde 13 kilo aldım. Daha da 1,5 ayım var. Herhalde 17 kilo ile filan bitireceğim.

Ah ahh, ben de 2 saatte bir acıkıyorum.Benim de canım abur cubur çekmiyor; ama hamurişi yemeyi seviyorum.Çok yememeye çalışıyorum.Bebişlerimiz sağlıklı olur inşallah.Çok da kilo almayız inşallah :CüvCüv::nazar:

Maalesef bende aynı durumdayım.Ama bu hafta biraz daha normale döndü gibi.ılk haftalarda resmen psikolojim bozulmuştu devamlı acıkmaktan.13+1 im 2,5 kilo aldım 1,5 kilosunu bu ay içinde aldım.Üstelik hamur işi ıvır zıvır tüketmediğim halde ve egzersiz yapıyorum.Dikkat etmesem ne olurdu acaba çok merak ediyorum.Kabızlık sorunum da çok oldu devam ediyor zaten ondan da olabilir.

kızlar ben 9+5 günlük hamileyim..ama hiç birşey yiyemiyorum..mide bulantım ve kusmam var..bilmiyorum artık inşallah 3. ayın sonunda sonlanır ve doyarım ben de:KK43:((ilk aylarda yemek yiyebilenleri okudum ne mutlu size..inşallah bu beslenmeyle bana ve bebeğime bişy olmaz..herşeyin kokusu midemi kaldırmaya yetiyo..mutfağa girmek ızdırap gibi..inş güzel günlre az kalmıştır..yemek yemeyi özledim deli gibi..resmen aç geziyourm ve bişey yiyemiyorum..:KK43:((

of kızlar..... 4 aylık oldu bebişim. okadar çok acıkıyorumki.... azönce kalktım yine yoğurtlu pilav yedim. hala karnım gurul gurul... hazırlamak ayrı bir dert, yemek ayrı bir dert... yoruldum valla. ama yarasın prensesime..........

benimki tamamen psikolojikti. düşünsenize hamile kalmaya karar verdiğim gün iştahım açıldı birden ve 2 ay içinde 5 kilo aldım ve sonrada hamile kaldım :))) 38 haftalık oldum ve şuana kadar toplam 27 kilo aldım :)) ilkinde 30 almıştım

söylemeyi unuttum. ilkinde aldığım kilonun hepsini verdim. çok hareketliyim ve normalde iştahım yoktur öyle. o yüzden şimdide korkmuyorum. doğumdan altı sonra hepsi gitmiş oluyo :)))

bende ilk hamileliğimde 25 kilo aldım.hepsini verdim.şimdi 12 haftalık hamileyim bir buçuk kilo aldım şimdiden.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah almam.

bende bu haftalarda çok acıkmaya başladım yediğim zaman çok rahatsız ediyor sonra ya midem yanıyor yada şişkinlik yapıyor çok kötü bir durum genelde bu aylarda iştahın kapandığını duymuştum ama ben acıkıyorum.

16+6yım 5 kilo aldım..doktorum azcık dikkat etmemi istedi..kaydirigubbakcemile3..yemek yedikten yarım saat, bir saat sonra acıkıyorum..yemekten usandım resmencokacimcoook..aç kaldığımda mide bulantısı başlıyo..Allah sabır versin hepimize

saat 13:00 te yemek öğle yemeği yedim.
Şuan saat 14:30 açlıktan ölüyorum akannehir

16+6yım 5 kilo aldım..doktorum azcık dikkat etmemi istedi..kaydirigubbakcemile3..yemek yedikten yarım saat, bir saat sonra acıkıyorum..yemekten usandım resmencokacimcoook..aç kaldığımda mide bulantısı başlıyo..Allah sabır versin hepimize

Canım ikimizin aynı haftaları. Ben de 16+6'dayım.
Ben de bu aralar bayağı bir oburum :icecream:
Olsun, doğumdan sonra zayıflarız

ben de bişiler yemekten usandım.midem bulanıyor bulantı ancak midemi katı şeylerle doldurursam hafifliyor.normalde 2 lokmayla doyardım ıvır zıvır yer yemek yemezdim bu yüzden.şimdi yemek yemiyeyim diyemiyorum çünkü midem hemen bulanmaya başlıyor...sürekli yemekten tiksindim valla aç kaldığım aç gezdiğim sadece ıvır zıvır yediğim günleri özledim çünkü hep et türü ağır şeyler yiyorum artık:KK43:(

Canım ikimizin aynı haftaları. Ben de 16+6'dayım.
Ben de bu aralar bayağı bir oburum :icecream:
Olsun, doğumdan sonra zayıflarız

sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.. umarım verebiliriz..veremezsem kötü olucak mirmirmirmir

Sormayın yaa artık yolda yürümeye korkuyorum canım hemen acıkıorum ama olsun ben 48 kıloyum Buda ısıme gelıyor

Şuan açlıktan ölüyorum nerdeyse ağlıycam midemde koca bi taş var gibi yemek pişene kadar beklemek bile işkence
yiyorum masadan kalkmadan geri acıkıyorum 11. haftaya kadar gayet iştahsızken 13 haftalık olduk resmen içim içimi kemiriyo bu arada 1 kilo aldım 56 kiloyum açımaçımaçım :KK43:

Mide kazıntısı oluyo bende.az yiyorum gibi ama kontrole gittiğimde ne dicek merak ediyorum doktor

Bende 7 haftalik hamileyim diger bebislerde boyle olmamisti ama simdi saat basi acikiyorum

Merhaba kızlar bende 9. Hafta içindeyim. 64.4 ile hamile kaldım suan 67 yi gördüm galiba :KK43: 3 saatte bir acıkıyorum . Yemezsem başım dönüyo fenalaşıyorum. Daha ilk haftada bu neyin kilosu axıkması Alamıyorm .. Her hafta yarım kg alıyorm sanırım . Bir beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum . Bunu yapan var mı aranızda ? Meyve daha cok acıktırıyor beni. Koca bir muz yiyorum sanki hiç Birsey yememiş gibi aç oluyorm.. Ne olacak benim bu halim bilmem. Moralım bozuluyor git gide

X