kızlar cok sık acıkıyorum normalmı

caws_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
68
5
39
kızlar 11haftallık gebeyım cok sık acıkıyorum benım gıbı olanlar varmı lutfen cevap yazın dıabetten korkuyorum 3saatte acıkıyorum normalmı sızce

3 saat iyiymiş gene bende çok sık yiyordum yarım saat içinde acıkıyordum gece açlıktan uyuyamadığım kalkıp yediğim günleri hatırlıyorum 3. aydan itibaren öyle olmadı bende ama şimdi 7.aya girdim günde sabah öğle akşam yiyorum aralardada meyva abur cubur ayran ......

bende çabuk acıkıyodum.hamileyim nasılsa ve bide zayıfım diye yedimde yedim.51 kiloda 65 oldum veeee şeker hastası oldum.kızlar dikkat edin abartmayın hakim olun kendinize.internetten gebelikte beslenme hakkında okuyun.şimdi diyet yapıyorum.canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum.bazen ağlayasım geliyor...AMAN KIZLAR AZ VE SIK .......

canım hamilelikte normal çok acıkman seninle beslenen biri var içinde zaten doktorlarda 2_3 saatte bir yemek yemeni öneriyorlar

Evet günde 6 öğün yemek yemen ve hatta ara öğün yemen gerekiyor... Tatlı ihtiyacını daha çok şerbetli tatlılar çikolata yerine sütlü tatlı veya kayısı kurusu incir kurusu vs ile gidermeye bak....

canım bence çok şanslısın. ben 11 aylık hamileyken hastanede yatıyordum. gunlerce bulantı ve kusmadan bişey yiyemez olmuştum serum verdiler. aylarca aç gezdim kustum. senin yerinde olmayı tercih ederdim.

Arkadaslar cok sagolun ılgınız ıcın ıcımı rahatlattınız cok korkmustum gercı dıabete daır belırtım yok ama yınede ınsan korkuyor paradıses arkadasım senın fıkrınede saygı duyuyorum tabıkı az ve sık yıyecegım sagolun hepınız allah razı olsun

normal canım benim canım

bende o haftalarda karnımın gurultusuna uyanıyordum geceleri ama asla yemek yemedim

yatmadan başucuma 1 bardak süt (üzerine doktor bonesi gibi bişiy geçiyodum toz olmasın diye ) birde muz hazırlıyordum gece uyanıncayiyip yatıyordum
bu böyle ilk 2 ay devam etti sonraları daha az acıkmaya başladım şuanda 23. haftaya girdim8 den sonra sadece meyve yiyorum ve yatarken süt içiyorum ve sadece 4 kilo aldım bebeğimi besliyorum

bu yöntemi herkeze tavsiye ederim

rabbim kucağımıza almayı a nasip eder inşalah canımm

bu arada süt ve yoğurtu ihmal etme yoksa 16. haftadan sonra benim gibi tüm dişlerini saran ağrılarla ugraşırsın agırlarım başlayınca süt ve yoğurta bi yüklendim 3 gün içinde agrılarım geçti

kızlar bende yeni hamileyim bende sürekli kurt gibi acıkmaya başladım önceden saatlerce aç gezen ben şimdi 2 saatte bir besleniyom
yemezsem tansiyonum düşüyo çok şükür gece uyanıp yemiyom
ama yatana kadr azar azr atıştırıyom gece su içiyom uyanınca
bende kendimi kötü sanıyodum zaten tüple hamile kaldığım için tedavi esnasında 3 kilo aldım
ilk aylarda aşırı kilo almaktan çok korkuyom hele sürekli böyle acıktıkça
benim gibi düşünen var mı aranızda?

evet canım benımde tuple oldu bende kılo aldım ve korkuyorum sureklı acıkıp bıseyler yıyorum ALLAHIM yardımcımız olsun umarım asırı kılo almayız ılerde bızde az yerız belkı cok korkuyorum bı sorun olcak dıye

selam arkadaşlar. 14 haftalık hamileyim, aynı dert bende de var. 3 saatte bi acıkıyorum midem kazınıyo sanki. ve bu kısa zamanda 3-4 kilo aldım nereye gider sonum bilmiyorum. Bi de bende hiç bulantı falanda olmadı. Tek derdim sürekli acıkmak. Doktorum bi yerden sonra bu gidişin yavaşlayacağını söyledi ve umarım öyle olur. Hatta bir ayda 10 kilo alan hastasından bahsedince benimki hiç bişeydedim.
Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...

normal canim ...cunku bebegin bu haftadan itibaren beslenmeye basliyor dolaysisiyla snein daha cok kaloriye ve enerjiye ihtiyacin oluyor.ben d ecok acikirdim hatta bazi geceler kalkip yemek yedigimi bilirim:)

selam tatlım bende 10 hafta 2 günlük hamileyim bende çok sık acıkıyorum ve şimdiden canım hep tatlı şeyleri istemeye başladı şimdiden böyleysek ilerisini düşünemiyorum tabi. sen yine 3 saatte acıkıyormuşsun benim elimde devamlı bişeyler oluyor sabah kahvaltısını ihmak etme çikolata ve asitli içeceklerden mümkün olabildiği kadar uzak dur sağlıklı beslenmeye çalış artık sen tek değil 2 kişisin ve bebişin sana muhtaç.... Allah hayırlısıyla dünyaya getirmek nasip etsin hepimizinkini... hoşcakal:CüvCüv:

hepinizin gözü aydın bebişler büyüor:) ya ben de 17 haftalığım, 10. haftadan itibaren 2 saatte bir acıkmaya başladım.evden yiyip çıkıyorum gittiğim yerde abartmayayım diye oraya gidince (muhtemel 1 saat sonra) yine sofraya oturuyorum. ama ben az ve sık yiyorum. bir de abur cubur canım istemiyor hep meyve yiyorum. çok şükür kabızlık da yaşamadım ondan. 56 ile hamile kaldım 58.5 oldum. sizde durum ne?

merhaba kızlar ben geçen aya kadar çok iştahsızdım ama bu ay okadar çabuk acıkıyorum kı anlatamam çokta yemeye basladım kendıme hakım olamıyorum ıkı üç saate açıkıyorum bebek de duşünüyoruz acaba hamılelık belırtısı olabılırmı sabah kalktığımdada kasıklarımda ağrı oluyo benı aydınlatırmısınız

normal canım.. benim hiç bulantım vs olmadı..eşim artık gel beni de ye derdi gariban sempatiksalakcinni

54 kilo ile hamile kaldım. ilk haftalarda bulntım yoktu pek ve hızla 60 kiloya çıktım. oysa şimdi 13 haftalığım ve 5 kilo verdim. 55 kiloyum ve bu gidişle dahada vericem gibi duruyo:çok üzgünüm: acıkmak şöle dursun bulantısız tek bi anım bile olsa rahat bi nefes alsam onada razıyım. tek yediğim gün boyu domates salatalık ve turşu. ekmeğin bir sıcak yemeğin tadını unuttumbenneyaptımki

bende 14+6 günlüğüm ve benim de sabah bulantılarım yeni hafifledi iştahım açıldı ilk başlarda canım hiç birşey çekmiyodu zorla bi iki lokma yiyordum şimdi acayip oldum 8 de kahvaltı ediyorum 10,30 karnım acıkıyo 12,30 öğle yemeği yiyorum ama 3 saat sonra yiine acıkıyorum akşam eve gidince yine açım hep açım kaydirigubbakcemile3 benim de canım hiç abur cubur çekmiyor hep kiraz,kavun,karpuz bide pide tarzı şeyler geliyo aklıma birden rizeliyim ben geçen canım rize siimiti çekti oda burda az bulunuyo. ama saolsun kayınvaldemler bulmuş hee bide dondurma

bende 14+6 günlüğüm ve benim de sabah bulantılarım yeni hafifledi iştahım açıldı ilk başlarda canım hiç birşey çekmiyodu zorla bi iki lokma yiyordum şimdi acayip oldum 8 de kahvaltı ediyorum 10,30 karnım acıkıyo 12,30 öğle yemeği yiyorum ama 3 saat sonra yiine acıkıyorum akşam eve gidince yine açım hep açım kaydirigubbakcemile3 benim de canım hiç abur cubur çekmiyor hep kiraz,kavun,karpuz bide pide tarzı şeyler geliyo aklıma birden rizeliyim ben geçen canım rize siimiti çekti oda burda az bulunuyo. ama saolsun kayınvaldemler bulmuş hee bide dondurma

Merak etme arkadaşım yalnız değilsin. Son bir haftaya kadar benim de bulantılarım vardı. Şimdi bulantılarım biraz daha hafifledi 16. haftada. Fakat bu defa da 2-3 saatte bir acıkıyorum. Gecenin 3 ünde kalkıp yoğurt ekmek kornişon turşu yediğim günler oluyor. Ama geç saatlerde 11 gibi falan meyve yediysem sabahları o kadar aç kalkmıyorum hem hem de sabah bulantılarım fazla olmuyor. Şu an 15+3 üz. siz kaçıncı haftadasınız?

Kızlar Merhaba,
Bende 7 +3 günlük hamileyim.Bulantım vs.hiçbirşeyim yok.Ancak 2 gündür inanılmaz acıkıyorum.Gece saat 04:00-05:00 te karnım acıkıyor.Ağzıma 1-2 meyve atmadan uyuyamıyorum.Açlığa resmen tahamülüm yok.Fazla yemiyorum ama cok sık acıkıyorum.
Psikolojikmidir bu acıkmalar? Ne zaman geçer ?

X