kızlar çok özel bir sorunum var yardımınızı bekliyorum:(

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
merhaba.ben 5senedir evliyim ve 5 senedir gezmediğim kadın doğum ve üroloji doktoru kalmadı.her ilşkiden 5dk sonra kıvranmaya başlıyorum idrarımda yanma oluyor ve ertesi gün doktora gidip idrar tahlili yaptırınca bol lökosit çıkıyor.alttan muayenede hiç sorunum yok bişey demiyorlar.lökosit olunca antibiyotiğimi içiyorum geçti derken ilişki sonrası yine böyle.:gitme:ya kızlar artık evliliğimi etkliyor(((((((((prezervatifle korunuyoruz da

Lökosit, bir tür kan hücresidir. Enfeksiyon olduğunda idrarda ortaya çıkar. Antibiyotikle tedavi edilir....

Bence sizde bir türlü halledilememiş bir idrar yolları hastalığı var ve bu birleşme sonrası ortaya çıkıyor.Yani cinsellikle bir alakası yok bence

belki prezarvatife alerjiniz vardır?
ilişkiden öncesi vsırası ve sonrasında hijyene dikkat ederseniz bol su içerseniz bi faydası olur diye düşünüyorum..

canım bende sistitten şüpheleniyorum ama ecinnilibarones arkadaşımızın dediği gibi belki prezarvatife alerjin vardır.
ama benim tavsiyem birde eşinin ürolaga gidip tahlil yaptırması olacak belki eşindeki bir bakteri seni kıvrandırıyor olabilir.

canım sistit gibi geldi bana
benimde idrar yaparken yanma oluyordu birde sürekli tuvaletim var gibi bir his

canım
tuvaletin geldiği zaman sakın tutma nerde olursan ol hemen bi tuvalete gir.
ben okulda tuvalete gitmiyeyim diye tuvaletimi tutuyordum böylece başıma sardım bunu

iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıka ütüle öyle giy
sık sık değiştir çamaşırın nemli filan olmasın

bol bol su iç

cinsel ilişkiden sonra hemen banyonu yap iyice kurulan
inşallah düzelir canım
çok zor oluyor gerçekten bu durum

ilişki sonrasında oluyo sadece diyo arkadaş. büyük ihtimalle prezarvatife alerjisi var..

arkadaşlar bu bende de oluyordu.ilişkiden hemen sonra idrar yapmak idrar yollarına giren bakterileri dışarı attığı için işe yarıyor.tavsiye ederim. bi de üşütmemek lazım tabi hijyen de önemli.geçmiş olsun...

tsk ederim ama ben çıldırcam artık.bunu da denedim olmuyor olmuyor.doktorada gidiyorum bişey bulamıyor..:a015:

canım eminimki 5 yıldır hijyene dikkat ediyorsundur ama sorun ya prezarvatife karşı olan hassasiyetin yada eşinin penisindeki bakteri eşinin bir test yaptırması gerekir eğer sende sorun çıkmıyorsa mutlaka ya sorun eşindedir yada prezarvatiftedir.

evet kesinlikle arkadaşlara katılıyorum.ya eşinde bakteriyal bir durum var yada prezarvatife alerjin var.ama sürekli prezarvatifle ilişkiye giriyormuşsunuz dolayısıyla eşinde enfeksiyon olsa bile sana bulaşamaz.1 kezde prezarvatif kullanmadan deneyin.

bence sadece sen değil eşin de gitmeli doktora. eşinde bulunan fakat ona zarr veremeyen bir enfeksyon sana zarar veriyor olabilir.

Aynısı bende de oldu canım.İdrar ve kan tahlili yaptılar.Lökosit değeri yüksekti bende de.Sonra doktor bir kaç ilaç verdi.İlaçları kullandıktan 1 hafta sonra iyileştim.Bir tanesi fitildi ilaçlardan.Gece yatmadan önce vajinaya yerleştiriliyodu.İlaçları kullanırkende eşinle birlikte olma. Ve her ilişkiden sonra idrarını yapmaya çalış , böylece enfeksiyon riskin azalır.Yani sen iyileşene kadar eşinle birlikte olma.Eğer şikayetin ilaçlar bittikten sonrada devam ediyosa eşinde bir doktora görünsün. Ayrıca doktorun bana verdiği ilaçlardan bir tanesini eşimede vermişti. İkimiz aynı anda kullandık. Çünkü erkekten de geliyo olabilir bu enfeksiyon.

sultanna'nın tavsiyesş çok doğru bence. zaten doktorlar da bunun yapılmasını söylüyorlar. ayrıca yeterince ıslanmadan ilişkiye girmek de sistiti tetikliyor. hatta kanamaya bile neden olabiliyor. çok geçmiş olsun canım.

arkadaşlar bende 3 yıl çektim dayanılmaz bi acıydı o neyseki geçti şükürler olsun. ve bi çok ilaç kullandım canım nefrolojiye git. benim geçti, geçmeseydi nefrolojiye gidiyordum. çok çok geçmiş olsun
sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…