• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cok mutsuzummm,lekelenmelerim var.

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Merhaba kızlar nerdeyse 1 yıla yakın bu bebeği bekledik.Bugün ciddi anlamda yaklasık 4 cmlik kahveli pembeli bir lekelenmem oldu.Doktora gittim bebek yaşıyor,ama kesede kanama var.Progestoron verdi,cok mutsuzum cok korkuyorum.Allah esirgermi dersiniz bebeğimi?
Basına böyle seyler gelenler varmı?Neden olur?Düşecekmi bebek yoksa:(

çok dikkat et kendine devamlı dinlen rabbim yardımcın olsun inşallahhh başıma gelmediği için bir şey diyemicem

Slm canim korkularini anliyorum fakat sen su an kendine ne kadar Stress yaparsan bebek icin o kadar zararli Benim arkadasim da Aynisi oldu hatta onda kanama devamli geliyordu bebek saglikliydi yalniz Doktor istirahat Verdi yani devamli uzanacak hatta ayaklarinin altina yastik koymasini soyledi,birde rahimi sIkIladirici bir ilac Verdi su an bebegi dogdu ve cok saglikli masallah sende icini ferah tut positif dusun kendini yorma insallah bebisini saglikli kucagina almak nasip olur Dualarim Senin ve bebek bekleyen tum anneciklerle

bendede 9. haftamda aynı sıkıntı olmuş bende böyle bi konu açmıştım doktor istrahat verdi 1 hafta boyunca bol bol yatarak dinlendim ayrıca bol bol su içtim hiçbirşey olmadı çok şükür .şu anda kızım 1 aylık çok şükür:))

bendede 9. haftamda aynı sıkıntı olmuş bende böyle bi konu açmıştım doktor istrahat verdi 1 hafta boyunca bol bol yatarak dinlendim ayrıca bol bol su içtim hiçbirşey olmadı çok şükür .şu anda kızım 1 aylık çok şükür:))

Canım ilaç falan kullanmışmıydın?

canım çok geçmiş olsun doktorada gitmişsin endişe etme bence ALLAH korur bebeğini İNŞALLAH ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin evladını AMİN

Benim de kesenin etrafinda kanlanma olmustu 8-9 haftalik falandim. Kahverengimsi lekelerim oluyodu.. Her an adet olcakmisim gibi de agrim olmuştu 1 hafta sürdü. Doktor dusuk riskin var bol bol dinlen calisma demisti progestan verdi gunde 3 tane eger yine de duserse yapicak bisey yok demisti cok sukur bisey olmadi. Annem gelmisti bana yardima. Moralini bozma bebek direkt etkileniyo. Cok duydum çok rastlanan biseymis bu. Gorumcemde de oldu o da atlatti çok sukur.. Atlatirsin sen de insallah.

Canım hatırlıyormusun bel agrısı ve hafif kasık agrın varmıydı bende bunlar mevcut.

bendede olmuştu lekelenme 2 kere 5. haftayla 7. haftada progestana devam ediyorum hala. hamileligin başından beridir kasık agrım var lekelenme olduğu dönemlerdede bel agrımda oluyordu. çalışıyormusun sen ayakta kalmak çok etkiliyor doktor bana istirahat verdiginde bel agrılarımın geçtigini farkettim dinlendigim için biraz fazla ayakta kalırsam agrı başlıyor tekrar .
10. haftaya gelmişsin inş birşey olmaz

Kızlarr ne olurrr yardım edinnnn bi akıl verinn..

oğlum 3.5 yaşında. aynı sorunu yaşadım hamileliğimde, doğumuma kadar ara ara lekelenmelerim az veya çok hep oldu. o hapı kullandım çok iyi bi ilaç hemen etki eder. hamileliğim boyunca bi kere bile bebeğimi kaybedicemi düşünmedim,sakin olmak ve yatmak çdk önemlii.. sen güzel günlerin hayaliyle zamanını geçir, korku ve telaşla dagil..

Benim de kesenin etrafinda kanlanma olmustu 8-9 haftalik falandim. Kahverengimsi lekelerim oluyodu.. Her an adet olcakmisim gibi de agrim olmuştu 1 hafta sürdü. Doktor dusuk riskin var bol bol dinlen calisma demisti progestan verdi gunde 3 tane eger yine de duserse yapicak bisey yok demisti cok sukur bisey olmadi. Annem gelmisti bana yardima. Moralini bozma bebek direkt etkileniyo. Cok duydum çok rastlanan biseymis bu. Gorumcemde de oldu o da atlatti çok sukur.. Atlatirsin sen de insallah.

Allahım sizlere gösterdiği 35. haftaları banada göstersin insallahh sağlıkla.
Ben calısıyorumda alabileceğim maksimum rapor 10 gün olacak heralde fazlası degil.Benimde kayınvalidem yardım edicek.Bolbol dinlenicem.Duayla kalın,Allah hepimize güzel,hayırlı seyler yasatsın.

oğlum 3.5 yaşında. aynı sorunu yaşadım hamileliğimde, doğumuma kadar ara ara lekelenmelerim az veya çok hep oldu. o hapı kullandım çok iyi bi ilaç hemen etki eder. hamileliğim boyunca bi kere bile bebeğimi kaybedicemi düşünmedim,sakin olmak ve yatmak çdk önemlii.. sen güzel günlerin hayaliyle zamanını geçir, korku ve telaşla dagil..

Darısı başıma ins.Güzel düşünmek lazım dediğiniz gibi...Bebeğim suan için saglıklı,biz beraber toparlanıcaz insallah..

bendede olmuştu lekelenme 2 kere 5. haftayla 7. haftada progestana devam ediyorum hala. hamileligin başından beridir kasık agrım var lekelenme olduğu dönemlerdede bel agrımda oluyordu. çalışıyormusun sen ayakta kalmak çok etkiliyor doktor bana istirahat verdiginde bel agrılarımın geçtigini farkettim dinlendigim için biraz fazla ayakta kalırsam agrı başlıyor tekrar .
10. haftaya gelmişsin inş birşey olmaz

Canım nasıl olacak bilmiyorum ama dinlenmek sart.Bol bol dinlenmeliyiz.ama calısırken bu zor olacak.su iki üc haftayı atlatırsam tamamen atlatırım insallah.Sende bir daha yasamazsın dilerim.

Sen sakin ol ve ne olursa olsun ayağa kalkma ben hep yurudum bır yerlere uzandım bır de ılaclarını saatınde al mumkunse fıtılını ıste progestanın daha etkılıymıs ılacından Allah meleğini korusun...

Back