- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Evet sen hamileysen ben de şimdi mancınık tarzı bir aletle aya giderimnolur konum taşınmasın. Biz sevgilimle yüzeysel şeyler yaşıyoruz. İç çamaşırlarımla bile kalmadım hep altımda tayt eşofman vb olur. Geçen güm sevgilim göbeğimin biraz üstüne boşaldı. Genelde de öyle oluyor. Ben peçeteyle siliyorum sabunla yıkıyorum duşa öyle giriyorum. Geçen gün peçeteyle sildim ama sabunla yıkamadan duşa girdim. Şimdi de acaba silemediğim kalmışsa suyla akıp içeri girmişse hamile kalmış mıyım diye korkuyorum? Tam da ovulasyon zamanındı sanırım çünkü o gün ıslaklık hissediyordum ve beyaz akıntı geliyordu. Şimdi midem bulanıyor aşırı korkuyorum hamileyim diye. Adet olsam bile tam ikna olmicam çünkü üstüne görme diyr bir olay var. Nolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum kimseye de anlatamıyorum..
Canım benim öyle şey olmaz ya üzülme o kadar hamile kalmak oyle olur mu kendini uzmekten başka birşey değil valla dikkatli olun çok korkuyorsan gebelik t seti al derim ama olmaz ya valla üzüldüğüe deymiyorOkb takıntım var. Keşke daha nazik yorumlar yapsanız. İhtimalin imkansıza yakın olduğunu biliyorum ama okbli biri bunu gerçekten anlamaz. Her neyse. Konumun kapatılmasını istiyorum lütfen
Arkadaşlar tekrar ediyorum bu yorumlarınız gerçekten beni aşırı üzüyor. Size dalga geçilecek bir konu gibi gelebilir ama günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum. Kaldı ki içime boşaldı hamileyim de demiyorum öyle bi tedbirsizlik yapmam. Sanki bile isteye ilişkiye girip hamilemiyim diye soruyorum gibi yorum yapmayın. Lütfen kapatılsın konum sizin o inşallah hamilesindir demeniz bile beni çok etkiliyor
Spermin göbekten rahme ulaşma özelliği yok öyle merak etmeyin evham yapıyorsunuz imkansız birşeyden bahsediyorsunnolur konum taşınmasın. Biz sevgilimle yüzeysel şeyler yaşıyoruz. İç çamaşırlarımla bile kalmadım hep altımda tayt eşofman vb olur. Geçen güm sevgilim göbeğimin biraz üstüne boşaldı. Genelde de öyle oluyor. Ben peçeteyle siliyorum sabunla yıkıyorum duşa öyle giriyorum. Geçen gün peçeteyle sildim ama sabunla yıkamadan duşa girdim. Şimdi de acaba silemediğim kalmışsa suyla akıp içeri girmişse hamile kalmış mıyım diye korkuyorum? Tam da ovulasyon zamanındı sanırım çünkü o gün ıslaklık hissediyordum ve beyaz akıntı geliyordu. Şimdi midem bulanıyor aşırı korkuyorum hamileyim diye. Adet olsam bile tam ikna olmicam çünkü üstüne görme diyr bir olay var. Nolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum kimseye de anlatamıyorum..