Kızlar çok kötüyüm

menetrier

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
25
nolur konum taşınmasın. Biz sevgilimle yüzeysel şeyler yaşıyoruz. İç çamaşırlarımla bile kalmadım hep altımda tayt eşofman vb olur. Geçen güm sevgilim göbeğimin biraz üstüne boşaldı. Genelde de öyle oluyor. Ben peçeteyle siliyorum sabunla yıkıyorum duşa öyle giriyorum. Geçen gün peçeteyle sildim ama sabunla yıkamadan duşa girdim. Şimdi de acaba silemediğim kalmışsa suyla akıp içeri girmişse hamile kalmış mıyım diye korkuyorum? Tam da ovulasyon zamanındı sanırım çünkü o gün ıslaklık hissediyordum ve beyaz akıntı geliyordu. Şimdi midem bulanıyor aşırı korkuyorum hamileyim diye. Adet olsam bile tam ikna olmicam çünkü üstüne görme diyr bir olay var. Nolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum kimseye de anlatamıyorum..

Şaka misiniz?Anlamıyorum gerçekten ciddi ciddi bu soruları nasıl soruyorsunuz konu aciyorsunuz?
Sevişmek konusunda bilginiz varsa nasıl hamile kalınır konusunda nasıl bilginiz olmuyor gerçekten sasiyorum.

Suyla akacak da içeri girecek de hey yavrum heey

Kendin daha önceki konularında söylemişsin zaten,hastalık hastasısın sen.
Sürekli sağlığınla ilgili garip kuruntular içindesin.
Evet hamilesin sen bana göre,benim fikrim mi önemli doktorun dediği mi.
Önce gebelik testi al,sonra da psikoloğa git.

Okb takıntım var. Keşke daha nazik yorumlar yapsanız. İhtimalin imkansıza yakın olduğunu biliyorum ama okbli biri bunu gerçekten anlamaz. Her neyse. Konumun kapatılmasını istiyorum lütfen

Sen bidahakine prezervatifi giy tayt yerine..töbe yarabbim ya.. Hamile kalmak o kadar kolay olsaydı tüp bebek tedavisi diye bir şey olmazdı.

Arkadaşlar tekrar ediyorum bu yorumlarınız gerçekten beni aşırı üzüyor. Size dalga geçilecek bir konu gibi gelebilir ama günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum. Kaldı ki içime boşaldı hamileyim de demiyorum öyle bi tedbirsizlik yapmam. Sanki bile isteye ilişkiye girip hamilemiyim diye soruyorum gibi yorum yapmayın. Lütfen kapatılsın konum sizin o inşallah hamilesindir demeniz bile beni çok etkiliyor

Okb takıntım var. Keşke daha nazik yorumlar yapsanız. İhtimalin imkansıza yakın olduğunu biliyorum ama okbli biri bunu gerçekten anlamaz. Her neyse. Konumun kapatılmasını istiyorum lütfen
Madem böyle bir takınti rahatsizligin var takıntı yapacak şeyler Yaşatma kendine.Sonuçta şu durumda yaşadığın takıntıyi kendin yaratiyorsun.
Korkma hamile degilsin dir.

Madem böyle bir takınti rahatsizligin var takıntı yapacak şeyler Yaşatma kendine.Sonuçta şu durumda yaşadığın takıntıyi kendin yaratiyorsun.
Korkma hamile degilsin dir.

Bundan sonra öyle bir şey olmayacak zaten. Ben sadece burda yardımcı olabilecek yorumlar istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…