9 kasımda 32+6haftalık doğum yaptımDüzeltilmiş yaşa göre şuan oğlum 15 günlük sanırım dün uykusundan ağlayarak uyandı ama normal ağlaması gibi değildi nefesi kesik kesik ve karnı taş gibiydi gazı var diye düşündüm nefes alıyor ama veremiyordu 1 dakikaya kadar nefes veremedi kollarımda yığılıp kaldı gözleri açıktı ama dudakları mos mordu ben öldü dedim ve annemin kucağına bırakıp çığlık basmaya başladım ambulans geldi çocuk nefes almaya başladı ama çok halsizdi acilde kan gazı değerlerine baktı kan değerlerine baktılar normaldi kalbini dinledi sırtını dinledi normal dedi bir aaat müşadede durduk eve geldik uyudu güzeldi ama bu sabahtan beri yine aynı iki gün öncesine kadar gündüzleri hep 2 saat 3 saat uyurdu artık iki gündür o yok uykusu var gibi uyutuyorum bırakıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor kendini kasıyor kabız falan dedi gazını çıkartıyor neden böyle olur acaba yani çok huzursuz çok ağlıyor ve ağlarken kendini kaybediyor nefes gibi morarıyor halsizleşiyor bayılıyor gibi kalp doktoruna daha 1 ay olmadı gittik sorun yok dedi nörolojide 1 ay önce sorun yok dedi böyle ağlarken kesik kesik ağlıyor sanki ciğerleri hava dolduda patlayacakmış gibi