Canım bende o haftalarda aynı seyleri yasadım halada yaasıyorum inan suan cıkardı ikiside bir yerlerini karnım resmen tas gibi bünyeyle alakalı alan küçük 2 bebek var onlarda sıkısıyo sonucta öyle düşün bir yerlere dayıyolar kendilerini inan sabahtan beri yatıyorum hala sert ama ne yapayım işte katlanmak zorundayız ALLAHın izniyle sıkma canını doktorunda bişi yok dediyse kendini yorma böyle düşüncelerle
ben 20 li haftalardan itibaren hergün kasılma yaşıyordum..hemde çok oluyordu .ağrı sızı olmuyordu...sadece karnım toplanıyo, taş kesiliyor ve birkaç sn sürüp gevşiyordu.. ajandama not almışım .. .. 20 den fazla olduğu bile oldu..
doktoruma sorduğumda rahimin kendi hareketleri olduğunu kimileriniin bunu çok fzla hissesittiğini , hele çoğul gebelikte daha fazla olduğunu söylemişt. muayenedeykende oldu.. doktorum karnıma dokundu bekledi .. evet dedi normal dedi..
bu kasılmaları 32. haftadan sonra hafiften ağrılı hissetmeye başladım.. bunlarda yalancı kasılmaydı..
kasılma engelleyici hiçbir ilaç iğne kullanmadım.. 35. haftaya kadar geldim. dahada doğurmazdım.. bir olaya çok sinirlendim sinirden ağladım sıktım kendimi tansiyonum fırladı.. doğum başladı ...
işte böyle..
doktoruna sor seninkide benimki gibiyse korkma bence.. normal şeyler bunlar.
sağlıklı hamiellik geçirmeni dilerim..
canım benım doktorun normal dedıgı surece endışe etme benımde cok olurdu ama onlar bebışlerındır kasılma oldugu zaman bellı bır bolgede degılde karnın komplesınde oluyor zaten onu farkedersın arada gercek kasılmalarında olabılır sonucta ıkız hamılesın bızler tek bebek tasıyanlar kadar rahat olamıyoruz tabıkı rahım boyunda cok ıyıymış 5 cok ıyı gercekten ınsallah saglıklı bır sekılde alırsın kucunu kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?