- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
arkadaşlar ben 21+2 günlük ikiz bebeklerime hamileyim ama son bir kaç gündür dikkat ettiğim birşey oluyor.karın bölgemde kasılmalar oluyor.genellikle göbek etrafımda ya da daha üst kısımlarda.böyle küçük top gibi bişey karnıma dayanıyor,o bölge sertleşiyor ve ben elimle ovunca geçiyor.ağrı falan yapmıyor.bir dakika bile sürmüyor.böyle bir kaç saatte bir,gün içinde 4-5 kez oluyor.geceleri pek olmuyor,daha çok gündüz ve oturur haldeyken yaşıyorum bunu.önce bebeklerim başını falan dayıyordur dedim,önemsemedim.ama değil sanırım çünkü kasılma denen şey aynen böyleymiş.internetten yalancı kasılmaları okudum,benim anlattığıma uyuyor ama o da 24.haftadan sonra başlarmış.ben daha 21 deyim.
kızlar nolur akıl verin,sizlerin de bu haftalarda olmuş muydu böyle?doktor kontrolüme 2 hafta var ama eğer sizce bu ciddi birşeyse yarın gideyim hemen.çok endişeliyim ya. ve sizden başka danışacak kimsem yok.yardımcı olun nolur,ne yapayım?
uzun yazdım,kusura bakmayın.
kızlar nolur akıl verin,sizlerin de bu haftalarda olmuş muydu böyle?doktor kontrolüme 2 hafta var ama eğer sizce bu ciddi birşeyse yarın gideyim hemen.çok endişeliyim ya. ve sizden başka danışacak kimsem yok.yardımcı olun nolur,ne yapayım?
uzun yazdım,kusura bakmayın.