Kızlar çok korkuyorum normal mi bakar mısınız lütfen ?

Nursen40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
95
45
8
25
8 haftalık hamileyim belimin sağ tarafında ağrı var düşük belirtisi fln değil demi normal mi böyle olan var mı

Leke olmadığı sürece normal canım. Rahim yavaş yavaş yukarıya çekilir artık. O da böyle ağrılar yapar sağlıkla gelsin

Leke ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece hiçbir şeycik yoktur hayırlı olsun bu arada

Benim 11.hafta civarinda aşırı ağrım oldu. Yatarken kalktığımda dik bile duramıyordum bir süre. 2 hafta filan sürüp geçti sonra. Sanırım normal, herkeste farklı farklı zamanlarda oluyor böyle ağrılar

Canim coook cokk normal, bende her şeyi doktorlardan youtube vs dinleyerek rahatlıyorum .
Tavsiyem bir app kullaniyorum orada sanki benim içimi okuyor gibi ne olsa hafta hafta gun gun yaziyor iste bu haftada beyaz akinti normal, bel ağrısı normal ya da bu hafta rahimde agrilae normal gibi onu indirirsen oda harika bilgiler veriyor.
Adi Hafta Hafta Hamilelik takibi

Anladım benim ilk gebeliğim belimde öyle agriyinca korktum teşekkür ederim cevabınız için

Hemen indiriyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…