Kızlar çok kararsızım, Sizce Hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kusursuz bir balayı için sizce hangisi?

• Amara Wing Resort (Kemer)

OY: 12 54,5%
  • Voyage Torba (Bodrum)

OY: 10 45,5%

• Ankete Katılan
    22
Biz bu sabah gittik rezervasyon için, anabina otel odaları dolmuş yer yokmuş
Mecburen bahçe odalarından rezv yaptırdık,çok üzüldüm ya ((

Hadi hayırlı olsun canım..
Üzülme bahçe odaları tesise çok uzak değil..
Diğer tesislerdeki gbi..
Gösterdi bize nerde oldğunu sizede göstermşlerdir muhtemelen..
Zaten denize sıfır bi tesis oldğu için çok yürümezsiniz denize,tesise ulaşırken yerimseniben

Tşkler canım, allah hepimize ağız tadıyla gidip gelmeyi nasip etsin inş :)
Evet bahçe odaları denize uzak değilmiş, havuza bakıyor bazıları hatta özellikle onlardan rica ettik en azından havuz manzaramız olsun diye :)
Bizim zaten anabina isteme amacımız uzaklıktan öte deniz manzarası olmasıydı, ama ne yapalım artık havuzu izleyeceğiz bizde :)

Aaa onu bilmiodum bak.
Havuz manz.
Neyse aradan çıkartmış oldunuz işte bişeyi daha hallettiniz..
İnşallah pişman olmayız :Saruboceq:

Aynen öyle canım bu da çıktı aradan, bgn bi koşu gidip kaftanımı kiraladım bide o da çıktı :)
ınş süper bir tatil geçiririz, bunca kararsızlıktan sonra hüsrana uğramak istemem doğrusu,gerçi uğrayacağımı da pek sanmıyorum çünkü otel hakkında tek bir olumsuz şey duymadım :)

Bende duymadım olumsuz yorum..
Geçen sene takmıştım zaten amaralara geçen senede çok araştırmıştm ama yer yktu o yüzden gidememiştik..
Amara club marineyi istiodum geçen sene..
Bu senede bunu beğendimm..
Artık memnun kalırsak marineyede gideriz sempatiksalakcinni

Kusursuz bir balayı için ben bu alternatifleri değerlendirmeyip , başka bir alternatif sunmak istiyorum yerimseniben

Eğer yeterli limitiniz mewcutsa ; Budapeşte - Viyana - Prag turuna katılın . Çok daha güzel zaman geçireceğinizi garanti ederim

Balayı rezervasyonunu yaptık artık, seneye de yurt dışına gideriz, tşkler canım :)

canım turizm şirketi seni yönlerndirsin bence çünkü kişiye göre değişir rahatlık anlayışı zevkler ona buna rahat lüks gelen sana gelmeyebilir benim düşüncembuyrunnnnnnnnn

Şeydaa nasıldı Amara hani tüyo vericektin :))kaydirigubbakcemile3

canım turizm şirketi seni yönlerndirsin bence çünkü kişiye göre değişir rahatlık anlayışı zevkler ona buna rahat lüks gelen sana gelmeyebilir benim düşüncembuyrunnnnnnnnn

Çok haklısın canım, bu yüzden turlara da güvenilmiyor zaten bi kere yaşadık biz süper otel, şöyle güzel, böyle kusursuz dediler, bi gittik zor attık kendimizi :))))

Kısmet artk inş bir sorun çıkmaz...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…