Cnım tşkler yorumun için, balayı paketleri hatırladığım kadarıyla aynı, ETS ile görüştüm ben Voyage'ı daha bir önerir gibiydi, ama Amara'dan da kesinlikle memnun kalırsınız dedi. voyage'ın farklı yanı odaları süper, yenilenmiş. ama tatilde odada geçirilen vaktin çok az olduğunu düşünürsek o da çok ön plana çıkmıyor açıkçası, amara'dan memnun kalan da çok, hem fiyat olarak brz daha uygun 30-40 lira civarı farkediyor.. Siz Amara'da bahçe odası mı seçtiniz yoksa anabina odası mı, hangileri denize daha yakındır, manzara olayı önemli ya :)
İnş memnun kalırsınız siz de seçiminizden dolayı, darısı başıma bende kararımı verebilsem ..
Evt club odalar genelde denize uzak börtü böceğin arasında :) tmm doğayla başbaşa güzelde denize ulaşacam diye helakda olamam ki yani :) ana bina daha mantıklı ozmn..
Ets deki kadın banada aynı şeyi söyledi deniz manzarası istiyorum deince, balayı çifti old. söylersek onlar özel manzaralı bir oda hazırlarlar ztn dedi. Ama dediğin gibi gidip orda sürprizle karşılaşmak istemem doğrusu çok sinir bozucu olur
siz ne zaman gidiyorsunuz, eğer biz de oraya gelirsek öyle bir durumda birlikte döveriz adamları :)))))
Sanırım sinirlerim bozuldu artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?