• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kararsızım, Sizce Hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kusursuz bir balayı için sizce hangisi?

• Amara Wing Resort (Kemer)

OY: 12 54,5%
  • Voyage Torba (Bodrum)

OY: 10 45,5%

• Ankete Katılan
    22

yokh

A$ksın Sen...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
9.682
80
158
Arkadaşlar şu balayı işi baya bi yordu açıkçası karar vermek zor..
Son olarak Amara Wing ile Voyage Torba arasındayız.. Aslında Kemerdense tercihim Bodrum, ama Amara hakkında da olumlu şeyler duyuyorum,Voyage'lar zaten çok şık.. Sizce hangisi gidip görmüş olan arkadaşlar da varsa birebir fikir almak isterim fisfisfis

Kolay gelsin..
Çok bunalıyo insan gerçekten seçerken..
Karar vermeye çalışırken.. Bizde amara wingi tercih ettik daha gitmedim ama amaralar hakkında yorumlar çok güzel..
Kalitede falan sorun yaşıycağımızı zannetmiorum.. Ben kemer istediğim için sırf kemerdeki otellere baktım..
Ama sen kemer istemediğini söylemişsin o yüzden bişey diyemiycem..
İkisininde balayı paketlerine bak (varsa.amarada var biliorum ama diğerinde varmı bilmiorum)
Ona göre kararını ver.. Bide tur şirketiyle görüş hangisini tavsiye ediyolarmış onuda öğren..
İnşallah çok güzel geçer :asigim:

Cnım tşkler yorumun için, balayı paketleri hatırladığım kadarıyla aynı, ETS ile görüştüm ben Voyage'ı daha bir önerir gibiydi, ama Amara'dan da kesinlikle memnun kalırsınız dedi. voyage'ın farklı yanı odaları süper, yenilenmiş. ama tatilde odada geçirilen vaktin çok az olduğunu düşünürsek o da çok ön plana çıkmıyor açıkçası, amara'dan memnun kalan da çok, hem fiyat olarak brz daha uygun 30-40 lira civarı farkediyor.. Siz Amara'da bahçe odası mı seçtiniz yoksa anabina odası mı, hangileri denize daha yakındır, manzara olayı önemli ya :)
ınş memnun kalırsınız siz de seçiminizden dolayı, darısı başıma bende kararımı verebilsem ..

Cnım tşkler yorumun için, balayı paketleri hatırladığım kadarıyla aynı, ETS ile görüştüm ben Voyage'ı daha bir önerir gibiydi, ama Amara'dan da kesinlikle memnun kalırsınız dedi. voyage'ın farklı yanı odaları süper, yenilenmiş. ama tatilde odada geçirilen vaktin çok az olduğunu düşünürsek o da çok ön plana çıkmıyor açıkçası, amara'dan memnun kalan da çok, hem fiyat olarak brz daha uygun 30-40 lira civarı farkediyor.. Siz Amara'da bahçe odası mı seçtiniz yoksa anabina odası mı, hangileri denize daha yakındır, manzara olayı önemli ya :)
İnş memnun kalırsınız siz de seçiminizden dolayı, darısı başıma bende kararımı verebilsem ..

Canım ben sorularımla etsdeki adamı delirtmek üzereydm..
Bıt bıt bıt bıt sırnaşık şey
Bahçe odalarının fiyatı daha uygundu ama tesise ve denize daha uzak o yüzden ana binaı tercih etmemizin bizim için daha iyi olucağını söledi..
Ve odaları daha yeni dedi etsdeki çalışan..
Bizde ana binada tercih ettik ama bi kötü yanı war amara wingte deniz manzaralı weya kara manzaralı diye rez. yaptıramıyosun.. Şansına ne çıkarsa oraya gittiğinde..
Öyle bişey olmaz kabul edemem onu dedim..
Normal tatil değil bu ayrıca ana binayı tercih etmemizin sebebi deniz man. dedim.. Oda dediki balayı çifti olduğunuz için not düşücem deniz man. oda olsun diye öyle yönlendirirler sizi dedi..
Öyle anlaştık eğerki oraya gittiğimzde deniz man. oda çıkmazsa benden çekeceği vardır o çalışanın ama zannetmiorum kırk kere söledim düştünüz dmi not diye sırnaşık şey
Sende eğer amarayı düşünüosan ana binayı terch et bencede çnkü gösterdi diğerlerinin nerde olduğunu bize biraz uzak yeşilliklerin arasında..
Söylersin not düşerler seninkinede yerimseniben
Not düşmesem bile balayı çifti oldğunuz için deniz man. odayı verirler zaten dedi bide..
Ayh ne uzun yazdım ya kaydirigubbakcemile3

Evt club odalar genelde denize uzak börtü böceğin arasında :) tmm doğayla başbaşa güzelde denize ulaşacam diye helakda olamam ki yani :) ana bina daha mantıklı ozmn..
Ets deki kadın banada aynı şeyi söyledi deniz manzarası istiyorum deince, balayı çifti old. söylersek onlar özel manzaralı bir oda hazırlarlar ztn dedi. Ama dediğin gibi gidip orda sürprizle karşılaşmak istemem doğrusu çok sinir bozucu olur
siz ne zaman gidiyorsunuz, eğer biz de oraya gelirsek öyle bir durumda birlikte döveriz adamları :)))))
Sanırım sinirlerim bozuldu artık :)

Evt club odalar genelde denize uzak börtü böceğin arasında :) tmm doğayla başbaşa güzelde denize ulaşacam diye helakda olamam ki yani :) ana bina daha mantıklı ozmn..
Ets deki kadın banada aynı şeyi söyledi deniz manzarası istiyorum deince, balayı çifti old. söylersek onlar özel manzaralı bir oda hazırlarlar ztn dedi. Ama dediğin gibi gidip orda sürprizle karşılaşmak istemem doğrusu çok sinir bozucu olur
siz ne zaman gidiyorsunuz, eğer biz de oraya gelirsek öyle bir durumda birlikte döveriz adamları :)))))
Sanırım sinirlerim bozuldu artık :)

Mayısın sonlarına doğru giriş yapıcaz Allah'ın iznyle.
Siz ne zaman gidiceksnz cnm?
Valla ayarlamazlarsa kendileri zararlı çıkarlar odaya çıkmam dğru düzgn biyer ayarlamdıkları müddetçe..
Gerekirse tesisi değiştirtirim.. Telefonunu aldık diye hatırlıyorum ben ama son kntrollerde eğer almadıysak gidip kartlarını alıcam direk onlarla muhattap olmak için..
Sinir bozmaya gerek yok.. Olumlu bakmaya çalış balayı çifti olan sizsiniz kmsenin moralinizi bozmasına izin werme..
Kendini yıpratmadan sakin bi şekilde düşün..
Biz gittiğimiz gün rez. yaptırdık..
Ne istediğini bildikden snra anlatıosun onlarda seçenekleri sunuyolar sna ztn yerimseniben

Son düzenleme:
Evet cnm beklentiler çok önemli, buna göre oluyor herkesin seçimi..
Umarım doğru yönlendiriyorlardır bizi olumlu düşünmeye çalışıyorum kesinlikle en özel günlerimiz olacak, iç karartmaya hiiç ama hiç gerek yok..
Sizin çok az kalmış ...
Biz Temmuz 25 yada 26 giriş yaparız, düğün 24'ünde hemen ertesi gün yola çıkabilir miyiz bilmiyorum gün boşuna yolda geçicek öyle olursa en isiyis 26'sı gibi düşünüyoruz..
Bunca telaşenin ardından bir an önce tatile gidip kafa dinlemek istiyor insan:sm_cool:

Bence doğru yönlendiriyolar çnkü eğer yanlışlık olursa onlara patlıycak..
Mesela amarada ets öneriyo logosu war.. Eğerki memnun kalmazsam başka bi yere geçişimi yapmalarını isterim..
Bencede stres yapma zaten netten falanda bütün yorumlara baktım ben..
Sende bak.. Denizdeki önceliğin ne? Tesisteki önceliğin ne? Bunlara göre karar vermen dahada kolaylaşır..
Neyle gitmeyi düşünüosunuz otobslemi? Arabaylamı? Uçaklamı?

kemerde alatimya da kaldik.amara otelde aklim kalmisti cok guzel bir otel..tabi personeli,yemekleri,odalari vs nasil bilmiyorum ama ben cok begenmistim.kemerde esnaf disinda neredeyse parmakla sayilacak kadar turk vardi.kendi ulkemde yabanci hissettim kendimiisempatiksalakcinni
birde caddede dolasirken dukkanlarindan firlayanlar turistleri gorunce,oturdugun cafedee turistlere sirinlik yapanlar mi dersin hepsinden vardi.otelin disina dolasmak icin cikinca anlattigim bu acilardan dolayi sevmedim..
voyage yi bilmiyorum ama eminim cok guzeldir..bodrum hakkinda da fikrim yok..ama kemerden cok daha iyidir diye dusunuyorum.olumlu-olumsuz izlenimlerim bunlar benimde..kaydirigubbakcemile2

Side amarayı biliyorum ben.Dünya otellerinde ilk 10 a girmiş yanlış hatırlamıyorsam. Bi yakınlarımda Tekirovadaki amaraya gitmişti onlarda çok memnun kalmıştı. Amaraların hemsinin çok iyi olduğunu duymuştum. Gerçi Voyagelerde güzelmiş ama ben olsam amarayı tercih ederim.Birde gidilecek zamanda önemli. mayısta antalya çok süper oluyo ama bodrum baya serin olur.Temmuzda ise antalya feci yanar.Hava şartlarını da dikkate almak lazım

Evet heryönden düşünmek gerekiyor, ben yer olarak bodrumu istiyorum ama amara'da aklım kalıyor işte..Kemer'de otel dışında yapacak pek bişeyi yok insanın, ama bodrum öyle değil,
Seydaferhat biz arabayla gitmeyi planlıyoruz kısmetse..

Geçen sene ailemle arabayla gittim kemere Allah'ım ölüm gibiydi..
Arabyla yolculuk bidaha düşünmüorum en güzeli uçak..
Canım ultra herşey dahil bi otele gittiğimde ben tesisten dışarı çıkmayı düşünmem..
Zaten denize sıfır tesis denizden,havuzdan yararlanıyosun.. Yiycekse istemediğin kadar çeşit var..
Güneşin sıcağında gezmekten nefret ederim zaten..
Ama tesisten çıkıp dolaşmak istiosanız kemeri tercih etmeyebilrsin..
Benim ailemde gezmeyi sever onlarda tesisten çıkmıştı başka yerde denize girmişlerdi sonra yemek falan yemişlerdi akşama doğru tekrar gelmişlerdi..
Geçen senede martı myraya gitmişti ordanda çok memnun kaldım..
Doğası mükemmel zaten :lepi:
Dubleks odalarda kalmıştık çok güzeldi boshayallersmile

Bodrum olursa arabayla gidicez ama güney tarafı daha uzak kemer olursa uçağı tercih ederiz bizde..
Dediğin gibi HD otellerde dışarı çıkmaya pek gerek kalmıyor..
Aslında doğanın içinde önünde bahçesi falan club odalar çok güzel oluyor ama işte denize yakınları pek yok onlarında...bu karasızlıkla napıcam bilmem :) işin kötü yanı nişanlımda sen karar ver ikiside güzel dedi çıktı işin içinden böyle olunca daha zor oluyor..

Bu kadar stres yapma Allah'ın iznyle daha önünüzde uzun zamanlar olcak..
Diğerinede gelicek sene gidersiniz..
Seç birini yaptırın rez. çıksın aradan seninde kafan rahatlasın işte sempatiksalakcinni

biz otelden araba kiralamistik..cok daha rahat oldu..tavsiye ederimm

Sonunda kararımı verdim :)
Amara Wing' e gidiyoruz, ETS deki bayan bgn halime acıdı resmen bugün son gündü rezv. biliyosunuz, sen git yrn sbh 10a kdr düşün bana kararını bildir yarın yapıcam rezervasyonunuzu dedi :D
Şmdii bi güzel düşünüdm taşındım, amara wing' e karar verdim...Düğün telaşı sonrası bir güzel huzur tatili yaptıktan sonra seneye Bodrumda yine çılgınlar gibi eğleniriz nasılsa :)))
Yarın sbhtan halledeceğiz inş..
Teşekkürler kızlar destekleriniz içinnn :)
Seyda'cım bu arada sen döndükten sonra yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla, şimdiden süper bir tatil geçirmeni dilerim ve tabi tüm arkadaşların :)

Karar vermene sevindim canım..
Teşekkür ederim döndüğümde mutlaka yorumumu,izlenimlerimi bildircem sana yerimseniben
İnşallah hepimiz çook güzel bi balayı geçiririz :Saruboceq:

Biz bu sabah gittik rezervasyon için, anabina otel odaları dolmuş yer yokmuş :(
Mecburen bahçe odalarından rezv yaptırdık,çok üzüldüm ya :(((

Back