Yirmilik yaş dişlerim cıkıo ve arada ağrı yapıo boynuma kadar .. Dişçilere sordum 3 dişçi çektir kurtum diğerlerini bozar hem dedi 2 dişçi çektirme yazık edersin allah sana diş vermiş hem düz çıkıo ilaç kullan dedi . Napıcam ben simdiii :/// Sizce ne yapmalıyım varmı bi fikri olan ?:gitme:
benim de dişim çıkıyor arada ağrı yapıyor hatta apse falan yapıyor ama dayanılmıycak kadar değil herzaman olmuyor ağrı
seninde bir süre sonra geçer zaten ağrısı
bence çektir, damakta yeterince yer olsaydı o kadar ağrı yapmazdı zaten. ben kendimden biliyorum 3-4 ayda dişlerimin şekli bozuldu sıkıştı kimisi öne kimisi arkaya itildi 20likler çıkarken, sonra alırdım ama diğerleri düzelmedi yine de, erken aldırmadığıma pişmanım.
evet bencede çektirmelisin.benimde çektirmem gerekiyor ama gidipte çektirmedim dahabilmiyorumkismile
bana dr um 20 lik dişlerimin çeneme sığmadığını,ön dişlerimin zamanla bozulabileceğini söylemişti...
ayrıca 20 lik dişleri fırcalamak zor oluyor.yani,hijyen açısından da çok iyi değil.ama çalıştığım için birazda ihmalden dolayı daha gitmedim ...
Benim de çektirmem lazım. Doktorum hemen çekelim dedi. Bir tanesi kemiğe dayalıymış, önce kemikten ayırıp öyle çekebilirmiş. Ben korktum biraz ama çok kolay öyle anlatınca korkutucu geliyor ama basit bir işlem dedi.