Kızlar çok hafif silik çizgi var mı

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.950
483
26
Reglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce

Eklentiler

• IMG_1047.jpeg
    IMG_1047.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 103
Reglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce
Canım seninde benimle aynı gündü bat tarihimiz ve 6,7 gün var kendini strese sokma ister istemez yapıyoruz ama en azından 2,3 gün kalaya kadar sabret kafanı başka şeylerle oyalama çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum odaklanınca daha zor ilerliyor süreç 🥹

Canım seninde benimle aynı gündü bat tarihimiz ve 6,7 gün var kendini strese sokma ister istemez yapıyoruz ama en azından 2,3 gün kalaya kadar sabret kafanı başka şeylerle oyalama çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum odaklanınca daha zor ilerliyor süreç 🥹
Of evet ya aşırı stresliyim o değil bu stresten adetim de gecikecek

Orası öyle tabi inşallah vardır. Sence varım testte
Oynandığı için beyaz bir çizgi gibi duruyor orjinali olsaydı daha rahat yorum yapabilirdik, önemli plan orjinal hali zaten 🙁 varsa çıkmaya bilir yumurtlamanın üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek diye biliyorum kan ve idrara karışmamış olabilir geçen burada arkadaş 4 gün kala yaptı negatif 2 gün kala silik çizgi gördü o yüzden biraz sabır :)

Oynandığı için beyaz bir çizgi gibi duruyor orjinali olsaydı daha rahat yorum yapabilirdik, önemli plan orjinal hali zaten 🙁 varsa çıkmaya bilir yumurtlamanın üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek diye biliyorum kan ve idrara karışmamış olabilir geçen burada arkadaş 4 gün kala yaptı negatif 2 gün kala silik çizgi gördü o yüzden biraz sabır :)
Hadi bakalım inşallah , bekleyeyim birazcık daha

Beklemiş hali var böyle ama yeni çektim yani

Eklentiler

• IMG_1052.jpeg
    IMG_1052.jpeg
    177,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1053.jpeg
    IMG_1053.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1054.jpeg
    IMG_1054.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 40
X