Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedimReglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce
Bende göremedim de çok uğraşınca gördüm gibi belki de ben kendimi kandırdımBen göremedim
Normal fotoğrafını atar mısınReglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce
İnşallah vardır da ben görmemişimdir canım ya çok zorlu bir süreç bu bende içindeyim malesefBende göremedim de çok uğraşınca gördüm gibi belki de ben kendimi kandırdım
İnşallahİnşallah vardır da ben görmemişimdir canım ya çok zorlu bir süreç bu bende içindeyim malesef
Fotoğrafla oynadığımdan orjinali sildimNormal fotoğrafını atar mısın
Canım seninde benimle aynı gündü bat tarihimiz ve 6,7 gün var kendini strese sokma ister istemez yapıyoruz ama en azından 2,3 gün kalaya kadar sabret kafanı başka şeylerle oyalama çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum odaklanınca daha zor ilerliyor süreçReglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce
Of evet ya aşırı stresliyim o değil bu stresten adetim de gecikecekCanım seninde benimle aynı gündü bat tarihimiz ve 6,7 gün var kendini strese sokma ister istemez yapıyoruz ama en azından 2,3 gün kalaya kadar sabret kafanı başka şeylerle oyalama çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum odaklanınca daha zor ilerliyor süreç
Reglime altı gün var fotoğrafla oynadım çok çok hafif var mı sizce
Kendi kendini rahatlat canım zaten varsa seninle şuan yoksa diğer aya inşallah, böyle stres yaptıkça hormonlarımızda alt üst oluyorOf evet ya aşırı stresliyim o değil bu stresten adetim de gecikecek
Orası öyle tabi inşallah vardır. Sence varım testteKendi kendini rahatlat canım zaten varsa seninle şuan yoksa diğer aya inşallah, böyle stres yaptıkça hormonlarımızda alt üst oluyor
Oynandığı için beyaz bir çizgi gibi duruyor orjinali olsaydı daha rahat yorum yapabilirdik, önemli plan orjinal hali zaten varsa çıkmaya bilir yumurtlamanın üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek diye biliyorum kan ve idrara karışmamış olabilir geçen burada arkadaş 4 gün kala yaptı negatif 2 gün kala silik çizgi gördü o yüzden biraz sabır :)Orası öyle tabi inşallah vardır. Sence varım testte
Hadi bakalım inşallah , bekleyeyim birazcık dahaOynandığı için beyaz bir çizgi gibi duruyor orjinali olsaydı daha rahat yorum yapabilirdik, önemli plan orjinal hali zaten varsa çıkmaya bilir yumurtlamanın üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek diye biliyorum kan ve idrara karışmamış olabilir geçen burada arkadaş 4 gün kala yaptı negatif 2 gün kala silik çizgi gördü o yüzden biraz sabır :)
İnşallah güzel haberler gelirsinHadi bakalım inşallah , bekleyeyim birazcık daha
Beklemiş hali var böyle ama yeni çektim yaniOynandığı için beyaz bir çizgi gibi duruyor orjinali olsaydı daha rahat yorum yapabilirdik, önemli plan orjinal hali zaten varsa çıkmaya bilir yumurtlamanın üzerinden 12 gün falan geçmesi gerek diye biliyorum kan ve idrara karışmamış olabilir geçen burada arkadaş 4 gün kala yaptı negatif 2 gün kala silik çizgi gördü o yüzden biraz sabır :)
Şuan göremiyorum canım , sen bekle hiç takma kuran okuyabilirsin, sevdiğin kitap okuyabilirsin dizi film izleyebilirsin, bir kaçgün sabret sen şuan çokkkk erkenBeklemiş hali var böyle ama yeni çektim yani
Tamam canım çok teşekkür ederimŞuan göremiyorum canım , sen bekle hiç takma kuran okuyabilirsin, sevdiğin kitap okuyabilirsin dizi film izleyebilirsin, bir kaçgün sabret sen şuan çokkkk erken
Rica ederim canımTamam canım çok teşekkür ederim
Şuan çektiğim var bu şekildeNormal fotoğrafını atar mısın