kızlar çok fazla yumuta oluşmuş:(

ya tüp bebekde yumrutaların çok olması sorun olmaması gerektiğini biliyorum ben aşılama olsa evet olurdu ama sanırım her koşulda e2 değeri yüksek çıkarsa iptal olabilir......e2 çok tehlikeli bir hormon
allah korusunkiiiiiii hastanelik olabilirrrr insan .neyse benim şuan 15-16 yumjurtam var ve doktorum normal dedi..2 gün sonra tekrar çağırıdı beniiiiii inş.herşey iyii giderrrrrrrrrrr mikrooo tedavisi oluyoruz bu arada

ayni sey bana oldu gecen denememizde 8 yumurta oldugunu soyledi dr. ve risk almak istemeyip tedaviyi yarim birakti bende vuruldugum ignelerle kaldim simdi 3. asilama ya basladik yarin kontrolum var iste bakicaz sonuclari yazarim

ya kizlar burda oyle 2 gunde bir ultrasona cagirmiyorlar yaa..normalmi bu sizcce benim gibi olan varmi??

evet ya bende ona takilmistim benide cagirmiyolar ben bu aksam 6. igneyi olcam yarin sabah gitcem hastaneye ben CMCO ya gidiyorumCADIARZU

bendede aynı şey olmuştu.benden 45 yumurta aldılar ama dr um hiç tehlikeli falan dememişti.bide polikistik over hastalığı nasıl bişey ne gibi belirtileri var merak ettim.bende öyle bişey yok ama belkide vardır.

Yani ben aşılama oldum başka bir şehirdeyim diye beni 2 günde bir çağıramadı doktorum.Ama normalde 2 günde bir çağırıp kontrol ediyorlarmış.

İlla 2 oolmaz da 3 gün olur bu rakam.Ama arada bir kontrol edilerek ilaç dozuna vücut nasıl tepki veriyor diye bakılması gerekir diye biliyorum ben.

canım osman hoca bana bursa tüp bebek merkezini önerdi kendi yapıcak tüp bebeğide jimerde ekimde falan açılcakmış ben bursanın içinde değilim canım orhangazideyim ben ayrıca test sonucumu aldım az önce konuştuk osman hocayla 7000 çıkmış çok fazla dedi ilaçları dünden itibaren kestik yarın kontrolüm var bakalım ne olucak birdaha kan tahlili isteyebilirim dedi ama bugun çok fazla ağrım var ve karnım patlıcak gibi çok gergin hayırlısı olsun yarın tekrar gidicem herhalde bırakırız tedaviyi riske girmeye gerek yok

Son micro denemem de benim ile birlikte yumurtası toplanan bir hastadan 32 yumurta , diğerinden 27 yumurta alında,

Anatolıa da,

bayanlar ile birlikte de transferimiz 3. gün yapıldı,

ama pek fazla bir sorunları olmadı,şişkinlik dışında

canım merhabalar maalesef böyle şeylerde vucutta oluyor benimde 3.denememde yumurtalar büyümedi ve dr.yarıda kesti bende senin gibi çok üzüldüm o kadar lucrin gonolof vurundum vede devletin verdiği ilaç hakkımda bitmişti sinir olmuştum ama sağlığımız daha önde gelir demekki senin için riskli olduğundan yarıda kescek herşeyin hayırlısı

Canım,herşeyden önce senin sağlığın gelir.Bende temmuz ayında tüp bebek yaptırdım.Çok düşük doz ilaca rağmen çok fazla sayıda yumurta gelişti.Eğer e2 hormonum yüksek çıksaydı (5000'in üzerinde)benimde tüp bebek işlemi iptal edilecekti.Eğer bu kadar fazla sayıda yumurta varsa ve tahlil yüksek çıkarsa ;yumurtaları çatlatmak için yaptıkları iğneden sonra yumurtalar dahada olgunlaşıyor ve çatladıktan sonra karın boşluğunda,akçiğerlerde sıvı birikmesine neden oluyor(ohss)
Bu genelde pkos olan kişilerde görülüyor.Ve gebelik oluşursa da bu tablo daha ağır geçiriliyor.
Yani canım;sağlıklı bir gebelik için önce annenin sağlığı önemli.Bide ilacını kaç doz yapıyordun canım,yazarsan sevinirim.

merhaba kızlar sizi son gelişmelerden haberdar edeyim yarın yumurtalar toplanıyor fakat transfer olmucak dondurulcak e2 değeri düşmüş biraz ama doktor yinede riske gerek yok dedi bidahaki aya transfer yapalım dedi hem rahim içi kalınlığı inceymiş tutma ihtimali çok azdedi bu ay bidahaki ay sadece endometrumu kalınlaştırırz dedi banada mantıklı geldi hayırlısı olsun inşallah

s,nemcim geçmiş olsun.... bence dr un en doğru kararı vermiş.... yumurtaların boşa gitse çok yazık olurdu...... aslında yumurta sayısı aşırı değil ama e 2 in çok yüksek 6000 ve üzeri ohss kabul ediliyor ve işlem yapılıp gebelik oluşsa bile çok riskli oluyor.... benimde 30 dan fazla yumurta görülmüştü 25 tane toplandı ve e 2 m 5000 di dr um sınırda ama böle hastalarda daha iyi tutar demişti........ Alla ha şükür dediği gibi oldu 1 ayımız var hayırlısıyla doğuma.......... yumurtalarının boşa gitmemesine çok sevindim umarım bir daha ki ay pozitif sonucunu kutlarız buradan

saol canım dün toplandı yumurtalarım 19 tane toplamış doktorum bugun arıcam bakalım şimdilik kaç tanesi döllendi ama dünden beri çok ağrım var kasıklarımda bide yattığım zaman sağ göğüsümün üstüne bıcak saplanır gibi ağrı giriyor nefes alamıyorum bugun onuda söylücem şimidi 1 ay doğum kontrol hapı kullancakmışım daha sonraki ay transfer olcak allahın izniyle hayırlısı olur inşallah

selam canım
bende sürekli kan testelri yaptılar hergün sabah iğneden sonra.ona göre iğneleri ayarladılar, sonra çatlatla iğnesini yaptım, ve 36 tane yumurta çıktı, bunlardan 16 tanesini dondurdular, ama sonra karnım çok şişti, bu yumurtaların salğıladığı bişeyden oluyomuş, karnımdan su çektiler, şimdi iyiyim, dün bant tedavisine başladım, ne olaca artık hayırlısı,

canım ben biriyle tanışmıştım, kadına aşılama yapmışlar ve hamile kalmış, yumurta geliştirici ilaçlar fazlaca yumurta geliştirmiş, bir aylık hamileydi ve 1 aylık bebek büyüklüğünde fazlaca yumurtası vardı, kontrol altındaydı ve doktorlar o yumurtaları iptal etmeye çalışıyorlardı, çünkü yumurtalar büyüdükçe bebeğin büyümesi engellenecekmiş. ve bebek ölebilirmiş.
seninkinin de riski böyle birşey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…