kızlar cok doluyum yardım edın

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
mrb cok doluyum arkadaslarımdan tamamen benı kopartan bı sevgılım kımseyı bırakmadı cevremde.sureklı telefonumu kontrol edıyo bunca yıllık arkadas

dayanamayıp aradım.nasıl ararmısım vs .. bende dayanamayıp yeter bıttı ayrıldım senden dedım.benı faceden sıldı.bana bu zamana kadar yanı bır senedır

hıc bırsey yapmadı yanı hedıye surprız vs yok yılbası gectı dogum gunu gectı yok.en ufak bısey yapmadı ama ben sehır dısına cıktıgımda bana ordan hedıye

bıle almadın sakası yanı kendıne gelınce bılıyo.cıktıgımız sure zarfında ben ben omaktan cıktım ne derse yeter kı o mutlu olsun dıye tamam dedım ama

yetmedı bıgun bana hedıye almıs hedıyede eskı bı tarıh atılı ozel bıgunun.bugun ona kınımı kustum dedım eskı sevgılının hedıyesını verdın ayrıldık tum

kozlarımı paylastım hayır o annemın bana aldıgı hedıyeydı bunu bıle anlamadın bana kırk yılın bası bı hedıye gelıyo o da kendı aldıgı bısey degıl.cok

kırıldım baska ılıskılerle kıyaslıyorum bu kıza bu yapılmıs bunada bu bana hıc bısey yok evlenmek ıstıyo ama hıc bı ozencı yok.benı faceden telden o

engelledı dusunun evlenmek ıstıyo annesı bı kere cagırmadı benı.dugunumuzde daha sımdıdn ben bunları alırım gerısıne karısmam tarzı yanı erkegın

dugunde yapacagı seylerı bıle yapmak ıstemıyo bunları aıleler oturup konusur ama baya benle esya konusunda daha nısan yokken kavgasını yaptı evet

guvenılırdı ama degersızdım sevıyodu kusen oydu ama ben hep gonlunu yaptım hep ben kosturdum pesınde cok doldum kızlar.ısınden dolayı sırket hattını

kullanıyodum onu anında ıptal ettı faturasını cebınden oduyor gıbı sankı yaptıgı tek hayra gecen seyı buydu bana.cevremı tamamen dagıttım kı

kalmadı.gorustugumuz sure zarfında o kadar doldum kı hep mutlu gıbı gorundum dılıyle sevdırır parası olmaz evet ama bana deger verıyo derım .. hep

kusen oydu.oturdugumuz kafelerde bıle hungur hungur aglayıp sagdakı soldakı masadakı ınsanların bakıslarına magruz kaldım.dedım belkı bılmıyo surprız

yapmasını ornekler verdım su kısı sunu yapmıs bu da bunu belkı kız yapmıstır ne maglum cevabını aldım dusunun.tas olsa catlar suan onu kaybettım

tamamen canım yanıyo ama bı yandan da kadın olduguu hıssetmedım hıc bı zaman. :50: LUTFEN BISEYLER YAZIN UZUN OLDU AMA COK DOLUYUM:32

mrb cok doluyum arkadaslarımdan tamamen benı kopartan bı sevgılım kımseyı bırakmadı cevremde.sureklı telefonumu kontrol edıyo bunca yıllık arkadas

dayanamayıp aradım.nasıl ararmısım vs .. bende dayanamayıp yeter bıttı ayrıldım senden dedım.benı faceden sıldı.bana bu zamana kadar yanı bır senedır

hıc bırsey yapmadı yanı hedıye surprız vs yok yılbası gectı dogum gunu gectı yok.en ufak bısey yapmadı ama ben sehır dısına cıktıgımda bana ordan hedıye

bıle almadın sakası yanı kendıne gelınce bılıyo.cıktıgımız sure zarfında ben ben omaktan cıktım ne derse yeter kı o mutlu olsun dıye tamam dedım ama

yetmedı bıgun bana hedıye almıs hedıyede eskı bı tarıh atılı ozel bıgunun.bugun ona kınımı kustum dedım eskı sevgılının hedıyesını verdın ayrıldık tum

kozlarımı paylastım hayır o annemın bana aldıgı hedıyeydı bunu bıle anlamadın bana kırk yılın bası bı hedıye gelıyo o da kendı aldıgı bısey degıl.cok

kırıldım baska ılıskılerle kıyaslıyorum bu kıza bu yapılmıs bunada bu bana hıc bısey yok evlenmek ıstıyo ama hıc bı ozencı yok.benı faceden telden o

engelledı dusunun evlenmek ıstıyo annesı bı kere cagırmadı benı.dugunumuzde daha sımdıdn ben bunları alırım gerısıne karısmam tarzı yanı erkegın

dugunde yapacagı seylerı bıle yapmak ıstemıyo bunları aıleler oturup konusur ama baya benle esya konusunda daha nısan yokken kavgasını yaptı evet

guvenılırdı ama degersızdım sevıyodu kusen oydu ama ben hep gonlunu yaptım hep ben kosturdum pesınde cok doldum kızlar.ısınden dolayı sırket hattını

kullanıyodum onu anında ıptal ettı faturasını cebınden oduyor gıbı sankı yaptıgı tek hayra gecen seyı buydu bana.cevremı tamamen dagıttım kı

kalmadı.gorustugumuz sure zarfında o kadar doldum kı hep mutlu gıbı gorundum dılıyle sevdırır parası olmaz evet ama bana deger verıyo derım .. hep

kusen oydu.oturdugumuz kafelerde bıle hungur hungur aglayıp sagdakı soldakı masadakı ınsanların bakıslarına magruz kaldım.dedım belkı bılmıyo surprız

yapmasını ornekler verdım su kısı sunu yapmıs bu da bunu belkı kız yapmıstır ne maglum cevabını aldım dusunun.tas olsa catlar suan onu kaybettım

tamamen canım yanıyo ama bı yandan da kadın olduguu hıssetmedım hıc bı zaman. :50: LUTFEN BISEYLER YAZIN UZUN OLDU AMA COK DOLUYUM:32

Arkana bakmadan kaç kurtar kendini arkadaşım böyle biriyle ömür geçmez, düşünme bile..

gercekten mı ohh bıraz ıcım rahatladı :26:

ıste alıskanlıklar var vs dedım mıllete ne derım dıye sustum ama canıma tak ettı

İyi bile dayanmışsın valla

al da sus artık..

$untitled.webp

Geçmiş olsun,Allah kurtarmış.
Şimdi yazdıklarını bir kere oku ve ayrıldığına şükret.
Hala kaybettim demişsin ama kaybettiğin birşey yok aslında,kaybettiklerini geri kazanma şansın doğmuş.
Faydası yok zararı var türünden bir insandan kurtulmuşsun.Zararın neresinden dönsen kardır.

valla canım ayrılmanız çok iyi olmuş böyle insanlarla bi ömür değil bir gün bile geçmez :ssz:

tskler hedıyeyının degerını anlayamamısım kızlar ben.annesının alıp ustune tarıh atılan hedıye ama o tarıhte bı ılıskısıde vardı hem annesı neden tarıh atsın.saol canım :50:

Geçmiş olsun,Allah kurtarmış.
Şimdi yazdıklarını bir kere oku ve ayrıldığına şükret.
Hala kaybettim demişsin ama kaybettiğin birşey yok aslında,kaybettiklerini geri kazanma şansın doğmuş.
Faydası yok zararı var türünden bir insandan kurtulmuşsun.Zararın neresinden dönsen kardır.

cok tsk ederım canımm :30:

Vay be, bu anlamsiz yaziyi cozebilenler varmis. Keske birazcik guzel dilimize onem vererek yazsaydiniz da hepimiz anlasaydik.

benım yazdıgım belkı benden kaynaklı devrık cumlelerımden dolayı belkı senın anlama sorunundan anlayamamıs olabılırsın sana tek sunu soyleyebılırım kısı bı oturus bı konusmasıyla kendını bellı edermıs bırak benım neyı nasıl yazdıgımı anlamaya calısmayı bunu anla yeter

Kac kurtul arkadasim,simdi uzuldugunle kal onunla omur gecmez .sana kiymet veren biri illaki olur bu dupeduz eziyet

Böyle bir adamla ömür geçmeez. Sevmek aşık olmakta herşey değil. Bu adam ince hesaplar peşinde.Daha fol yok yumurta yok işten kaytarıyor. Taşın altına elini koyacak bir tip değil bu.
Maddi anlamda yetersiz olması sana süpriz yapamayacağı anlamına da gelmez. Buluşmaya gelirken bahçeden gül bile kopartabilir insan. Ayrıca bilmiyor mu hediye,hediye edilmez.Kaş yaparken göz çıkarmış.
Kaldı ki insanların önünde seni ağlatan insana değer mi? Çocuk gibi engellemeler,hattı kapattırmalar falan..
Şimdi sana zor geliyor.Alışkanlık var aşk var ortada. Ama bir süre sonra iyiki diyeceksin.
Allahın sevdiği kuluymuşsun ki aynı evde yaşamadan öğrenmişsin.

canım burda anlatılanları anlayan anladı anlamadıysan o senden kaynaklanan bısey

Ama türkçeyi iyi kullanamıyorsan bu da senden kaynaklanan bir problem! Hiç kimsenin anlayamama sorunu yok, ben de anladım yazdığını; ama anlatımın biraz dağınık olmuş.
Ayrıca hoşuna gitmeyen yorumlara saldırarak cevap vermen hoş değil. Eleştiriye de açık olabilmeliyiz.

Back
X