- 22 Aralık 2020
- 106
- 31
- Konu Sahibi Melikesahn
Benim 18 aylık bir kızım var ben normal doğum yaptım kızımı 10 ay boyunca hiç bir şekilde adet görmedim 10 ay sonra adet gördüm gördüğüm adet gecikmeliydi bir ay tam zamanında oluyor bir ay 31 inci günde 38 günde 43 günde bir oluyordu. Ama emzirmeye devam ettiğim için endişemde vardı geçen ay kasım ayında 43 gün adet görmedim evde yapılan test yaptım negatif ti tekrar adet oldum adet olduğum tarih 4 kasım benim 4 Kasım beri adet görmüyorum sürekli olarak kondom ile ilişkiye giriliyordu öyle sık sıkta değil tabi kızım çok yaramaz olduğu için onun uyku saatinde filan bu ay test yaptım bu ay idrar testinde hamileyim çift çizgi çıktı hemen beta hcg verdim 107 çıktı. Ben sevindim tabi beraber büyürler diye aksma kanamam oldu hastaneye gittim bebek olmaya bilir dedi evet biliyorum kızımdan biliyorum onun betası çok yükselti benim kafama takılan su benim 14 gün öncesinden bir şüphelendiğim ilişkim var ama doktor sat tarihine göre hesaplıyor ve sat tarihine göre bebek 7 haftalık ki bu imkansız demiyorum ama ben öyle sanmıyorum pazar günü 107 çıkan sonuç pazartesi sabah 148 öğlen 178 idi Allahım hayırlısını versin ama bu şekilde bir şey basına gelen varmı ben düsükmü yapıyorum suan kanamam yok fazla cuma gel dedi doktor bugün görmedim pazar vardı kan bir pet dolmaz bir damla iki damla ertesi günde öyle bugun görmedim sarı beyaz akıntı var kese daha oluşmaz ama aklım çok karışık bir yardım edermisiniz ha bu Arada 5 gün önceden de gene evde test yaptım gene negatif ti
Son düzenleme: