Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR ÇOK ACİLLLL LipoSHOT KULLANAN VARMI?? MUCİZE ZAYIFLAMA KÜRÜYMÜŞ???
- Konu Sahibi Betus_07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
Bende yeni başladım bugün 2. Günüm bundan sonra burada paylaşırım olumlu yada olumsuz sonuçlarını sadece sunu söyleyebilirim çalışan biriyim ve bundan önceki diyet dönemlerimde enerjimde cok fazla bir düşüş oluyordu 2 gündür enerjim çok fazla ve sürekli masa başında abur cubur atıştırmayı seveni bi tipim ben bile farkında degildim iş yerindeki arkadaşlarım 2 gündür bişiler yediğin yok hasta falanmısın diye sorunca fark ettim demek ki yeme isteğim de azalmış farkında olmadan.şuan için olumlu etkide pazartesi sporada başlayacağım umarım sonucu olumlu olur.
- 26 Aralık 2013
- 74
- 14
- 48
arkadaşlar cahilliğimi hoş görün bu dediğiniz şey çay mıdır nedir nerde satılır ne işe yarar:44:
cnm bende mynette gördüm bı gun verdıler o ilanı yabancı ünlüler kullanmış sitesine gırersen görürüsün bır ay oldu gelmedı spariş verdım merak edıyorum bende 2 günde bır alınıyomuş sabah aç karnınagelsinde deneyım dıyorum
Pardon anlayamadım nasıl yani çiğ et ne alaka anlayamadım bilgilendirirsen sevinirimmBn çğ et yiyrk kilo vrdm kzlar
Merhaba ben üründen aldım bir ay kullandım ki yediğime dikkat ettiğim halde bişe değişmedi yani ayda 4kg en az demişlerdi mümkün değil.ürğnü alırken iade garantisi veriyorlar ama iade etmek istediğinde bin takla atıyorlar.bana ürünün faturasını göndermediler ve fatura için defalarca aradım dönüş yapmadılar yeniden aradım iade istiyorum dedim faturası yok alamayız dediler yani kısaca dolandırıcı bunlar sakın kimse almasın
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.852
- 1.223
- 52