• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK ACİLLLL LipoSHOT KULLANAN VARMI?? MUCİZE ZAYIFLAMA KÜRÜYMÜŞ???

Betus_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
31
2
48
Antalya
Kızlar tesadufen gördüm ...........kullanıp faydasını gören varsa lütfen yazabilirmi? şimdiden teşekkür ediyorum :56:

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu kimse kullanmadımı bunu hiçmi merak etmiyorsunuz :) herkes fit mi bu sitede :) kızlaarrrr nerdesiniz bakiyim :) ben dün sipariş verdim. yarın elimde olur. bakalım sonuçları ne olacak :):72:

İlk kullanan sen olcan heralde anlasildi :) bi dene bakalim o kadar almissin :) belki kullandiktan sonra memnun kalirsinda bizde aliriz:)

farklı farklı yerlere aynı konu açılınca takibi zor oluyor.. ben ikinci haftadayım.. ''Güncel diyet Haberleri '' kısımında kullanan bir kaç arkadaş varız....

ben pek umutlu değilim .. bakalım belki erken daha :((((:50:

Bende yeni başladım bugün 2. Günüm bundan sonra burada paylaşırım olumlu yada olumsuz sonuçlarını sadece sunu söyleyebilirim çalışan biriyim ve bundan önceki diyet dönemlerimde enerjimde cok fazla bir düşüş oluyordu 2 gündür enerjim çok fazla ve sürekli masa başında abur cubur atıştırmayı seveni bi tipim ben bile farkında degildim iş yerindeki arkadaşlarım 2 gündür bişiler yediğin yok hasta falanmısın diye sorunca fark ettim demek ki yeme isteğim de azalmış farkında olmadan.şuan için olumlu etkide pazartesi sporada başlayacağım umarım sonucu olumlu olur.

arkadaşlar cahilliğimi hoş görün bu dediğiniz şey çay mıdır nedir nerde satılır ne işe yarar:44:

arkadaşlar cahilliğimi hoş görün bu dediğiniz şey çay mıdır nedir nerde satılır ne işe yarar:44:

cnm bende mynette gördüm bı gun verdıler o ilanı yabancı ünlüler kullanmış sitesine gırersen görürüsün bır ay oldu gelmedı spariş verdım merak edıyorum bende 2 günde bır alınıyomuş sabah aç karnına:1:gelsinde deneyım dıyorum :52:

Merhaba ben üründen aldım bir ay kullandım ki yediğime dikkat ettiğim halde bişe değişmedi yani ayda 4kg en az demişlerdi mümkün değil.ürğnü alırken iade garantisi veriyorlar ama iade etmek istediğinde bin takla atıyorlar.bana ürünün faturasını göndermediler ve fatura için defalarca aradım dönüş yapmadılar yeniden aradım iade istiyorum dedim faturası yok alamayız dediler yani kısaca dolandırıcı bunlar sakın kimse almasın

Back