• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi ifna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
546
192
18
Kızlar ben adet bitiminden itibaren ovulasyon yapıyorum. Fakat hiç yumurtlama görmedim ama 17. Gün lekelenmem başladı ve bugün 20. Gün hala var ovulasyon testi yaptım ikiside koyu. Kanama lekelenme varken yumurtlama olur mu yaşayan var mı? Bu arada pcosum

Son düzenleme:
.

Eklentiler

• IMG_2560.webp
    IMG_2560.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ben adet bitiminden itibaren ovulasyon yapıyorum. Fakat hiç yumurtlama görmedim ama 17. Gün lekelenmem başladı ve bugün 20. Gün hala var ovulasyon testi yaptım ikiside koyu. Kanama lekelenme varken yumurtlama olur mu yaşayan var mı?
Evet yumurtlama dönemi lekelenme olması normal. Çok güzel bi pik yakalamışsın çatlamayı da takip et ve ikisini de değerlendir üst üste

Ay çok sevindim kızlar cevaplarınız için sağ olun. Bugünden itibaren mi değerlendirmem lazım

Ay çok sevindim kızlar cevaplarınız için sağ olun. Bugünden itibaren mi değerlendirmem lazım
Evet bugünü de değerlendir testin silik çıkınca çatlamış olacak onu da değerlendir mutlaka. İnşallah tutar bebiş 🥰

Ya inşallah gerçekten çok istiyorum. Ben 3 kere çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm olumsuz olunca ramazanda ara vermiştim inşallah kendi çabamızla tutar♥️

Ya inşallah gerçekten çok istiyorum. Ben 3 kere çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm olumsuz olunca ramazanda ara vermiştim inşallah kendi çabamızla tutar♥️
Piki çok iyi yakalamışsın bence baya koyu çizgin 😊 geriye bebişin tutması kaldı

Böyleydi hep sondaki bugün

Eklentiler

• IMG_2561.webp
    IMG_2561.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Back
X