- 29 Kasım 2024
- 546
- 192
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen yumurtlamalarda kanama olması normal canım değerlendir yumurtluyorsun
Yumurtlama zamanı lekelenme oluyor bazen canımHemen ikiside koyu oldu
Evet yumurtlama dönemi lekelenme olması normal. Çok güzel bi pik yakalamışsın çatlamayı da takip et ve ikisini de değerlendir üst üsteKızlar ben adet bitiminden itibaren ovulasyon yapıyorum. Fakat hiç yumurtlama görmedim ama 17. Gün lekelenmem başladı ve bugün 20. Gün hala var ovulasyon testi yaptım ikiside koyu. Kanama lekelenme varken yumurtlama olur mu yaşayan var mı?
Evet bugünü de değerlendir testin silik çıkınca çatlamış olacak onu da değerlendir mutlaka. İnşallah tutar bebişAy çok sevindim kızlar cevaplarınız için sağ olun. Bugünden itibaren mi değerlendirmem lazım
Piki çok iyi yakalamışsın bence baya koyu çizginYa inşallah gerçekten çok istiyorum. Ben 3 kere çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm olumsuz olunca ramazanda ara vermiştim inşallah kendi çabamızla tutar![]()
Adet oldum diye aslında bırakmıştım ama bi deniyim dedim allah tarafından sanırımPiki çok iyi yakalamışsın bence baya koyu çizgingeriye bebişin tutması kaldı
Hissetmişsin demek ki inşallah nasip olurAdet oldum diye aslında bırakmıştım ama bi deniyim dedim allah tarafından sanırım![]()
İnşallah isteyen herkesee nasip olurHissetmişsin demek ki inşallah nasip olur![]()