Kızlar çok acil yardımcı olur musunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
311
58
18
25
Arefe günü şiddetli kanama ile doktora gittim düşük tehliken var dedi kesen su sızdırıyor dedi yatış verdi 2 gün yattım çıktım dün kontrole gittim kesemin suyu iyi durumdaydı kesemin etrafında kanama alanı varmış yaşan düzelen var mı doktor teset yaptı crp yükselmiş nasıl düşer

Eklentiler

• IMG_6456.webp
    IMG_6456.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 24
Kanama alanı toparlanır dikkat et dinlen progestan vermiştir düzenli kullan, karnını kasacak hareketlerden kacin, ilişkiden falan kaçın, rahmini rahat bırak yani, benim hem gebelik başında hem 17.haftada oluştu 23e kadar tedbirle geldim, şimdi 27.haftadayim şükür bı sıkıntımız yok, dikkat etmek gerek, doktor ilaç verir, sen bol su içip kuru dut ye crp için

Kanama alanı toparlanır dikkat et dinlen progestan vermiştir düzenli kullan, karnını kasacak hareketlerden kacin, ilişkiden falan kaçın, rahmini rahat bırak yani, benim hem gebelik başında hem 17.haftada oluştu 23e kadar tedbirle geldim, şimdi 27.haftadayim şükür bı sıkıntımız yok, dikkat etmek gerek, doktor ilaç verir, sen bol su içip kuru dut ye crp için
Yaaa içime su serptin Allah razı olsun çok korkuyorum kesem su sızdırır kürtaj olurum diye

Yaaa içime su serptin Allah razı olsun çok korkuyorum kesem su sızdırır kürtaj olurum diye
Deveci armudu, havuç, bol bol su iç amniyon sıvısıni bunlar destekler, yat, sizdirsa da sen dikkat edersen birşey olmaz inşallah, kaçıncı haftadasin

Deveci armudu, havuç, bol bol su iç amniyon sıvısıni bunlar destekler, yat sizdirsa da sen dikkat edersen birşey olmaz inşallah, kaçıncı haftadasin
Daha 15. Haftadayım çok korkuyorum her an aynı şeyleri yaşayacağım diye

Korkunun ecele faydası yok, stresle daha fazla yorarsin kendini, yat dinlen olumlu düşün, hayırlısı olur inşallah sağlıcakla büyür bebişin

Benim de öyleydi ya bitki çayı çay kahve vs içme ilaç zaten yok ayaklarını çok hafif kaldırıp yatabilirsin.. bide çamaşır suyundan uzak dur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama uzak durmakta fayda var

Benim de öyleydi ya bitki çayı çay kahve vs içme ilaç zaten yok ayaklarını çok hafif kaldırıp yatabilirsin.. bide çamaşır suyundan uzak dur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama uzak durmakta fayda var
Senin de mi kesede su sızıntısı oldu

Back
X