• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım lütfen

sizden biri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
219
226
18
Kızlar bugün sabahtan beri küçük tuvaletimi yaparken yanma ağrı oluyor. Ve çok sık 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum. Karnımda ağrımaya başladı. Duramıyorum. Nasıl geçer bilgisi olan hemen yazsın nolur çok kötüyüm 😭😭

Kızlar bugün sabahtan beri küçük tuvaletimi yaparken yanma ağrı oluyor. Ve çok sık 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum. Karnımda ağrımaya başladı. Duramıyorum. Nasıl geçer bilgisi olan hemen yazsın nolur çok kötüyüm 😭😭
Enfeksiyon olabilir idrarda yanma varsa doktora gidebilirsin

Bol su icmelisin oruç diilsen. Al eline bi şişe 5 dk bir iç suyunu bişey kalmaz. Doktora gittiğinde de ağrı kesici verip bol su icmeni önerecek zaten. Çok şiddetli dayanamayacak gibiyse kesinlikle doktora görünmelisin

Enfeksiyon büyük ihtimal.
Hastaneye gitsen aslında bi şase ilaç veriyorlar hemen geçiriyor. Fakat gidemem dersen bol bol su içmek, sirkeli su ile taharetlenmek iyi gelir.

Sistit olmussun.
Bol bol su ıc.
Ama ileri seviyede ise antibiyotik alman sart. Bana kalırsa acıle git bes dk ilacını al
İnan ki kend evimde olsam gidicem hemen özele o yakın. Ama burda Kilis te çok virüs var hastane nerde onu bile bilmiyorum geleli çok olmadı buraya misafir olarak geldim burada kaldım virüs yüzünden evde yalnızım. Eşim de görevde gelemiyor evde bir çare yok mu 😭

Bol su icmelisin oruç diilsen. Al eline bi şişe 5 dk bir iç suyunu bişey kalmaz. Doktora gittiğinde de ağrı kesici verip bol su icmeni önerecek zaten. Çok şiddetli dayanamayacak gibiyse kesinlikle doktora görünmelisin
Çok şiddetli ama eşim yok şuan bilmediğim bir şehirdeyim. Evden dışarı çıkamıyorum burada çok virüs var. 😭😭

Bol bol su ve sicak icecek.
Bende tatilde sacma sapan bir zamanda olmustum, doktorada gidememistim. Oturup bardak bardak yesil cay iciyordum, oyle gecirdim. Gecmis olsun

İnan ki kend evimde olsam gidicem hemen özele o yakın. Ama burda Kilis te çok virüs var hastane nerde onu bile bilmiyorum geleli çok olmadı buraya misafir olarak geldim burada kaldım virüs yüzünden evde yalnızım. Eşim de görevde gelemiyor evde bir çare yok mu 😭
Of Bı de misafirliktesın Allah yardımcın olsun ya.
Bol bol su ıc. Arada maydanoz kaynat ıc.
İltihap soker.
O bolgeyı kuru tut.

Sirkeli su ile mi yıkayayım yani
Evet bana iyi geliyor enfeksiyon olduğunu düşündüğüm zaman az sirke katıyorum su hazırlayıp günde birkaç defa yıkıyorum öyle.
Doktora gitsen daha iyi aslında böyle çekmektense. Ama bol bol su içip idrar yollarını temizlemek daha önemli. Bir ara sık sık oluyordu bende de böbreklere kadar ilerlemişti çok fena ağrısı biliyorum.

Gidemem eşim Suriye de görevde burada yabancıyım zaten bilmiyorum hastane nerde nasıl gidilir çok korkuyorum virüsten gidemem şimdi 🙁🙁 evde napabilrim bir çare
Taksiye bineceksin en yakin hastane diyeceksin. Olmadi aile hekimine gideceksin.
Idrar yolu enfeksiyonun var ilac alman lazim

Taksiye bineceksin en yakin hastane diyeceksin. Olmadi aile hekimine gideceksin.
Idrar yolu enfeksiyonun var ilac alman lazim
Eczacı verir mi ilacı eşim arkadaşını aramış o gidecek eczaneye. Ben eczacıya söylicem olur mu öyle

Back