• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok acil...nesfit 14 gün ile zayıflayan varmı

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
bu diyet işi beni sıktı artık hergün baslayıp hergun bırakmaktan bıktım kendime hakim olamıyorum ilk etapta daha basit bir yöntemle biraz midemi küçültsem iyi olacak.hiç nesfit yada herhangi bir tahıllı gevrekle biraz kilo verebilen varmı.14 gün denemeyi düşünüyorum tabi biraz sporda yapmam lazım.

ben de yapmak istiyorum ama hastalandım bi türlü başlayamadım.

işe yarıyormuş. yapanlar var ve iyi sonuçlar almışlar. denemeye değer bence.

iyileşince ben de yapıcam kesin olarak.

ben de çok denedim ama olmuyo canım
mate çayı var marketlerde de satılıyo, sabahları aç karna içince epey tok tutuyo mideni küçültmeye yardımcı olabilir
:56:

ben de çok denedim ama olmuyo canım
mate çayı var marketlerde de satılıyo, sabahları aç karna içince epey tok tutuyo mideni küçültmeye yardımcı olabilir
:56:

10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

16mart=58.7 (tartı günümdüü 1.6 kg gitmiş):46:

20mart 2012:32:salı =59.3kg :37:

kısadan bahsedeyim şuanki kilom 59.3 haftasonu eşim yüzünden iyi geçmedi,nesfiti yapamadım,kabızım ve reglim gecikti,,çörek otunada bugün başladım inşallah sindirim sistemimi düzeltir:16:

22 mart=>evet dün itibariyle regl olmuş bulunuyorum,
:16:kabızlığımda normale dönmek üzere,,beslenmeme dikkat ediyorum halen,,ama asıl kilomu reglim bitince görücem tartıda,,çok merak ediyorum,,

28 mart=>57.7kg :54::32:
60.2 kg'yle başlamıştım,haftanın 4 bazen 5günü nesfit yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:56:

30 mart=>
57.1

10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

16mart=58.7 (tartı günümdüü 1.6 kg gitmiş):46:

20mart 2012:32:salı =59.3kg :37:

kısadan bahsedeyim şuanki kilom 59.3 haftasonu eşim yüzünden iyi geçmedi,nesfiti yapamadım,kabızım ve reglim gecikti,,çörek otunada bugün başladım inşallah sindirim sistemimi düzeltir:16:

22 mart=>evet dün itibariyle regl olmuş bulunuyorum,
:16:kabızlığımda normale dönmek üzere,,beslenmeme dikkat ediyorum halen,,ama asıl kilomu reglim bitince görücem tartıda,,çok merak ediyorum,,

28 mart=>57.7kg :54::32:
60.2 kg'yle başlamıştım,haftanın 4 bazen 5günü nesfit yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:56:

30 mart=>
57.1

maşallah tatlım 20 gnde güzl kilo vermsn..peki bişey sorabilirmiym bn denemdm daha önce...ve sadece nsfit mi yedin..spr falan yptın mı

maşallah tatlım 20 gnde güzl kilo vermsn..peki bişey sorabilirmiym bn denemdm daha önce...ve sadece nsfit mi yedin..spr falan yptın mı

spor derken şunu söyliyim,benim 2 çocuğum var,onların arkasını toplamaktan spor yapmış gibi olsamda evde egzersizlerimi aklıma geldikçe yapıyorum,ama ben iddaya girdim eşimle 10martta ogünden sonra nesfite başladım ama spor yaptımmı hiç hatırlamıyorum,ama ondan önce hergün aksatmadan yapardım,bu 20günde çok aksattım,çok strese girdim belkide ondan,ama aklıma geldikçe yapmaya çalıştım:8:
sabah kahvaltı geç saatlerde olur bizim evde,eşim 15te işe gittiği için:51:oyüzden nefit kurtarıcı oldu,sabah 8de kalkıp yedim öğlen eşimle kahvaltılık vs.ek olarak bide tek çeşit yemek,,sonra akşam nesfit çokta güzel gidiyodum,ama eşim gündüze döndü akşamları evde olucak bu demek oluyoki akşam nesfit yiyemiycem,ama bundan sonra sabah öğlen nesfit yiycem akşam en geç 6-30-7de yemek yiycem ama ağır yemek değil çorba slata et sebze vs,bakalım 10nisana 55olursam büttün stresim biticek normal düzenime dönücem,herşey tartıda 55 görmek için:25:

Son düzenleme:
kızlar bugün itibari ile başladım nesfite

sabah: 1 kase nesfit ve yarım bardak süt karıştırdım

saat 10 da: kuru üzüm ve badem 10 ar tane kadar

öğle:iş yerinde bulgur pilavı yoğurt turşu

akşam nesfit ve süt birde çok az tost yedim

şimdide 1 tane muz yiyorum bugünlük yeme defteri kapanıyor kendimi şişkin hissetmeden uyuyacağım nihayet

spor derken şunu söyliyim,benim 2 çocuğum var,onların arkasını toplamaktan spor yapmış gibi olsamda evde egzersizlerimi aklıma geldikçe yapıyorum,ama ben iddaya girdim eşimle 10martta ogünden sonra nesfite başladım ama spor yaptımmı hiç hatırlamıyorum,ama ondan önce hergün aksatmadan yapardım,bu 20günde çok aksattım,çok strese girdim belkide ondan,ama aklıma geldikçe yapmaya çalıştım:8:
sabah kahvaltı geç saatlerde olur bizim evde,eşim 15te işe gittiği için:51:oyüzden nefit kurtarıcı oldu,sabah 8de kalkıp yedim öğlen eşimle kahvaltılık vs.ek olarak bide tek çeşit yemek,,sonra akşam nesfit çokta güzel gidiyodum,ama eşim gündüze döndü akşamları evde olucak bu demek oluyoki akşam nesfit yiyemiycem,ama bundan sonra sabah öğlen nesfit yiycem akşam en geç 6-30-7de yemek yiycem ama ağır yemek değil çorba slata et sebze vs,bakalım 10nisana 55olursam büttün stresim biticek normal düzenime dönücem,herşey tartıda 55 görmek için:25:

tamam çok teşekkr ederim bnde deniyecem en yakın zmanda..bol sanslar nazar degmesin güzl vermsnz kilo maşllah :)

bugün 2.günüm

sabah

1 kase nesfit ve süt

arada yarım dilim elmalı kek

öğle:
kuru fasulye ve bulgur pilavı

arada yarım dilim kek:)

akşam nesfit ve süt

ayrıca 2 bucuk lt su ve 5-6 bardak şekersiz çay

Back
X