Kızlar çok acil. (Fotoğraflı)

elifbkahraman

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
Antalya
Kızlar kol altıma ağda yaptım bugün. Ama çok tuhaf yan tarafı hep kan topladı. Çok kötü görünüyor iki saat sonra dışarı çıkacağım askılı giyicektim ama bu görüntü sadece beni rahatsız etmeyecek eminim 😭 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090307.770261.jpg

İPad'den gönderildi

Kötü olmuş evet geçmiş olsun, 1 haftadan önce geçmez gibi.
Nasıl saklayabilirsin fikrim yok.
Sanırım askılı yerine başka bir seçenek düşünsen iyi olur..

ilk defa mi agda yapiyorsun ? alerji gibi de degil bu farkli bisey.. garip:44:

canım sanırım ağdayı tek seferde çekememişsin o yüzden böyle olmuş. alerji olsa daha büyük bir alan tahriş olurdu. geçene kadar daha uzunkollu şeyler giy. şimdi sıcakta terledikce falan dahada çok acıyabilir. geçmiş olsun.

Kızlar kol altıma ağda yaptım bugün. Ama çok tuhaf yan tarafı hep kan topladı. Çok kötü görünüyor iki saat sonra dışarı çıkacağım askılı giyicektim ama bu görüntü sadece beni rahatsız etmeyecek eminim 😭Eki Görüntüle 1186134

İPad'den gönderildi

Bende de arada oluyor o özellikle hassas yerlerimde. Ağda bandını çekemedin veya sert davrandığın için böyle oldu bir haftaya kadar geçer diye düşünüyorum

Banada ağda böyle yapıyor canım yaaa o yüzden artık kullanmıyor epilatör kullanıyorum ohhh miiiss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağdayı çok sıcak sürmüşsün ya da bir kere de çekememişsin gibi duruyor.
Uzun zamandır kullanırım hiç problem yaşamadım. Belki de o bölgeniz çok hassastır ve ilk defa kullanıyorsanız buna bağlıda olabilir :/

Kızlar kol altıma ağda yaptım bugün. Ama çok tuhaf yan tarafı hep kan topladı. Çok kötü görünüyor iki saat sonra dışarı çıkacağım askılı giyicektim ama bu görüntü sadece beni rahatsız etmeyecek eminim 😭Eki Görüntüle 1186134

İPad'den gönderildi

ağdayı çekemediğiniz için olmuş benim de bacaklarımda oluyordu :(

canım, koltuk altı ve bikini hatta yüz gibi hassas bölgeler için ayrıca ağda alman lazım. bacak ağdasını oraya kullanamazsın. pudralı ağda kullanmalısın. bir de eğer kartuş kullandıysam o bölgeye kartuşla olmuyor bana da olmuştu.

Ben de önceden ağda yapardım koltuk altima bendede olurdu bence sir ağda kullan ve kücük kücuk kagıtlarla yap

İPad'den gönderildi
en güzeli hergün pudra sür bi kaç gün içinde kurur

Back