Doğuma Hazırlık Kizlar cok acil fikre ihtiyacim var.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende oyle dusunuyorum ama sozleriyle tripleriyle tavirlariyla ailemin beni kirmasindan da korkuyrm. Yoksa dedigin gibi annemin adi olmayinca annemi sevmemis mi oluyorum. 2 si bekar zaten kardeslerimin onlar koysunlar diyorum bana soyleyene kadar.
Aynen oyle sen kimseyi takma bosver ne diye kiracaklar ki seni sen dogru bildigin neyse nasil rahat edeceksen oyle yap

Aynen oyle sen kimseyi takma bosver ne diye kiracaklar ki seni sen dogru bildigin neyse nasil rahat edeceksen oyle yap
Korkunc bi ortam canim icine girince yani anlayis falan yok. Hele en kucuk erkek kardesim tam bas belasi. Annemi de mahvetti zaten. Simdi onu dusunuyomus ayagina bana bi ton laf gonderecek ama dedigin gibi begenmeyen konusmasin isterse. Ben yeterince fedakarlik yaptim ama artik kendi ailemi kurdum onceligim onlar olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…