• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Çok Acil Bakın Lütfen??

gulugulugulu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
3
3
1
27
Home office'de çalışan arkadaşlar var mı? Arkadaşım gayet güzel olduğunu düşündüğü bir şirkete girdi ve girdiği şirket uluslararası çalışmakta imiş, şirket her cihazlarını bilgisayar gibi alet ve edevatları gönderdi. Sorun şu ki gönderdikleri bilgisayar normalde aşırı hızlı çalışması gereken bir bilgisayar, şu an ders sürecindeler ve bilgisayarın yavaşlığından ötürü dersleri takip edememekte. Dersi veren kişilere şikayette bulunmasına rağmen "ilgileneceğiz" diyip başta bilgisayara reset atmayı ve klasik şeyleri önermiş ancak işe yaramamış. Şu an işin 3. gününde ve hala dersi takip edememekten, bilgisayar yavaşlığından şikayetçi... Ders veren kişilerse umursamamakta imiş onu, kendisi bilgisayardan normal şartlar altında anlayan birisi ve bilgisayarı da yalnızca iş için kullandı bu durumda ne yapabilir?

Şirkete neden durumu bildirmiyorsunuz anlayamadım? Dersi verenlerin bilgisayarla alakası yoktur muhtemelen.

bu nedir yaa inan okuyamadım bile bağırasım geldi millet burda gerçekten bişeyler paylaşıyor bi problem veya bi sıkıntısını adı üstünde
bir derdim var kim ne desen buna bide kızlar acil yazmışsın birde o kadar karmaşık kii anlaşılmıyor yadaa ben anlamadım

Şirkete neden durumu bildirmiyorsunuz anlayamadım? Dersi verenlerin bilgisayarla alakası yoktur muhtemelen.
Dersi veren kişiler başta bilgisayarı kontrol ediyorlar, kontrol filan sağlanıyor. Şirket biraz piramit sistemi ile çalıştığı için her dönem belli kişilerle muhattap oluyorsun... Şirketi direkt arama gibi bir imkanı yok çünkü şirket fazla büyük...

bu nedir yaa inan okuyamadım bile bağırasım geldi millet burda gerçekten bişeyler paylaşıyor bi problem veya bi sıkıntısını adı üstünde
bir derdim var kim ne desen buna bide kızlar acil yazmışsın birde o kadar karmaşık kii anlaşılmıyor yadaa ben anlamadım

İlerde işi bu eğitimleri takip edemediği için atılma riski taşıyor da ondan acil olduğunu söyledim, insanlar "eşim seks hikayesi okuyor" diye başlık açınca problem değil de kariyere yönelik aciliyet taşıyan şeyler mi problem? Okuyamamanız da sizle alakalı sanıyorum çünkü noktalama işaretlerine epey dikkat ederek yazdım, burada nokta - virgülü hiç kullanmadan başlık açan insanlar var. Yardımcı olmayacaksanız laf kalabalığı yapmayın lütfen.

Valla bacım dişim o kadar ağrıyor ki...
Şu anda benim durumumdan da acil değildir herhalde.

Back
X