Kızlar çok acil bakar mısınız doktorlar anlamıyor 😔🤦😭

Kwellada ve metrin kullandık,ilaçları tekrar yazdır. Etraftan geliyor. Biz bir aydır kurtulduk bisey yok derken dünden beri yine kaşıntı başladı
Canım bu çıkanlar benim saçımda yüzümde de var ben bebek miyim uyuz benim saçımı tutsun diyorum ay kafayı yiyecem artık

Canım bu çıkanlar benim saçımda yüzümde de var ben bebek miyim uyuz benim saçımı tutsun diyorum ay kafayı yiyecem artık
Benim saçlarımda bisey olmadı ama çene yanaklarım çok kasıniyordu kwellada şampuan kullandim çocuklarda aynı şekilde. Kwellada ve metrin 3 gün üst üste yıkamadan sabah akşam sürdüm. 10 gün sonra tekrar sürüp atlattık şimdi yeniden vücudumda biseyler geziyormuş gibi hissediyorum. Yeniden ilaç kullanıcam

Çok iğrenç bir hastalık metrini vs bırak direkt wilkinson pomad kullan ve Ziver tablet al ben Ziver içemiyorum eşimi de ikna edemiyorum uyuz olduğuna doktor teşhis koymalı ona göre bakalım sonum hayrola

Şu an dün gittim yine doktora baktılar yine kıl kökü iltihabı dendi ve krem verdiler onu kullanıyorum günde 1 kez sürülecekmiş elimde çıkanlara da dishidrotik egzmaa dedi uyuz dışında her şeyi dediler de ben hala şüphe duyuyorum bu uyuz lanetinden birebir elimdekilerin aynısı uyuza da çok benziyor ama bakınca 9 aydır uyuzum sandım ne eşime ne bebeğime bulaş olmadı ise başka bir hastalık bu yani hametana da bakarım artık umarım geçirir
Hametan kullanmayı deneseniz ??

B 12 kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…