Kızlar çok acil bakar mısınız doktorlar anlamıyor 😔🤦😭

peroso

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
62
13
29
Kızlar boynumda dekoltemde kaşıntılı minik bazıları büyük içi irin dolu kabarcıklar çıktı. Doktorlar bakıyor krem verip yolluyor geçmek bilmediği gibi yayılmaya başladı. Uyuz mu diyorum hayır uyuz değil diyorlar ondan eminler ama sonuç boş. Benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu? Babam hastaydı ona çok üzüldüm o geldi gitti doktora sonra bunlar çıktı. Stresten çıkan bir şey mi diyorum yok diyorlar bu başka bir şey biyopsi aldırcam en son ama bıktım artık fotoğraf atacağım bakın lütfen alerji de değilmiş. Dün özel kliniğe gittim kıl kökü iltihabı dedi antibiyotik tedavisi başladı bir de böyle kahverengi su gibi bir şey verdi sürdüm sabah duş aldım baya büyümüş kabarcıklar. Emzirme döneminde olduğum için başka da bir şey kullanamam ki

İşte böyle yine çekebilir isem atacağım

Eklentiler

• IMG_20240607_122400.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 147

Stres kaynaklı. Havaların ısınmasından olabilir. Benim de geçen hafta dudağımın üstünde, bıyık bölgesinde, küçük bir yerde böyle kabarcıklar oluştu. Ben sıcaktandır diye umurdamadım, daha önce olmamıştı.

Kıl kökü değildir.

Canım baya geniş bir yelpazeye yayılmaya başladı korkuyorum uyuzsa diye ama kaç doktora gittim uyuz değil o zaman ne diyorum cevap yok niye anlamıyorlar bilmiyorum ya

Mesela bu dündü bugün daha da yayılmış

Eklentiler

• IMG_20240607_135329.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 137
İsilik gibi doktorun anlamadığını tabii ki de ben anlayacam ya ne olacağıdı
Yok kuzum isilik değil belli ne acaba belki dedim aynı sorunu yaşayan vardır ama gerçekten psikolojik olarak yordu beni dışarı çıkacak durumda değilim herkes dönüp ucube görmüş gibi bakıyor

Uyuz olmuşsun.bizde de böyleydi,kaç doktor gezdim alerjik deyip yolluyorlardı.
Bir de canım ben aylardır uyuz tedavisi gördüm geçti demişti doktor hatta biyopsi aldı uyuz değil egzama çıktı. Bebeğime eşime hiç bulaş olmadı bilmiyorum ya kafayı yiyecem artık uyuz mu diyorum yok değil o zaman ne sonuç sıfır

Kwellada ve metrin kullandık,ilaçları tekrar yazdır. Etraftan geliyor. Biz bir aydır kurtulduk bisey yok derken dünden beri yine kaşıntı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…