- 17 Nisan 2019
- 73
- 94
-
- Konu Sahibi deligibideli
Hanımefendi sanirim sağlık raporu için sordu ama yorumunuzu çok beğendim, milli eğitimdeyim doğum izni bitenler felik fellik heyet raporu peşine düşüyor. Soru soruyor bir Allahın kulu için şu tepkiyi vermiyor, içten içe acaba bu devleti dolandırmak değil mi ben mi abartıyorum diyordum. Yorumunuzu görünce mutlu oldumHeyet raporuna ihtiyacınız varsa yani gerçekten raporluksanız herhangi bir devlet hastanesine gidin.
Yok ben işin üçkağıdındayım, raporluk değilim ama rapor almam lazım diyorsanız size burada akıl verileceğini sanmam.
Konuyu takipteyim.
Eğer ihtiyacınız yokken alacaksanız ve size bu konuda akıl verpi adres gösteren olursa diye takipte kalacağım.
Devleti dolandırmak tabi bende aynısını düşünüyorum hamileydim geçen seneden izin aktardım ki bu seneninkiyle birleşsin bi ay olsun diye, 37 haftama kadar çalıştım, marttada ücretli iznim bitiyo paşa paşa gidip ücrrtsiz alacam herkesin hakkına girmeyecem inş öyle düşünüyorum bendeHanımefendi sanirim sağlık raporu için sordu ama yorumunuzu çok beğendim, milli eğitimdeyim doğum izni bitenler felik fellik heyet raporu peşine düşüyor. Soru soruyor bir Allahın kulu için şu tepkiyi vermiyor, içten içe acaba bu devleti dolandırmak değil mi ben mi abartıyorum diyordum. Yorumunuzu görünce mutlu oldum
aynen öyle, bende aynı süreçteyim seneye doğum izni bitince hemen ayrılmayı düşünüyorum bunu paylaşınca ee heyet alsana diyolar. gerçekten hayret ediyorumDevleti dolandırmak tabi bende aynısını düşünüyorum hamileydim geçen seneden izin aktardım ki bu seneninkiyle birleşsin bi ay olsun diye, 37 haftama kadar çalıştım, marttada ücretli iznim bitiyo paşa paşa gidip ücrrtsiz alacam herkesin hakkına girmeyecem inş öyle düşünüyorum bende
aynen öyle, bende aynı süreçteyim seneye doğum izni bitince hemen ayrılmayı düşünüyorum bunu paylaşınca ee heyet alsana diyolar. gerçekten hayret ediyorum
Aynen aynen bizde şimdi bi arkadaşla aynı anda hamile kaldık, ne yapacaksın dedi ücretsiz izin düşünüyorum dedim. Niye heyet almıyorsun dedi. Iyi de heyet raporu alacak sorunum yok ki dedim ama devlet 2 3 ay izin veriyor az değil mi dedi. Iyi de arkadaşım az diye devleti mi dolandıralım o parada kimlerin hakki var.bir öğretmen arkadaşın bebeği oldu
ne yapacaksın ücretsiz vs diye konuşurken Ekim de doğum iznim bitecek ondan sonra 40 gün rapor HAKKIM var sonra da Haziran a kadar ücretsiz alır seminerlerde başlar yazın da maaşımı alırım dedi
rapora hakkım diye bakıp ayak üstü sohbette bunu dile getiren birine yorum yapamadım valla
ben ki yasal doğum iznim ile doğum öncesi kullanmadığım 15 günlük yıllık iznimi birleştirip de 3,5 aylıkken işe döndüm diye amirinden aylarca trip yiyen kadınım
Eşi çalışmıyorsa bebeğine bakacak kişi var demek değil midir?Yorumları hayretle okudum belki arkadaşımızın bebeğini bir aylığına bırakacağı kimse yoktur,eşi çalışmıyordur,ailesinin de yardımcı olacak gücü yoktur.Rapor almaya mecbur kalmıştır.Yargılamak yerine keşke nedeni sorulsaydı.Konuyu takip edeceğim deniyor bir kaç aylık bebeği olan bir anneyi şikayet mi edeceksiniz takip edip.Gerçekten bazen kardeşten yakın yorum yapılıyor burda bazen de düşmana edilmeyecek laflar ediliyor.Suçsa günahsa bunun herkes farkındadır.Herkes maddi gücüne göre hareket eder.
Çalışan kadınlar kadar birbirini imha etme meraklısı yok.Ben yorumumu yaptım sorunuza cevap verecek kişi konuyu açan arkadaş.Kimsenin avukatlığını yapmadan empati kurmaya davet ettim ama o da çok kolay değilEşi çalışmıyorsa bebeğine bakacak kişi var demek değil midir?
Selamlar, geç cevap veriyorum size mazur görün. Sağlık kurulu raporu sormuştum efenim. İzinlik bir halim söz konusu değil, ancak izin konusu için yorumunuza katılıyorum hak yememek gerek. İyi günlerHeyet raporuna ihtiyacınız varsa yani gerçekten raporluksanız herhangi bir devlet hastanesine gidin.
Yok ben işin üçkağıdındayım, raporluk değilim ama rapor almam lazım diyorsanız size burada akıl verileceğini sanmam.
Konuyu takipteyim.
Eğer ihtiyacınız yokken alacaksanız ve size bu konuda akıl verpi adres gösteren olursa diye takipte kalacağım.
İşe başlarken alınan sağlıklı olduğunuzu gösterir heyet raporundan bahsediyorsanız ben Gazi Mustafa Kemal Hastanesi'nden almıştım. yarım günde halletmiştim, fiyatı da uygundu. ama lens kullanıyorsanız giderken lensi takmamanızı öneririm. benim lensimi çıkarttırıp göz numaramı ölçmüştü doktor.
Eşi çalışmıyorsa bebeğine bakacak kişi var demek değil midir?
Empati zor zanaat canım benim özellikle önyargı yerine onu koymak daha zorÇalışan kadınlar kadar birbirini imha etme meraklısı yok.Ben yorumumu yaptım sorunuza cevap verecek kişi konuyu açan arkadaş.Kimsenin avukatlığını yapmadan empati kurmaya davet ettim ama o da çok kolay değil