Gebeliğe Hazırlık Kızlar çocuk istiyorum ama korkularım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Petito94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
40
34
30
Kızlar evleneli bir yıl oluyor artık çocuk istiyorum ama korkuyorum çünkü kv ile aynı binadayım ve aşırı düşkünlüğü bahane edip herşeye karışır yattınız mı kalktınız mı nerdesiniz napıyorsunuz eve dönün vs. Görümcelerim uzakta az biri ile görüntülü konuşurken arkadan çocuk mızmızlansa kv gelip hemen çocuğu ağlatma ne istiyorsa ver vs karışır kızı nı günde 3 kere görüntülü arar üst katta olmama rağmen bazen beni bile görüntülü arardı mesela kızı parktayız dese 1 saat sonra arar evine döndün mü hadi eve gir çocuk üşür yaz vakti ve cocuk dediği ilkokula gider kısacası böyle bana da karışmasından korkuyorum birde kiracıyım çocuk olursa ben torınumdan ayrılmam deyip hiç uzaklaşamamaktan korkuyorum sizce napayım yaş da oldu 27 çocuk yapmalı mıyım eşin halletsin durumu diyeceksiniz ama eşim çok memnun halinden annesini karışıyor diye değil düşünüyor diye görüyor

Tatlı tatlı kv ne anlat durumu. Herkesin zacı farklı diye. Ben de alt üst oturuyorum. Çok severim sayarım. O da bana çok karışır ama yavaş yavaş alışmaya başladı. 3 yıllık evliyim bu arada. Başlarda çok zorlandık. Ama şimdi diyor ki siz çocuk yapın benim dokunmamı istemezseniz dokunmam bile. Tabiki zorlukları olacaktır. Ama o arayı siz bulup kırmadan anlatmalısınız kvne. Ben her fırsatta her görüşmemde söylüyorum neredeyse. Yalnızlığı seven biriyim ben. Zamanla oturur herşey.

Canım aynısını sana da yapacak kesin .. genelde böyle karışıyorsa senden de uzak durmayacak demektir .. Allah yardımcın olsun 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

X