- 30 Kasım 2018
- 47
- 62
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şafi ya şafi diyeceksiniz sadeceTiniminimavihanim kuzum simdi profilinde gördüm.Özür dileyerek ya Şafi duasını bilmiyorum ama internetten bulurum kaç tane okumamız gerekiyor?
Şifa olsun inşallah meleğimize.
200 okudum kalan 60.300Kalan 60500
Canım tesbihle okunucak sadece YA ŞAFI diyeceksinTiniminimavihanim kuzum simdi profilinde gördüm.Özür dileyerek ya Şafi duasını bilmiyorum ama internetten bulurum kaç tane okumamız gerekiyor?
Ya şafi olarak çekiyorsun canım kaç sayı çekebilirsen yaz sayı topluyoruz çünküTiniminimavihanim kuzum simdi profilinde gördüm.Özür dileyerek ya Şafi duasını bilmiyorum ama internetten bulurum kaç tane okumamız gerekiyor?
Allah im yar ve yardimcisi olsun sabir diliyorum şu an cok üzgünüm. Oğlunu bağışlasin Rabbim ona insallahKızlar şuan çok ama çok üzücü bir haber aldım inanın ne diyeceğimi bilemiyorum ...
Bir kaç gün önce coconatt arkadaşımızın ikiz bebekleri olmuştu erken doğumla biraz önce kokomla mesajlastik maalesef ikiz bebeklerden kızımız melek olmuş hayatini kaybetmiş..ALLAH ım coconatt ve eşine ailesine sabırlar versin
Oğlunun durumu kritik bizlerden dua istiyor kızlar
Inşallah hayata tutunur kendini toplar ve Rabbim annesine babasına bağıslar
Kızlar yine birlik olalım kimin duası kabul olur bilinmez durumu kritik olan bebek için 70.000 YA ŞAFI esmasiyla dualarımızı edelim inşallah
Rabbim sizlerinde zorunu.kolay etsin Allah razı olsun her birinizden ⚘
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
N NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
300 okudum kalan 58.700
200 okudum kalan 57.500Sağolun arkadaşlar.
Tamamdır. 1000 tane alıyorum şuan için.
1000 taneden sonrasını okudukça güncellerim.
1.000 tane aldım canım Allah sabır versin,diğer bebeğe de sağlık versin